Champions League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2020/2021
Mislim da je ovdje jedino legenda svjestan jacine Bayerna. Ljudi jos uvijek nisu pokazali pravu silu, ono protiv Atletika kuci je mali pokazatelj. Tek od 1/4 krece ludnica. A znamo sta je prosle godine bilo u 1/4.
Prognoza za danas:
Pool-BvB
Psg-Porto
City-Bayern
Real-Chelsea
Pool-BvB
Psg-Porto
City-Bayern
Real-Chelsea
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Cuj jacine Bayerna jbt, ko da su Real iz threepeata na vrhuncu il MSN/Xaviesta Barca 

- Shategabri
- Kontakt:
Realno šuplja ekipa i dobro pustaju pozadi.
Loš dan napada i gotovi su.
Loš dan napada i gotovi su.
Koševo Zapad
City-Bayo 

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
De se edukuj malo klocu, zadnji poraz 13.3.2019 protiv Poola. Od tad sve pobjede i samo jedan remi. To nije jak klub? Kakav Real crni iz threepeata znamo svi kako su uzimali titule
Pojma ti nemas druze. Tebi ako je onaj Real jaci od ovog Bayerna ti krivi sport pratis.
-
Čuj Real iz threepeata ( sudije ). A Wolfsbrug i Schalke zamalo da hin izbace o Bayernu i drugima da nepricam.
Mia san mia
Tačno prošle sezone smo ostali zakinuti tog duela, nadam se da to ove neće biti slučaj, pa nek bolji prođe.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Ok, ok, ok, ok, ok, ok.WeinhausGisela je napisao/la: ↑19 mar 2021, 09:19Francis je napisao/la: ↑19 mar 2021, 08:49OkWeinhausGisela je napisao/la: ↑19 mar 2021, 08:41Bayern i City su najjači. Ovim ostalim treba Bozija dzs. milost protiv njih. Kvalitet igrača, taktike, tehnike itd po svemu su bolji od ostalih.
Bayern ili CITY ovo uzimaju.![]()
Druže ili piše rečenicu sa 5 do 6 riječi

stay tuned👈
Samo onaj 16/17 Real je valjan kada su Juventusa razapeli u finalu. Onaj iz 15/16 je najsretniji klub ikad, ne znaju ni oni kako su prosli Wolsfburga (doduse tu je bio goat da to rijesi), Citya prosli na guzove, Atletica dobili znamo kako vec golom u zadnjoj sekundi 
17/18 kradjom protiv Juventusa se domogli daljnjeg natjecanja, Marca pisala o tome kako su sudije pokrale Juventus i u finalu Pool koji je sam sebe pobjedio.
17/18 kradjom protiv Juventusa se domogli daljnjeg natjecanja, Marca pisala o tome kako su sudije pokrale Juventus i u finalu Pool koji je sam sebe pobjedio.
Jasta Kimmich, Goretzka, Müller jaci od CMKa. Odbranu smijesno i poredit, sam Ramos vrijedi vise od kompletne odbrane Bayerna 

Bayern koji je sve to gledao putem malih ekrana
- Shategabri
- Kontakt:
Izgovori, izgovori everywhereGoretzka je napisao/la: ↑19 mar 2021, 11:09Samo onaj 16/17 Real je valjan kada su Juventusa razapeli u finalu. Onaj iz 15/16 je najsretniji klub ikad, ne znaju ni oni kako su prosli Wolsfburga (doduse tu je bio goat da to rijesi), Citya prosli na guzove, Atletica dobili znamo kako vec golom u zadnjoj sekundi

Koliko je samo sretnih prolazaka, sretnih finala, finale M Utd - Bayo, Liver - Milan, jednostavno moraš imati nekad i sreće da se nešto desi.
Ilitiga kako ono...bolje se roditi bez neke stvari nego bez sreće

Koševo Zapad
Sta uradi jedan prolaz protiv Atalante mrtve
ljudi sami sebe otpisivali kad je krenula knockout faza sad odjednom prvi favoriti jaci i od Bayerna
kakvo karindzanje sljeduje hahahaha, bez Vara Real je kanta za nabijanje.
- Shategabri
- Kontakt:
Tačno je to da su znali redom bundesligaše nanizati do trofejaWeinhausGisela je napisao/la: ↑19 mar 2021, 11:04Čuj Real iz threepeata ( sudije ). A Wolfsbrug i Schalke zamalo da hin izbace o Bayernu i drugima da nepricam.

Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Nema to veze sa Atalantom.
Real je i prije ovog bio stara ekipa, igrači koji su kičma ekipe su debelo 30+, Ramos, Benzema, Modrić, Kroos, uz mlađariju VInicijusa, Rodriga koji nisu još za ozbiljnog fudbala, Hazarda koji ne igra i često bez bekova koji prave društvo Hazardu.
I opet takav star Real nikom nije garancija da će hladno proći dalje.
Ne znam po čemu ti je Real kanta za nabijanje, oni imaju problem sa malim ekipama, ove velike riješavaju na iskustvo.
Koševo Zapad
I to dvaput. Dok se Bayern pet godina zaredom kiselio protiv Španaca, i onda ih Sadio Mane dotuk'o na Allianz Areni.Shategabri je napisao/la: ↑19 mar 2021, 11:13Tačno je to da su znali redom bundesligaše nanizati do trofejaWeinhausGisela je napisao/la: ↑19 mar 2021, 11:04Čuj Real iz threepeata ( sudije ). A Wolfsbrug i Schalke zamalo da hin izbace o Bayernu i drugima da nepricam.![]()
Da ne zaboravimo kako je to sve bilo u periodu kad Bayo nije gubio kod kuće.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.