Protivnik po mjeri.
Polufinale i finale svejedno ko dođe.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Redsi imaju srece sto su izvukli najgori klub od svih 8 u cetvrtfinalu. Tako da ce se oni oprostiti od takmicenja u polufinalu. A City ispada od Dortmunda svakako. Haaland ce djecu pravit onim mrtvim stoperima.
Hoće, kad se rodi novi Ronaldo.
Nista se ne otvara. U ovom takmicenju je sreca glavni faktor. To znaju Flick i Di Matteo.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑19 mar 2021, 12:38Dakle:
PSG - City
Liverpool - Porto
Pepu se otvorio put do finala.
Nista se ne otvara. U ovom takmicenju je sreca glavni faktor. To znaju Flick i Di Matteo.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑19 mar 2021, 12:38Dakle:
PSG - City
Liverpool - Porto
Pepu se otvorio put do finala.
Salu na stranu, bice super duel. Trkacki ste uvijek top i imate evropskog iskustva. Napad na papiru dobar, ali nije na nivou proslih sezona, a nasa odbrana bolja nego sto je bila u onom finalu. Nama napad jeste los, ali mislim da su sposobni spakovati par golova protiv onih pokemona sto vam igraju
Koja su to doba nesrece i sudijskih gresaka na stetu Chelseaja.
04/05 - SF (Liverpool, Luis Garcia ghost goal)
06/07 - SF (Liverpool na penale)
07/08 - Finale (United na penale, Terry stativa)
08/09 - SF (Barcelona, Ovrebo)
Otvori novine ponekad, davno je bila 2008 kad su samo Englezi mogli kupovati
Šest utakmica međusobno u Ligi prvaka, tri pobjede vas, tri pobjede nas. Međusobno dva finala igrali. Jedno vi, jedno mi uzeliNail for Real je napisao/la: ↑19 mar 2021, 13:40
Salu na stranu, bice super duel. Trkacki ste uvijek top i imate evropskog iskustva. Napad na papiru dobar, ali nije na nivou proslih sezona, a nasa odbrana bolja nego sto je bila u onom finalu. Nama napad jeste los, ali mislim da su sposobni spakovati par golova protiv onih pokemona sto vam igraju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.