Brzo ce ponovo vodit Sampdoriu i slicne ekipe jer za vise i nije.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Al pazi Piolia jade poslije utakmice. Kakva seljacina
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Italijani moraju još puno toga uraditi da bi bili bitan faktor u Evropi. Ove sezone su se baš obrukali.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- BuffonGigi
- Kontakt:
Milan se nije obrukao, ispasti protiv ekipe koja je u proteklih 10 godina sprdila 3 milijarde na igrace i trenere ne moze biti nikako bruka. Pogba i onaj glavonja u odbrani su placeni sigurno vise nego Milanovih 15 najboljih igraca zajedno.
Juve je klub koji je igrao dva finala, polufinala i moze se reci bio neko i nesto u Evropi u zadnjih 7-8 godina. Ali sad je u pitanju tranzicija, kadrovske promjene i mnogo faktora koji su snasli klub, tako da neki strasan rezultat u LP i nije mogao biti imperativ. Da, izgubili su protiv slabijeg protivnika, ali daleko je Porto od ekipe za podcjenjivanje, to su pokazali u grupi takodjer.
O Interu najmanje treba trositi rijeci, dovoljno je reci Conte u Evropi. Industrijski fudbal koji dokazano nema uspjeha u turnirskim takmicenjima. On se nikad promijeniti nece.
Atalanta je i premasila ocekivanja plasmanom u nokaut fazu, sa svojim budzetom, i sa igrackim kadrom kojeg je napustio ponajbolji igrac u zadnjih 5 godina.
Sveukupno gledajuci, mozda jeste sramota sto su se bas svi ovako rano oprostili, ali sta reci za jedan Tottenham koji ima veci budzet od svih Ita klubova, ukljucujuci i Juve, a ispadne od Dinama koji je cetvrti evropski razred?
Juve je klub koji je igrao dva finala, polufinala i moze se reci bio neko i nesto u Evropi u zadnjih 7-8 godina. Ali sad je u pitanju tranzicija, kadrovske promjene i mnogo faktora koji su snasli klub, tako da neki strasan rezultat u LP i nije mogao biti imperativ. Da, izgubili su protiv slabijeg protivnika, ali daleko je Porto od ekipe za podcjenjivanje, to su pokazali u grupi takodjer.
O Interu najmanje treba trositi rijeci, dovoljno je reci Conte u Evropi. Industrijski fudbal koji dokazano nema uspjeha u turnirskim takmicenjima. On se nikad promijeniti nece.
Atalanta je i premasila ocekivanja plasmanom u nokaut fazu, sa svojim budzetom, i sa igrackim kadrom kojeg je napustio ponajbolji igrac u zadnjih 5 godina.
Sveukupno gledajuci, mozda jeste sramota sto su se bas svi ovako rano oprostili, ali sta reci za jedan Tottenham koji ima veci budzet od svih Ita klubova, ukljucujuci i Juve, a ispadne od Dinama koji je cetvrti evropski razred?
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
A to je bitno? Seljacina,da mi je iz oka ispao.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Da nije iz Gnojnice il Siporeksa? 
- BuffonGigi
- Kontakt:
Podsjeca me na jednog trenera, nekadasnjeg Juventina, koji je presadjivao kosu. Taj nikad protivniku ne cestita...
Ma daj
Pa šta očekivati od igrača kad se trener ovako ponaša. Ja bas htio pisat neki dan vezano za ponašanje Tea i Rebica kako ih treba Pioli sankcionisati, kad ovaj jos gori.
Il Club più titolato al mondo!
Joj levata. Al‘ haj, Ancelotti je bio gospodin 
uh, dobar gol zabi igrac parme
- akisarajevo92
- Kontakt:
valjda Cagliari, Parma i Torino uhvate formu i spuste Speziu i Benevento medju zadnja tri
Parmi je kljucno da dobije sad Genou i u narednom kolu Benevento
Don't believe the hype.
mislim da ce tako i biti, to bi bilo dobro za "serie a"
ako bi jedan klub od cagliari, parma i toro, morao ispasti, neka bude toro, ako bi dva, neka budu parma (teska srca) i toro
slab sam na cagliari, ima taj stari smek oronule "serie a", pa ko ti to moze platit...
ako bi jedan klub od cagliari, parma i toro, morao ispasti, neka bude toro, ako bi dva, neka budu parma (teska srca) i toro
slab sam na cagliari, ima taj stari smek oronule "serie a", pa ko ti to moze platit...
- akisarajevo92
- Kontakt:
ako je neka utjeha ko god ispadne od ta tri brzo ce se vratiti, ne postoji laksa druga liga iz liga petica od Serie B 
Don't believe the hype.
Ova Parma vazda povede i onda slijedi pad,nevjerovatno,tacno ce ispasti iz lige
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.