Nisam subjektivan vec objektivan. Cinjenica je da mu ekipe igraju losije drugi dio sezone, bio sam optimista na osnovu prvog dijela sezone i nadao sam se da ce napokon tu losu stvar da ostavi iza sebe međutim rezultati su prelosi nakon nove godine.meho-medo je napisao/la: ↑19 mar 2021, 16:03Druze malo si subjektivan, ne svidja ti se Pioli, okej, ali nije tačno da ne daje priliku mladim igracima. Jel to Gabbia, Kalulu, Salemaekers itd nisu mladi. Jedina stvar koja je relevantna jeste kvalitet, znaci ako imaš kvalitet igraš, ako nemaš ne igraš nebitno koliko imas godina. A Pioli itekako daje šansu mladim igračima.
Kalulu ne bi ni dobio sansu ove sezone da nije bilo ovoliko povreda to je cinjenica. Salemaekers igra na poziciji desnog krila gdje mu je fakticki jedina konkurencija Castillejo koji uvijek dobija sansu bez obzira koliko los bio.
Cinjenica je da je mijenjao formaciju i gurao igrace koji nisu napadaci, a mogao je jednostavno dati sansu Robacku ili ovom Toninu. Hauge koji je bio najbolji igrac u EL je izostavljen za knockout fazu totalno.Protiv Manchestera uzasni , uzasni Meite igrao od prve do zadnje sekunde bez da se uvede Tonali itd.
Ja nisam subjektivan kad kazem da je ova ekipa imala 1-2 polušanse u zadnje dvije utakmice i da igraju drugi dio prvenstva kriminalno. U EL lik nije dobio nikog osim Sparte i raspalog Celtica.