Nail for Real je napisao/la: ↑19 mar 2021, 18:59
Goretzka je napisao/la: ↑19 mar 2021, 18:53
Forumasi znaju ko je i sta je drzavni projekat

jbt svi sve znaju covjek bi rekao mi najpametnija drzava na svijetu

kako boli ona titula prosle godine, nikad niko u historiji je vise nije zasluzio. 11/11. Nije ni cudo sto nas mrze i plavci i katalonci i parizani i madridjani. Komplekse nabili.
Al lijepi strah.. cim nas komentarisete toliko znaci da se bojite, neka neka.
A vi to uzeli prosle sezone? Znam da je bio neki bajramski turnir, moze bit da je to.
A za ovoga gore, pa fino, kupite kremu lige a ostali klubovi vam se guze za lijepe pare. Cuj ''s obzirom na ulozeno''

, reko bi covjek neka sirotinja.
Da da bajramski turnir gdje nisi imao pravo na gresku niti ti je sudija mogao nasteliti. 11/11 druze nesto sto se nikada nece ponoviti.
Ko je to krema lige mozes li mi reci? Mislis na Lewandowskog? Muller nas igrac, Gnabry nas igrac, Coman prije 100 god dosao iz Juventusa, Goretzka iz raspalog Salkea jer nije htio u mrtvu Barcelonu (dzaba posto potenciras da mi ulazemo mnogo), Boa i Alaba zna se sve, Pavard za sicu iz Stuttgarta, odlicna investicija ugrabili ga prvi nakon SP, Davies s drugog kontinenta dosao. Ko je to krema lige koga smo mi doveli?? Lupetate gluposti a ne znate ni sta pisete.
Jedini fail je Lucas, ne zbog kvalitete vec zbog previse para, ali morao je nekad i Bayern odrijesiti kesu. Ne mogu se porediti sa ulaganjima i bacanjem para kao sto to rade Real Paris City Barca Pool i ostali. Zato i jesu najcjenjeniji klub na svijetu. Sa tako malo ulaganja tako veliki rezultati.