FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hahaha i ja isto konto
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Vinko možeš li Krupu pobjediti? Bez skrleta?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Sto neko hoce tuzbu za klevetu 
Tjese se u nakim zavjeravama, namjestanjima, korupciji. A evo smijem zivot dati na tvrdnju da je FK Sarajevo najposteniji klub u BiH, otkako je ova uprava tu. Pisu o nakim vezama u sezoni kada su i Zrinjski i zeljeznicar ofirno kupovali, nakon svake utakmice zeljeznicara suspendovat sudija, svake utakmice poklon penali, a o zrinjskom da ne pricam...

Tjese se u nakim zavjeravama, namjestanjima, korupciji. A evo smijem zivot dati na tvrdnju da je FK Sarajevo najposteniji klub u BiH, otkako je ova uprava tu. Pisu o nakim vezama u sezoni kada su i Zrinjski i zeljeznicar ofirno kupovali, nakon svake utakmice zeljeznicara suspendovat sudija, svake utakmice poklon penali, a o zrinjskom da ne pricam...
Nemojte se opterećavati glupostima. Psi laju, vjetar nosi.extazy je napisao/la: ↑19 mar 2021, 18:47Sto neko hoce tuzbu za klevetu
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Svi promašujete razloge zašto pišu/lažu. Mora se skrenuti pažnja sa žrijeba kupa, skrenuti pažnja sa smjenjivanja svih koji nisu podobni, sa promjene statuta itd itd. Štaš drugo raditi nego optuživati druge za stvari koje ti radiš.extazy je napisao/la: ↑19 mar 2021, 18:47Sto neko hoce tuzbu za klevetu
Qrcu mogu svirat ako si ti pravi i imaš kvalitet makar svaka utakmica počinjala sa 1:0 za Borac.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- Kockoglavi
- Kontakt:
Za ovo se obratiti licno gospodinu Muzuru. I kamp i sve okolo (ukljucujuci i prilaz) je i dalje na zemljistu Opcine Ilidza...JavierBosnia je napisao/la: ↑19 mar 2021, 18:26
Ovakav ulaz u kamp napraviti. Ne zahtijeva puno novca, a svjetski izgleda
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Kažu da je mali Muzur naš veliki navijač, vidjecemo sta ce uraditi u narednom periodu, nadam se da ce ga neko podsjetiti na ovaj problem iz Butmira.Iskreno, ja Muzura više nisam nikako viđao u medijima, nakon pobjede na izborima.vedinjo98 je napisao/la: ↑19 mar 2021, 21:12Za ovo se obratiti licno gospodinu Muzuru. I kamp i sve okolo (ukljucujuci i prilaz) je i dalje na zemljistu Opcine Ilidza...JavierBosnia je napisao/la: ↑19 mar 2021, 18:26
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, on navija za Sarajevo.Historicar je napisao/la: ↑19 mar 2021, 21:42Kažu da je mali Muzur naš veliki navijač, vidjecemo sta ce uraditi u narednom periodu, nadam se da ce ga neko podsjetiti na ovaj problem iz Butmira.Iskreno, ja Muzura više nisam nikako viđao u medijima, nakon pobjede na izborima.vedinjo98 je napisao/la: ↑19 mar 2021, 21:12Za ovo se obratiti licno gospodinu Muzuru. I kamp i sve okolo (ukljucujuci i prilaz) je i dalje na zemljistu Opcine Ilidza...JavierBosnia je napisao/la: ↑19 mar 2021, 18:26
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Obecao je da necemo imati nikakvih problema oko kampa i slicnih stvari. Bez dodatnih reketiranja koje je Memic stalno pokusavao.
Vidjet cemo sve.
Vidjet cemo sve.
- FKS -
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Za nadati se da ce se raditi i na kampu. Ono sto smo mogli saznati kroz BordoTV, trebali bi vrlo brzo biti neki novi radovi na kampu.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nećeš ga ni vidjeti u medijima. Kao ni onog iz N.Sarajeva, kao ni Irmu Baraliju. Pričalo se o vrećama u N.Gradu, pričalo se o Mostaru, o Ilijašu, sad se ništa ne priča zato jer su obični pijuni i rade posao gdje im ni u malom mozgu nije za koga navijaju.Historicar je napisao/la: ↑19 mar 2021, 21:42Kažu da je mali Muzur naš veliki navijač, vidjecemo sta ce uraditi u narednom periodu, nadam se da ce ga neko podsjetiti na ovaj problem iz Butmira.Iskreno, ja Muzura više nisam nikako viđao u medijima, nakon pobjede na izborima.vedinjo98 je napisao/la: ↑19 mar 2021, 21:12Za ovo se obratiti licno gospodinu Muzuru. I kamp i sve okolo (ukljucujuci i prilaz) je i dalje na zemljistu Opcine Ilidza...JavierBosnia je napisao/la: ↑19 mar 2021, 18:26
-
- Kontakt:
Upravu si, prošli izbori i standardno, sve se zataškalo.Ali priznaj, sad bi nam Čivić legao ko Jordi AlbaSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑19 mar 2021, 22:46Nećeš ga ni vidjeti u medijima. Kao ni onog iz N.Sarajeva, kao ni Irmu Baraliju. Pričalo se o vrećama u N.Gradu, pričalo se o Mostaru, o Ilijašu, sad se ništa ne priča zato jer su obični pijuni i rade posao gdje im ni u malom mozgu nije za koga navijaju.Historicar je napisao/la: ↑19 mar 2021, 21:42Kažu da je mali Muzur naš veliki navijač, vidjecemo sta ce uraditi u narednom periodu, nadam se da ce ga neko podsjetiti na ovaj problem iz Butmira.Iskreno, ja Muzura više nisam nikako viđao u medijima, nakon pobjede na izborima.

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Bi, al Eldar.Historicar je napisao/la: ↑19 mar 2021, 23:11Upravu si, prošli izbori i standardno, sve se zataškalo.Ali priznaj, sad bi nam Čivić legao ko Jordi AlbaSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑19 mar 2021, 22:46Nećeš ga ni vidjeti u medijima. Kao ni onog iz N.Sarajeva, kao ni Irmu Baraliju. Pričalo se o vrećama u N.Gradu, pričalo se o Mostaru, o Ilijašu, sad se ništa ne priča zato jer su obični pijuni i rade posao gdje im ni u malom mozgu nije za koga navijaju.Historicar je napisao/la: ↑19 mar 2021, 21:42
Kažu da je mali Muzur naš veliki navijač, vidjecemo sta ce uraditi u narednom periodu, nadam se da ce ga neko podsjetiti na ovaj problem iz Butmira.Iskreno, ja Muzura više nisam nikako viđao u medijima, nakon pobjede na izborima.![]()
![]()
-
- Kontakt:
Gdje su ona dvojica sinoc sto rekose da bi odlezali kaznu za Mamića... evo ja sam i treci da polovimo onih sest godina.
Sta je koji qrac po 2 godine nama trojici odlezat, al bar cemo za 4-5 godina osvetit Atalantu na Kosevu, na celu sa Mamićem.
Sta je koji qrac po 2 godine nama trojici odlezat, al bar cemo za 4-5 godina osvetit Atalantu na Kosevu, na celu sa Mamićem.

Stani u red ,ja koju god temu otvorim i ovdje na forumu i na FB komentare navijaci svih nasih klubova se javljaju sa prijedlogom da leze za njega,cak je i Senad u emisiji spomenuo to od rijeci do rijeci kao javljaju se ljudi da leze za vas al da uzmete klub ,tako da nece to tako lahko iciajdohordas je napisao/la: ↑19 mar 2021, 23:19Gdje su ona dvojica sinoc sto rekose da bi odlezali kaznu za Mamića... evo ja sam i treci da polovimo onih sest godina.
Sta je koji qrac po 2 godine nama trojici odlezat, al bar cemo za 4-5 godina osvetit Atalantu na Kosevu, na celu sa Mamićem.![]()

Al definitivno moras imati nekog "fakina" u klubu,nekog drcnog i bahatog al naravno sa lovom ,u ovom fudblaskom svijetu varalica definitivno slabo sta na finjaka prolazi.Fali nam jedan grlat definitivno

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- feniksptica
- Kontakt:
Ibrak.miky_hz je napisao/la: ↑19 mar 2021, 23:24Stani u red ,ja koju god temu otvorim i ovdje na forumu i na FB komentare navijaci svih nasih klubova se javljaju sa prijedlogom da leze za njega,cak je i Senad u emisiji spomenuo to od rijeci do rijeci kao javljaju se ljudi da leze za vas al da uzmete klub ,tako da nece to tako lahko iciajdohordas je napisao/la: ↑19 mar 2021, 23:19Gdje su ona dvojica sinoc sto rekose da bi odlezali kaznu za Mamića... evo ja sam i treci da polovimo onih sest godina.
Sta je koji qrac po 2 godine nama trojici odlezat, al bar cemo za 4-5 godina osvetit Atalantu na Kosevu, na celu sa Mamićem.![]()
![]()
Al definitivno moras imati nekog "fakina" u klubu,nekog drcnog i bahatog al naravno sa lovom ,u ovom fudblaskom svijetu varalica definitivno slabo sta na finjaka prolazi.Fali nam jedan grlat definitivno![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nema on lovefeniksptica je napisao/la: ↑19 mar 2021, 23:27Ibrak.miky_hz je napisao/la: ↑19 mar 2021, 23:24Stani u red ,ja koju god temu otvorim i ovdje na forumu i na FB komentare navijaci svih nasih klubova se javljaju sa prijedlogom da leze za njega,cak je i Senad u emisiji spomenuo to od rijeci do rijeci kao javljaju se ljudi da leze za vas al da uzmete klub ,tako da nece to tako lahko iciajdohordas je napisao/la: ↑19 mar 2021, 23:19Gdje su ona dvojica sinoc sto rekose da bi odlezali kaznu za Mamića... evo ja sam i treci da polovimo onih sest godina.
![]()
Al definitivno moras imati nekog "fakina" u klubu,nekog drcnog i bahatog al naravno sa lovom ,u ovom fudblaskom svijetu varalica definitivno slabo sta na finjaka prolazi.Fali nam jedan grlat definitivno![]()

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: galia95, Hamagara, svihsedamsamuraja i 59 gostiju.