Ma nece sa AmaromMojaMalenkost je napisao/la: ↑19 mar 2021, 20:08Evo Mamica na faceu. Treba ga zarobiti i dovesti u klub da i od nas napravi silu..

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma nece sa AmaromMojaMalenkost je napisao/la: ↑19 mar 2021, 20:08Evo Mamica na faceu. Treba ga zarobiti i dovesti u klub da i od nas napravi silu..
Valjda je Mamicu ostalo sta love da moze i Amara isplatiti pa da nas babuka vise ne moze tuzakati kad mu se prohtije..KANA je napisao/la: ↑19 mar 2021, 20:39Ma nece sa AmaromMojaMalenkost je napisao/la: ↑19 mar 2021, 20:08Evo Mamica na faceu. Treba ga zarobiti i dovesti u klub da i od nas napravi silu..valjda ga I Lutvo nesto nervira
Nego jel ovo ubipitar pali baklje na Grbavici? Kaze svi pjevaju Grbavice jedino on Amar Amar Osim OsimMojaMalenkost je napisao/la: ↑19 mar 2021, 20:45Valjda je Mamicu ostalo sta love da moze i Amara isplatiti pa da nas babuka vise ne moze tuzakati kad mu se prohtije..KANA je napisao/la: ↑19 mar 2021, 20:39Ma nece sa AmaromMojaMalenkost je napisao/la: ↑19 mar 2021, 20:08Evo Mamica na faceu. Treba ga zarobiti i dovesti u klub da i od nas napravi silu..valjda ga I Lutvo nesto nervira
Kad je mogao sa Zvjezdanom Misimovicem moze i sa Senadom Hadzifejzovicem. Ne smetaju mu te bliskosti u imenima i prezimenima ocigledno.
Hocemo usrefa, 1:0 brate Štilić, mislim da će mu se sad dic khurac i da ce opet bit najbolji u ligi, barem se nadam. Povedemo 1:0 rano i onda Brko zatvori ko Mourniho birvaktile. Sad 11 pobjeda i titula.
Nek ide i on u **** vala...razocarao me ,ma zapravo ko me nije razcaorao zadnjih godina kakvih smo sve debila nakrcali u klub..sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑19 mar 2021, 22:37Hocemo usrefa, 1:0 brate Štilić, mislim da će mu se sad dic khurac i da ce opet bit najbolji u ligi, barem se nadam. Povedemo 1:0 rano i onda Brko zatvori ko Mourniho birvaktile. Sad 11 pobjeda i titula.![]()
On me najvise razocarao jer svi ostali i da hoce ne mogu ne moze meni niko objasnit da je on onako odigrao prvu sezonu a sad braco kaze da nije imao nijedan match winner, zato je meni bilo sumnjivo kako ja nisam zadovoljan sa njim ako ima tako dobru statistiku. Prije bi ga sutnuo nogom u guzicu al sad nismo u situaciji takvoj, kad bi opet poceo igrat kako treba mozda bi mu ljudi i zaboravili ovu polusezonu za zaborav, vidjet cemo.delinjo je napisao/la: ↑19 mar 2021, 22:40Nek ide i on u **** vala...razocarao me ,ma zapravo ko me nije razcaorao zadnjih godina kakvih smo sve debila nakrcali u klub..sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑19 mar 2021, 22:37Hocemo usrefa, 1:0 brate Štilić, mislim da će mu se sad dic khurac i da ce opet bit najbolji u ligi, barem se nadam. Povedemo 1:0 rano i onda Brko zatvori ko Mourniho birvaktile. Sad 11 pobjeda i titula.![]()
To ti je onaj nas mentalitet,dosao ovdje i prekucao polusezonu,iskakao iz pastete i zadovoljio se tim,sad i igra preko ****,slabo se i trudi a i van je forme...a i ganja nekome inat vjerovatno tako da jedva cekam da ode ..sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑19 mar 2021, 22:51On me najvise razocarao jer svi ostali i da hoce ne mogu ne moze meni niko objasnit da je on onako odigrao prvu sezonu a sad braco kaze da nije imao nijedan match winner, zato je meni bilo sumnjivo kako ja nisam zadovoljan sa njim ako ima tako dobru statistiku. Prije bi ga sutnuo nogom u guzicu al sad nismo u situaciji takvoj, kad bi opet poceo igrat kako treba mozda bi mu ljudi i zaboravili ovu polusezonu za zaborav, vidjet cemo.delinjo je napisao/la: ↑19 mar 2021, 22:40Nek ide i on u **** vala...razocarao me ,ma zapravo ko me nije razcaorao zadnjih godina kakvih smo sve debila nakrcali u klub..sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑19 mar 2021, 22:37
Hocemo usrefa, 1:0 brate Štilić, mislim da će mu se sad dic khurac i da ce opet bit najbolji u ligi, barem se nadam. Povedemo 1:0 rano i onda Brko zatvori ko Mourniho birvaktile. Sad 11 pobjeda i titula.![]()
Ma ako je istina to za inat onda mu i ja jedva cekam vidjet leđa, neka hijerarhija se mora znat da je bog otac hijerarhija se mora znat. Gledo sam trening danas ne znam jesam li ja lud al bez zajebancije nismo losi ako neki pojedinci odigraju ko danas mogli bi i uzet tuzlu.delinjo je napisao/la: ↑19 mar 2021, 22:55To ti je onaj nas mentalitet,dosao ovdje i prekucao polusezonu,iskakao iz pastete i zadovoljio se tim,sad i igra preko ****,slabo se i trudi a i van je forme...a i ganja nekome inat vjerovatno tako da jedva cekam da ode ..sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑19 mar 2021, 22:51On me najvise razocarao jer svi ostali i da hoce ne mogu ne moze meni niko objasnit da je on onako odigrao prvu sezonu a sad braco kaze da nije imao nijedan match winner, zato je meni bilo sumnjivo kako ja nisam zadovoljan sa njim ako ima tako dobru statistiku. Prije bi ga sutnuo nogom u guzicu al sad nismo u situaciji takvoj, kad bi opet poceo igrat kako treba mozda bi mu ljudi i zaboravili ovu polusezonu za zaborav, vidjet cemo.
Kad trener bude postovao hijerarhiju onda ce i igraci realno.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑19 mar 2021, 22:58Ma ako je istina to za inat onda mu i ja jedva cekam vidjet leđa, neka hijerarhija se mora znat da je bog otac hijerarhija se mora znat.
Nisam ja brate informisan o tome dovoljno i zato ne volim komentarisat to, kazem sta sam cuo vidio procitao. Inace ne volim komentarisat ko s kim kako i sta.LjoZee je napisao/la: ↑19 mar 2021, 23:00Kad trener bude postovao hijerarhiju onda ce i igraci realno.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑19 mar 2021, 22:58Ma ako je istina to za inat onda mu i ja jedva cekam vidjet leđa, neka hijerarhija se mora znat da je bog otac hijerarhija se mora znat.![]()
Vise je poenta da se oni ne mogu ponasati kako inace to ide u vecini klubova ako vide kod trenera da to nije tako. Kako se Amar ponasa tako njima na neki nacin daje primjer namjerno ili ne.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑19 mar 2021, 23:03Nisam ja brate informisan o tome dovoljno i zato ne volim komentarisat to, kazem sta sam cuo vidio procitao. Inace ne volim komentarisat ko s kim kako i sta.