FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi u totalnom rasulu, igra nam ne lici ni na sto, 3 kola nismo sanse stvorili, titula vjerovatno izgubljena...a vi raspravljate o mamicu i dinamu
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma ja inace su svi klubovi na svijetu pametnice... samo je on potplacivao i kupovao.feniksptica je napisao/la: ↑20 mar 2021, 00:13Lik javno kaze da je davo pare sudcima i onda dodje evropski bosnjo i napada nas da tovarimo covjeku bezveze da je kriminalac. ..
Ako ce nam Mamic pomoc da damo gol Krupi, dovodi ga !!
Po forumskim kuloarima se prica da je i Murinju ponudio 3 miliona eura da bi Dinamo prosao dalje.

Covjek napravio respektabilan Evropski klub, stvorio je minimum deset igraca koji igraju na vrhunskom svjetskom nivou, stvorio je drugu repku na svijetu... i dodje Bosnjo da mu kaze da je kriminalac.
Ako je iz Dinama izvukao 100 milijuna kuna, upumpao je u klub i drzavu 500 milijuna kuna, stvorio ime i rejting kako repke tako i lige.
-
- Kontakt:
Ma nije vjerovatno izgubljena... nego su vec izgravirali ime drugog kluba na peharu. Mi se do kraja sezone borimo samo za Evropu.
Znaci lik dokazao da Dinamo za jednu godinu plati vise poreza nego svi hrv sportisti u pet godina zajedno.ajdohordas je napisao/la: ↑20 mar 2021, 00:45Ma ja inace su svi klubovi na svijetu pametnice... samo je on potplacivao i kupovao.feniksptica je napisao/la: ↑20 mar 2021, 00:13Lik javno kaze da je davo pare sudcima i onda dodje evropski bosnjo i napada nas da tovarimo covjeku bezveze da je kriminalac. ..
Ako ce nam Mamic pomoc da damo gol Krupi, dovodi ga !!
Po forumskim kuloarima se prica da je i Murinju ponudio 3 miliona eura da bi Dinamo prosao dalje.![]()
Covjek napravio respektabilan Evropski klub, stvorio je minimum deset igraca koji igraju na vrhunskom svjetskom nivou, stvorio je drugu repku na svijetu... i dodje Bosnjo da mu kaze da je kriminalac.
Ako je iz Dinama izvukao 100 milijuna kuna, upumpao je u klub i drzavu 500 milijuna kuna, stvorio ime i rejting kako repke tako i lige.
Yebo majku, nasa BiH puna kriminalaca a niko da nesta dobro uradi, pa bar za svoju mahalu da cestu napravi

Pola vas ce postiti Ramazan.
A barem vas 1/3 bilo na dzumi jucer.
Licemjeri.
A barem vas 1/3 bilo na dzumi jucer.
Licemjeri.
- FKS -
-
- Kontakt:
Meni Husić sisoja mamic za sirotinju

I on prica davao pare tamo, davao vamo. Biznis pokrenuo, nista nije imao.

I on prica davao pare tamo, davao vamo. Biznis pokrenuo, nista nije imao.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Izvukao iz kluba preko dva miliona eura i nije kriminalac? Naravno da jeste. To što je on simpatičan, što je majstor i ima nos za fudbal, to je druga stvar.
Ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji bi jednog krimosa voljeli vidjeti u svom Klubu.
Ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji bi jednog krimosa voljeli vidjeti u svom Klubu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Bolje on da uzme 2 miliona eura, a da donese 20 miliona, nego da nam Sabrina omoguci svake godine minus 4-5 miliona.AlfredNobel je napisao/la: ↑20 mar 2021, 01:39Izvukao iz kluba preko dva miliona eura i nije kriminalac? Naravno da jeste. To što je on simpatičan, što je majstor i ima nos za fudbal, to je druga stvar.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
-
- Kontakt:
Izvukao dva miliona i to svi vide. A sto je upumpao, odnosno napravio preko Dinama 202 miliona eura to niko ne vidi ?AlfredNobel je napisao/la: ↑20 mar 2021, 01:39Izvukao iz kluba preko dva miliona eura i nije kriminalac? Naravno da jeste. To što je on simpatičan, što je majstor i ima nos za fudbal, to je druga stvar.
Sad svi spominju kako je Dinamo respektabilan klub i ima respekabilne rezultate niko ne spominjeo koliko je uzeo iz kluba.
Sto se mene tice, ako ce cijena naseg ovakvog uspjeha kao sto je njihov, biti to da neko uzme iz kluba dva miliona eura a da u klub unese dvadeset puta vise, kroz transfere i uspjehe u Evropi, neka odmah nosi. Kazem sto se mene tice... sve je bolje nego tavorit u najlosijoj ligi na svijetu i ne imat nikakav uspjeh u Evropi.
Ako ne mozemo tim nekim mirnim i zdravim putem... a u BiH je tesko nesto ostvariti takvim putem i izaci iz okvira granica ovog popisanog sistema.
Nemojte porediti Ibraka i Mamica, ni u ludilu. Mamic je lopov, ali i tvorac Dinama. Ibrak je obicni seoski prevarant koji je u Sarajevo dosao golfom dvicom, a otisao s ko zna cim, da je jos malo ostao mi bi sad imali situaciju ko Cmeljkan, samo bez imovine za prodaju. Mamic je za klokotnica ublehu zivot izmislio.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- AlfredNobel
- Kontakt:
Da je upumpao i 500 miliona, opet nije opravdanje. Kako to ne kontate? Nije ni čudo da smo kao narod u ovakvom qurcu s takvim razmišljanjem.ajdohordas je napisao/la: ↑20 mar 2021, 01:46Izvukao dva miliona i to svi vide. A sto je upumpao, odnosno napravio preko Dinama 202 miliona eura to niko ne vidi ?AlfredNobel je napisao/la: ↑20 mar 2021, 01:39Izvukao iz kluba preko dva miliona eura i nije kriminalac? Naravno da jeste. To što je on simpatičan, što je majstor i ima nos za fudbal, to je druga stvar.
Sad svi spominju kako je Dinamo respektabilan klub i ima respekabilne rezultate niko ne spominjeo koliko je uzeo iz kluba.
Sto se mene tice, ako ce cijena naseg ovakvog uspjeha kao sto je njihov, biti to da neko uzme iz kluba dva miliona eura a da u klub unese dvadeset puta vise, kroz transfere i uspjehe u Evropi, neka odmah nosi. Kazem sto se mene tice... sve je bolje nego tavorit u najlosijoj ligi na svijetu i ne imat nikakav uspjeh u Evropi.
Ako ne mozemo tim nekim mirnim i zdravim putem... a u BiH je tesko nesto ostvariti takvim putem i izaci iz okvira granica ovog popisanog sistema.
Da je on to radio u Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj, bio bi u čuzi sad pa sad. I baš me zanima da li bi recimo jedan švabo tako razmišljao, "hajde nema veze što je pokrao, upumpao je u klubu pa neka ga na slobodi."
To bi rekao, al u qurcu mom.
I onda dođemo kad narod i pljujemo političare kako varaju i muljaju, a narod je isti takav. Nije džaba izreka da je vlast ogledalo naroda. On nek je živ i zdrav, ali što dalje od mog kluba s svojim kriminalnim radnjama.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Šta te to čudi, 70% vjernika su tzv. Duracell vjernici.
Vratite nam onda Ibraka i Dinu, pridodajte Mamića, može tu recimo iz pritvora odmah da uleti Kokeza iz Srbije, kao i Terzić iz Zvezde. Kao savjetnik, može uletiti i Dino Begić. Samo jaši, svi smo naši..
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ne pisi svasta. Hos da ti proteste pod prozorom organizujemo? Povest cu i Zeku i aduku.AlfredNobel je napisao/la: ↑20 mar 2021, 02:03Da je upumpao i 500 miliona, opet nije opravdanje. Kako to ne kontate? Nije ni čudo da smo kao narod u ovakvom qurcu s takvim razmišljanjem.ajdohordas je napisao/la: ↑20 mar 2021, 01:46Izvukao dva miliona i to svi vide. A sto je upumpao, odnosno napravio preko Dinama 202 miliona eura to niko ne vidi ?AlfredNobel je napisao/la: ↑20 mar 2021, 01:39Izvukao iz kluba preko dva miliona eura i nije kriminalac? Naravno da jeste. To što je on simpatičan, što je majstor i ima nos za fudbal, to je druga stvar.
Da je on to radio u Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj, bio bi u čuzi sad pa sad. I baš me zanima da li bi recimo jedan švabo tako razmišljao, "hajde nema veze što je pokrao, upumpao je u klubu pa neka ga na slobodi."
To bi rekao, al u qurcu mom.
I onda dođemo kad narod i pljujemo političare kako varaju i muljaju, a narod je isti takav. Nije džaba izreka da je vlast ogledalo naroda. On nek je živ i zdrav, ali što dalje od mog kluba s svojim kriminalnim radnjama.
PSPHM
-
- Kontakt:
Problemi FKS su:
1. Stranci su nam od prosjecnih do losih. Vjerujem da u ovako losoj ligi ima bar po dva igraca koja su bolja,mladja,perspektivnija na svim poz. stranca
2. Akademija trebala da poboljsava rad, a ona stagnira. Suplja je da bi pregorjeli, to je prica neznalica.
3. Ne bih za ovo krivio SŠ, nego SD. Bez razlike na Titulu, ova sezona je korak nazad ili ozda i sezona citava unazad. Za sve hvala A.Rahmanovicu i Ahmi
- Mnogi me napali za komentarisanje Velkoskog, sad je svaki drugi post plagijat onoga sto sam pisao godinu i po unazad.
- Rekose neki ovdje da me je Oremus "popisao" i da se izvinem. Popisao je on mnoge ovdje. Stranac,"iskusan".2 god. novog ugovora. Ne likujem, daj Boze da me demantuje. Pitaru samo nek je STRANAC, za Šofraneca nalazi 1000 opravdanja. STRANAC treba da je Rahmanovic po igri i po platama.
- 5/6 ovih kojima istice ugovor bi pozelio svu srecu u zivotu. Handzica bih produzio jos godinu. Ni Milicevic,a ni Dupovac se ne bi osjecali dobro protiv Handzeta. Problem navijaca je sto nekima pripisuju ljubav i borbenost, a oni koji to zasluzuju se pljuju. Ko ne vidi Handzetovu borbenost, taj je slijep.
@Sz ima dovoljno godina i iskustva, da rijetko pogrijesi. Dokaz su ova dva posta. Cuvajte se Pitari i Hz, srecni da ste. Ne zamjerite koji se ne slazu.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Jbg vecinom je sve ovo istina. Pogotovo za strance. Ipak, s druge strane smatram da je suvisno da se vise komentarise trenutni igracki kadar. Sada je kraj price i nama predstoji zestoka borba do samog kraja sezone i to je to.Samozdravlje je napisao/la: ↑20 mar 2021, 02:22
Problemi FKS su:
1. Stranci su nam od prosjecnih do losih. Vjerujem da u ovako losoj ligi ima bar po dva igraca koja su bolja,mladja,perspektivnija na svim poz. stranca
2. Akademija trebala da poboljsava rad, a ona stagnira. Suplja je da bi pregorjeli, to je prica neznalica.
3. Ne bih za ovo krivio SŠ, nego SD. Bez razlike na Titulu, ova sezona je korak nazad ili ozda i sezona citava unazad. Za sve hvala A.Rahmanovicu i Ahmi
- Mnogi me napali za komentarisanje Velkoskog, sad je svaki drugi post plagijat onoga sto sam pisao godinu i po unazad.
- Rekose neki ovdje da me je Oremus "popisao" i da se izvinem. Popisao je on mnoge ovdje. Stranac,"iskusan".2 god. novog ugovora. Ne likujem, daj Boze da me demantuje. Pitaru samo nek je STRANAC, za Šofraneca nalazi 1000 opravdanja. STRANAC treba da je Rahmanovic po igri i po platama.
- 5/6 ovih kojima istice ugovor bi pozelio svu srecu u zivotu. Handzica bih produzio jos godinu. Ni Milicevic,a ni Dupovac se ne bi osjecali dobro protiv Handzeta. Problem navijaca je sto nekima pripisuju ljubav i borbenost, a oni koji to zasluzuju se pljuju. Ko ne vidi Handzetovu borbenost, taj je slijep.
@Sz ima dovoljno godina i iskustva, da rijetko pogrijesi. Dokaz su ova dva posta. Cuvajte se Pitari i Hz, srecni da ste. Ne zamjerite koji se ne slazu.
Mislim da cemo na kraju sezone nekako uzeti titulu, ali ne zbog nekog naseg kvaliteta, nego zbog nikad losije konkurencije koja ce u medjusobnim duelima gubit bodove. Kako god, na kraju ne trebamo biti nesto pretjerano impresionirani, ja licno necu biti.
Tezeci ka nekom evropskom iskoraku, nismo smjeli sebi da dopustimo da na ljeto moramo izmijeniti veliku vecinu igrackog kadra. Ogroman je to broj promjena i da nadjes zamjenu za svakog igraca i ono sto je najbitnije da se ti od bar 6-7 novih imena ni za jednog ne izradis. Dakle, da je sad uzet titulu, pa pokusat ispravit sta se ispravit moze.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Oremus je dao gol kao zadnji vezni. To sto je kao stranac bolji od Hodzica i Hebiba(ofanzivno NE) ne opravdava povjerenje i zalaganje E.Hadzica da u FKS provede 4 god. To da kao bek ne treba imati ulogu u napadu je prica iz 60-tih god proslog vijeka. Pripazio ga je SD pozivom u FKS.
Neka mu SD daje pola plate iz svog dzepa. To da ne bi igrao u NHL bez razlike za koji klub je nonsens, ali u FKS ima €€€€ vise .
-
- Kontakt:
vedinjo98 je napisao/la: ↑20 mar 2021, 03:10
Jbg vecinom je sve ovo istina. Pogotovo za strance. Ipak, s druge strane smatram da je suvisno da se vise komentarise trenutni igracki kadar. Sada je kraj price i nama predstoji zestoka borba do samog kraja sezone i to je to.
Mislim da cemo na kraju sezone nekako uzeti titulu, ali ne zbog nekog naseg kvaliteta, nego zbog nikad losije konkurencije koja ce u medjusobnim duelima gubit bodove. Kako god, na kraju ne trebamo biti nesto pretjerano impresionirani, ja licno necu biti.
Tezeci ka nekom evropskom iskoraku, nismo smjeli sebi da dopustimo da na ljeto moramo izmijeniti veliku vecinu igrackog kadra. Ogroman je to broj promjena i da nadjes zamjenu za svakog igraca i ono sto je najbitnije da se ti od bar 6-7 novih imena ni za jednog ne izradis. Dakle, da je sad uzet titulu, pa pokusat ispravit sta se ispravit moze.
Prijatelju mi smo izgubili godinu za napredak po oba pitanja. Za to je kriv E.Hadzic. Sramota je da ne osvojimo Titulu.
Ovo za 6/7. I da nikog ne dovedemo , a mora se dovesti bar 3 igraca, necemo biti nista slabiji. Prica o "tri" fronta je suplja, Kup se zagrijava pola godine. Primanja koja imaju Ahmetovic,Velkoski,Heba,Milanovic,Hodzic,Dzafic su dovoljna za angazman 3 dobra i perspektivnija(mozda malo € dodati).
Kad imas 15-tak igraca u kadru koji su zajedno 2.god., nije tesko uklopiti trojicu kroz pripremne,prvenstvene do Evrope. Nek se jedan uklopi do Evrope super, a necemo odigrati valjda samo 2 u Evropi.
Ahbabu, de ti nama izracunaj koliko jos pobjeda i nerijesenih da osiguramo izlazak u Evropu?Samozdravlje je napisao/la: ↑20 mar 2021, 03:17
Oremus je dao gol kao zadnji vezni. To sto je kao stranac bolji od Hodzica i Hebiba(ofanzivno NE) ne opravdava povjerenje i zalaganje E.Hadzica da u FKS provede 4 god. To da kao bek ne treba imati ulogu u napadu je prica iz 60-tih god proslog vijeka. Pripazio ga je SD pozivom u FKS.
Neka mu SD daje pola plate iz svog dzepa. To da ne bi igrao u NHL bez razlike za koji klub je nonsens, ali u FKS ima €€€€ vise .

-
- Kontakt:
Sta ce nan placko u klubu, cuj u zatvor zbog njega. Ima para ko blata i place po tv emisijamaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 mar 2021, 23:50Na kraju ce svako po mjesec odlezati i eto maminja kod nas![]()
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Google Adsense [Bot], mnon46, Serha, TETRAPAK i 54 gosta.