kuknjava

Sloboda živi zauvijek.feniksptica je napisao/la: ↑19 mar 2021, 23:29Sto su se navijaci Slobode raspisali..da iskoriste dok su jos u ligi, nema posle.
Slobodi ce biti ispaljen metak u celoSky9 je napisao/la: ↑19 mar 2021, 23:47Sloboda živi zauvijek.feniksptica je napisao/la: ↑19 mar 2021, 23:29Sto su se navijaci Slobode raspisali..da iskoriste dok su jos u ligi, nema posle.![]()
![]()
Eto vi ste grupa. Da ste izdeverali sa klubom ko mi i Robijasi ne bi vas bilo 10Meraak1921 je napisao/la: ↑19 mar 2021, 21:56Ma Fukara nikad nije ni bila ozbiljna navijacka grupa.. mislim da su sad 7-8 u BiH
Ovde ih ima 9 punoljetnih i 18 maloljetnih lica
RollingPaper je napisao/la: ↑20 mar 2021, 01:23Eto vi ste grupa. Da ste izdeverali sa klubom ko mi i Robijasi ne bi vas bilo 10Meraak1921 je napisao/la: ↑19 mar 2021, 21:56Ma Fukara nikad nije ni bila ozbiljna navijacka grupa.. mislim da su sad 7-8 u BiH
Ovde ih ima 9 punoljetnih i 18 maloljetnih lica
Tako je!RollingPaper je napisao/la: ↑20 mar 2021, 10:43
U sezoni kad je Zeljo bio sredina tabele, ide odma parola ostalo je samo ime a da ste ispali iz lige ne bi vas bilo 15 na tribini, odmah ih pola prestalo pratit ostala okosnica grupe iz okoline Sarajeva sve Ustikolina hahah
(Manijaci sanski most, manijaci zivinice, manijaci gracanica itd koji vam i dalje pune kop i kuci i na strani) a javna je tajna da vam tribinu drzi kamatar zbog kojeg su sve mladje grupe iz grada davno presli na Sjevernu tribinu i pobjegli sa juga.
Horde su za vas institucija.
hahahahahahahahahawolfie je napisao/la: ↑20 mar 2021, 10:47Tako je!RollingPaper je napisao/la: ↑20 mar 2021, 10:43
U sezoni kad je Zeljo bio sredina tabele, ide odma parola ostalo je samo ime a da ste ispali iz lige ne bi vas bilo 15 na tribini, odmah ih pola prestalo pratit ostala okosnica grupe iz okoline Sarajeva sve Ustikolina hahah
(Manijaci sanski most, manijaci zivinice, manijaci gracanica itd koji vam i dalje pune kop i kuci i na strani) a javna je tajna da vam tribinu drzi kamatar zbog kojeg su sve mladje grupe iz grada davno presli na Sjevernu tribinu i pobjegli sa juga.
Horde su za vas institucija.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Google [Bot], MikiPirs, PeppermintSA, Zlatu075 i 31 gost.