feniksptica je napisao/la: ↑20 mar 2021, 13:17Los jeftin marketing, losa igra rijeci. U rangu onih nije 5 KM nego 4,99..

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
feniksptica je napisao/la: ↑20 mar 2021, 13:17Los jeftin marketing, losa igra rijeci. U rangu onih nije 5 KM nego 4,99..
Makar znam da su 100% sigurni za gledanje i bhliga i dzeko11.
Ja vec fin period gledam tamo gdje sam ti i poslao i moram ti priznati da ne boli
Pa realno ko je pokazao u prethodna 3-4 kola da je za reprezentacije iz Sarajeva. Niko osim Djokanovica, i Milicevic je poa u formi za razliku kakav je bio na jesen, a Milicevicu se mislim mora mijenjati sportsko drzavljanstvo.
Realno, ko je od nasih zasluzio poziv? Ovaj Obradovic je bar zabio par golova.
Realno ti je da pozove ćorluku kojeg ispiša jedan Crnkić ili obren penal Cvijanović?NisamInSajder je napisao/la: ↑20 mar 2021, 15:00Pa realno ko je pokazao u prethodna 3-4 kola da je za reprezentacije iz Sarajeva. Niko osim Djokanovica, i Milicevic je poa u formi za razliku kakav je bio na jesen, a Milicevicu se mislim mora mijenjati sportsko drzavljanstvo.
To za Corluku nisam vidio. Dovoljna je cinjenica da Begovic ili/i Kovacevic nisu pozvani, a pozvani su Piric, Sehic i Vasilj.Pantelija je napisao/la: ↑20 mar 2021, 15:02Realno ti je da pozove ćorluku kojeg ispiša jedan Crnkić ili obren penal Cvijanović?NisamInSajder je napisao/la: ↑20 mar 2021, 15:00Pa realno ko je pokazao u prethodna 3-4 kola da je za reprezentacije iz Sarajeva. Niko osim Djokanovica, i Milicevic je poa u formi za razliku kakav je bio na jesen, a Milicevicu se mislim mora mijenjati sportsko drzavljanstvo.
Poziv su redom trebali dobiti
Đokanovic
Kovačević
Miličević
Pa onda da se dalje i razmislja o nekome drugom
Bilo je na početku simpatično tvoje branjenje i reklamiranje tih za koje radiš ali nema smisla nakon one prevare da je derbi džabalama. Yebo 10KM, platio sam im svakako, ali koji k. lažu, evo i sad prosipaju istu priču i ti ih opet reklamiraš u vezi tog a ušutio se onda kad nisu pustili džaba.
Prijatelju nekad mi je bilo dovoljno da pobjedjujemo Želju ili da smo ispred njih,ali sa ovim odnosom finansija NE MOGU BITI ZADOVOLJAN.