FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ono sto predvidjam se i ostvaruje. Velez ce se muciti sa ovim slabijim ekipama, a ovim jacima ce biti motivisani da pomrse racune. Zrinjski isto precijenjena ekipa zajedno s Jakirovicem. Ljudi nas dobiju utakmicu vise zbog toga sto smo mi bili losi, a ne sto su oni bili dobri.
Ja mislim da ce 23 boda biti i vise nego dovoljno za titulu. Ali ne treba imat luzerski mentalitet i zadovoljit se nicim, moramo uvijek ici na pobjedu. Valjda su se svi tokom ove sedmice malo presabrali.
Ja mislim da ce 23 boda biti i vise nego dovoljno za titulu. Ali ne treba imat luzerski mentalitet i zadovoljit se nicim, moramo uvijek ici na pobjedu. Valjda su se svi tokom ove sedmice malo presabrali.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Prva dva kola su nam kljucna dobro sam ja rekao.Nisam ocekivao da ce Velez danas izgubiti bodove mislio sam da ce to biti u iducem kolu protiv Olimpika ovako jos bolje.
Opet nam se servira sve,sa dvije domace pobjede opet idemo na finu prednost,sto nam je itekako potrebno pred onu seriju tezih utakmica.
Opet nam se servira sve,sa dvije domace pobjede opet idemo na finu prednost,sto nam je itekako potrebno pred onu seriju tezih utakmica.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Još Olimpic i Tuzla da uzmu po bod, mi dobijemo. Čisto radi vizualnog dojma.

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Prekida se ovo 95%
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Mi da smo ušli furiozno u ovu polusezonu, da smo makar dvije od tri utakmice pobjedili već bi riješili pitanje prvaka. Ovako, imamo finu šansu ali moramo proigrat.
Za titulu od ovih ukupno mogućih 33 boda, bit će dovoljno i 18 bodova ako budemo sljedeće dvije pobjedili i odvojili se pa da nas niko "ne gleda".
Za titulu od ovih ukupno mogućih 33 boda, bit će dovoljno i 18 bodova ako budemo sljedeće dvije pobjedili i odvojili se pa da nas niko "ne gleda".
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sutra moramo dobiti kako znamo i umijemo.BordoSarajevo je napisao/la: ↑20 mar 2021, 19:21Mi da smo ušli furiozno u ovu polusezonu, da smo makar dvije od tri utakmice pobjedili već bi riješili pitanje prvaka. Ovako, imamo finu šansu ali moramo proigrat.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
znači danas navijati za slobodu,
sutra za nas, olimpik i tuzlu
hajdeee

sutra za nas, olimpik i tuzlu
hajdeee

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Ma pusti pricu kospicara, njima je sve teorija zavjere.
Nema razloga da se prekine, jer u ligi nema puno slucajeva zaraze, ako bas izbije neka velika zaraza po klubovima, onda vrlo moguce. Ovako se nece prekidati, niti bi volio da se prekine, treba titulu osvojit na sportski nacin, i prosle sezone bi je uzeli. Titula je titula, ali neke su dosta sladje. Ova ce aBd bili mnogo slatka, na 100 godina komsija, uz novo EU takmicenje i uz jedan trofej ove sezone postajemo zvanicno najtrofejniji.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
extazy je napisao/la: ↑20 mar 2021, 19:26Ma pusti pricu kospicara, njima je sve teorija zavjere.
Nema razloga da se prekine, jer u ligi nema puno slucajeva zaraze, ako bas izbije neka velika zaraza po klubovima, onda vrlo moguce. Ovako se nece prekidati, niti bi volio da se prekine, treba titulu osvojit na sportski nacin, i prosle sezone bi je uzeli. Titula je titula, ali neke su dosta sladje. Ova ce aBd bili mnogo slatka, na 100 godina komsija, uz novo EU takmicenje i uz jedan trofej ove sezone postajemo zvanicno najtrofejniji.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
I da dobije listica, mi je odmah cekamo u nastavku. Tako da to nam je svakako bitna utakmica i morsmo pobjediti.
Najvitnije da sutra pobjedimo. Ako i listica dobije nije toliko lose pod uslovom da ih mi dobijemo na Kosevu.
Rado bih im se smijao, ali onda se sjetim nas i nase muke... tako da cu ipak sacekati sutra, sto je sigurno, sigurno je 

Amer Dupovac!
Čuj prekida se, pa svugdje u Evropi vlada haos sa covidom.
I Krupi sutra fali dva važna igrača, posle ovih rezultata očekujem motivisane igrače I laganu pobjedu. Dobro znaju da sa dvije pobjede na Koševu smo blizu cilja.
I Krupi sutra fali dva važna igrača, posle ovih rezultata očekujem motivisane igrače I laganu pobjedu. Dobro znaju da sa dvije pobjede na Koševu smo blizu cilja.
zbiti redove i sutra da odigramo kako treba !
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
-
- Kontakt:
Ma mi jedino sami sebi mozemo oduzeti titulu. Ono sto mi moramo u ovoj polusezoni to je popraviti igru. A za budućnost moramo imati neku viziju da napredujemo
Garantujem da bi bolji bio od Cipetica i Todorovica...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Ko bi sutra mogao na lijevo krilo, Mešanović ili Milanović ? Ne vjerujem da su u stručnom štabu toliko ludi da tu opet stave Hebibovića.
Ako je Milanovic spreman, zaista ne vidim prepreku da mu se ne da sansa.Historicar je napisao/la: ↑20 mar 2021, 19:45Ko bi sutra mogao na lijevo krilo, Mešanović ili Milanović ? Ne vjerujem da su u stručnom štabu toliko ludi da tu opet stave Hebibovića.
Ubijeđen sam da bi on onu Hebibovu sansu rutinirao.
Najbolje nam je rjesenje na krilu.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Milanovic mora biti prvi izbor, dok se Jukic ne oporavi. A da imam ja tu moc upravljanja, Varesanovic bi sutra poceo na toj poziciji.forgempp je napisao/la: ↑20 mar 2021, 19:49Ako je Milanovic spreman, zaista ne vidim prepreku da mu se ne da sansa.Historicar je napisao/la: ↑20 mar 2021, 19:45Ko bi sutra mogao na lijevo krilo, Mešanović ili Milanović ? Ne vjerujem da su u stručnom štabu toliko ludi da tu opet stave Hebibovića.
Ubijeđen sam da bi on onu Hebibovu sansu rutinirao.
Najbolje nam je rjesenje na krilu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.