FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kakva nam je konkurencija na krilu govori to da je raja pocela OZBILJNO razmisljati da Milanovic pocne utakmicu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- SarajevoForza
- Kontakt:

Jos u 97 dobili crveni umjesto uobicajenog penala.
Ovo je sedmica neocekivanih rezultata pa mozda i mi dobijemo

"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Sve su nam pozicije takve.feniksptica je napisao/la: ↑20 mar 2021, 21:53Kakva nam je konkurencija na krilu govori to da je raja pocela OZBILJNO razmisljati da Milanovic pocne utakmicu
Hvala nasem adziji

Koji nama pašu? Ima nekih 1000 Tel AvivaSarajevoForza je napisao/la: ↑20 mar 2021, 22:03
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo je sedmica neocekivanih rezultata pa mozda i mi dobijemo![]()
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- PeakyBlinders
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Najava prekida prvenstva, samo par sati nakon što je Borac izbio na drugo mjesto i samo par dana nakon što su saznali da im je Klis protivnik u 1/2 finalu kupa 

Kup im je bio rezervna opcija, al rezultati posljednja 2 kola su im se poklopili i nece biti iznenadjenje ako budu za prekid.Historicar je napisao/la: ↑20 mar 2021, 22:08Najava prekida prvenstva, samo par sati nakon što je Borac izbio na drugo mjesto i samo par dana nakon što su saznali da im je Klis protivnik u 1/2 finalu kupa![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Od prekida nema nista. A iskreno najvise bi nama odgovarao.
Je li u ovoj formaciji cmiljanic iza napadaca?midzuka je napisao/la: ↑20 mar 2021, 21:47Ako je registrovan sutra igrati ovako:
Cimljanić
Cmiljanić-Cmiljanić-Cmiljanić-Cmiljanić
Cmiljanić-Cmiljanić
Cmiljanić-Cmiljanić-Cmiljanić
Cmiljanić
A ako nije registrovan onda ipak imamo 20ak drugih igrača koji mogu igrati i od kojih očekujemo da pruže dobru partiju.
- SarajevoForza
- Kontakt:
Mrtva je trka između Maccabi Haife i Maccabi Tel-Aviva, nama odgovara da Haifa osvoji titulu.Foux87 je napisao/la: ↑20 mar 2021, 22:07Koji nama pašu? Ima nekih 1000 Tel AvivaSarajevoForza je napisao/la: ↑20 mar 2021, 22:03
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo je sedmica neocekivanih rezultata pa mozda i mi dobijemo![]()
Mada mora se napomenuti da je nasa liga olicenje postenja koliko se gura M. Tel-Aviv. Bukvalno su u pet utakmica dobili penal u 97 minuti za pobjedu (10 bodova).
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma kakav prekid. Šta to Borac dobija prekidom i ulaskom u europu? Milione?
Izlaskom u evropu dobijaju manje nego do sad zbog novog takmičenja, nisu neke aman zaman pare.
Gube šansu za kupom gdje su u finalu, gube par svojih igrača koji su im u izlogu dok se prvenstvo igra (Ziljkić, Zakarić).
Da im je kup naštiman - JEST, tvrdio sam da ne mogu naštimat al izgleda da mogu.
Da imaju sudije na svojoj strani - IMAJU.
Da je njima u interesu da sad prekinu - NE BI REKO.
Izlaskom u evropu dobijaju manje nego do sad zbog novog takmičenja, nisu neke aman zaman pare.
Gube šansu za kupom gdje su u finalu, gube par svojih igrača koji su im u izlogu dok se prvenstvo igra (Ziljkić, Zakarić).
Da im je kup naštiman - JEST, tvrdio sam da ne mogu naštimat al izgleda da mogu.
Da imaju sudije na svojoj strani - IMAJU.
Da je njima u interesu da sad prekinu - NE BI REKO.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hahahaha to sam ja počeo govoriti prošle sedmice, reko daj mu ba makar 45 minutafeniksptica je napisao/la: ↑20 mar 2021, 21:53Kakva nam je konkurencija na krilu govori to da je raja pocela OZBILJNO razmisljati da Milanovic pocne utakmicu

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kakvo prekidanje, namojte biti smijesni hahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- svihsedamsamuraja
- Kontakt:
Prekidanja nema, nek plate, pa nek igraju borac i radnik u FBiH..
Iz kišovitog Nebočaja, za Federalnu televiziju, Hasan Gabela
-
- Kontakt:
Ne vjerujem da ce biti prekid, ali ako kojim slucajem prekinu i onda za dva - tri mjeseca predlože da prve 4 ekipe na tabeli odigraju neki play - off za prvaka (kao što je i prošle godine bila ta prica) odbiti makar u Kantonalnoj ligi završili.
ma sve i da se prekine mi smo prvaci, jer su odigrane 2/3 utakmica, a inace siguran sam da nikakvog prekida nece biti, jer prosle godine je bilo jos liga u evropi i svijetu koje su prekinule svoja prvenstva pa smo i mi zato mogli, a sad bismo cini mi se bili jedinstven slucaj jer se ne sjecam da je negdje prekinutoHistoricar je napisao/la: ↑20 mar 2021, 22:36Ne vjerujem da ce biti prekid, ali ako kojim slucajem prekinu i onda za dva - tri mjeseca predlože da prve 4 ekipe na tabeli odigraju neki play - off za prvaka (kao što je i prošle godine bila ta prica) odbiti makar u Kantonalnoj ligi završili.
Pyro is not a crime !
- feniksptica
- Kontakt:
Ne znam kako se ponasat kad damo konacno taj ligaski gol..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- hordasDoboj
- Kontakt:
Vidjeli nasi kako ovdje pisu da je Cmiljanic mlad igrac pa cekaju da napuni 25 jer je premlad da igra, smanjit ce nam prosjek godina 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.