FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sad je vjerovatno jasnije zasto su nas zaklali protiv olimpika.. Vjerovatno ce uzeti kao konacan plasman stanje nakon 22 kola. Sa bodom protiv olimpika bi imali bolji medjusobni omjer i od borca i od zrinjskog.. Kako smo samo jadni postali i sta smo dopustili..
Pročepit će negdje.
Odakle nekome pravo da ponistava jedno regularno kolo? Plasman ne moze biti konacan jer mi npr. protiv Tuzle igrali 3x, a protiv Slobode 2x znaci nije jednako i fer, regularno. Poslati sve ovo malo UEFI jer vec dvije godine zaredom namjerno se prekida znaci namjerno ne iz potrebe.MojaMalenkost je napisao/la: ↑20 mar 2021, 21:45Sad je vjerovatno jasnije zasto su nas zaklali protiv olimpika.. Vjerovatno ce uzeti kao konacan plasman stanje nakon 22 kola. Sa bodom protiv olimpika bi imali bolji medjusobni omjer i od borca i od zrinjskog.. Kako smo samo jadni postali i sta smo dopustili..
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Evo Ljoze Ceferin nece zaspati kad mi posaljemo to u Uefu,pa prvi je on cestitao Vici na funkciji haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- MocMahale444
-
- Kontakt:
U 22 kola si igrao sa svima dva puta i taj plasman ce im biti najmjerodavniji.. A na kraju krajeva **** i evropu. Kao da bi nam nesto rijesila. Proslogodisnja evropa nas je samo kostala.. Neka nam skrate muke kad smo debili..LjoZee je napisao/la: ↑20 mar 2021, 21:47Odakle nekome pravo da ponistava jedno regularno kolo? Plasman ne moze biti konacan jer mi npr. protiv Tuzle igrali 3x, a protiv Slobode 2x znaci nije jednako i fer, regularno. Poslati sve ovo malo UEFI jer vec dvije godine zaredom namjerno se prekida znaci namjerno ne iz potrebe.MojaMalenkost je napisao/la: ↑20 mar 2021, 21:45Sad je vjerovatno jasnije zasto su nas zaklali protiv olimpika.. Vjerovatno ce uzeti kao konacan plasman stanje nakon 22 kola. Sa bodom protiv olimpika bi imali bolji medjusobni omjer i od borca i od zrinjskog.. Kako smo samo jadni postali i sta smo dopustili..
Pročepit će negdje.
Kako lagano, sve u hodu.
Prekidaj Vico boli te qrc

Prekidaj Vico boli te qrc
U decembru sam rekao ako mi ne popravimo organizaciju kluba na toj Skupstini nismo ni zasluzili Evropu. I nismo je zasluzili iz tog ugla. Boli sto ti je neko uzeo na onakav nacin protiv Olimpika, ali ne moze covjek iz koze iskociti. Fazon je sto su klubovi kao firme. Kad igraju mogu se nadati nekim parama. Neka zatvore sad znaci april, maj i dio juna opet si zatvoren. Dio tv prava bi uzeli jer ne prenose, sponzori otkazali jer ne igras. Oni bi zvanicni prekid opet oduzili lafo ko prosle godine sto znaci ugovori bi tekli normalno do tog momenta, a ne igra se. Nije tu samo plasman problem.MojaMalenkost je napisao/la: ↑20 mar 2021, 22:06U 22 kola si igrao sa svima dva puta i taj plasman ce im biti najmjerodavniji.. A na kraju krajeva **** i evropu. Kao da bi nam nesto rijesila. Proslogodisnja evropa nas je samo kostala.. Neka nam skrate muke kad smo debili..
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma nema ništa od prekida. Sutra je vrijeme za pobjedu. Sretno Plavi.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Ma **** i evropu dok ne budemo sposbni istu da igramo,sad ovo 3 takmicenje i nema nekih para tak oda nama svejedno,dok i ako se nekad ne napravi konkuretna ekipa za evropu ne vidim smisla ,kad asam citao da nas izrazelci nazivaju kuharima,stolarima i slicno ,sto nam to treba..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Potreban nam je i onako reset. Svi ti problemi koje si nabrojao su zanemarivi ako ih uporedimo sa problemima koje vec imamo.. Kad ti neko sveze kamen za nogu i gurne te u bazen nije ti bitno da li je bazen dubok tri ili pet metara. Nama je kamen vezan za nogu i gusimo se vec dvije godine, a i puno duze ako racunamo problematiku prethodnih klupskih struktura.. Ko zna, mozda i nesto dobro proizadje iz svega ovoga..LjoZee je napisao/la: ↑20 mar 2021, 22:12U decembru sam rekao ako mi ne popravimo organizaciju kluba na toj Skupstini nismo ni zasluzili Evropu. I nismo je zasluzili iz tog ugla. Boli sto ti je neko uzeo na onakav nacin protiv Olimpika, ali ne moze covjek iz koze iskociti. Fazon je sto su klubovi kao firme. Kad igraju mogu se nadati nekim parama. Neka zatvore sad znaci april, maj i dio juna opet si zatvoren. Dio tv prava bi uzeli jer ne prenose, sponzori otkazali jer ne igras. Oni bi zvanicni prekid opet oduzili lafo ko prosle godine sto znaci ugovori bi tekli normalno do tog momenta, a ne igra se. Nije tu samo plasman problem.MojaMalenkost je napisao/la: ↑20 mar 2021, 22:06U 22 kola si igrao sa svima dva puta i taj plasman ce im biti najmjerodavniji.. A na kraju krajeva **** i evropu. Kao da bi nam nesto rijesila. Proslogodisnja evropa nas je samo kostala.. Neka nam skrate muke kad smo debili..
Pročepit će negdje.
Bio je Amar na treningu
-
- Kontakt:
gdje je sad SSR da ovako napise
1. javio mi baho nema prekida
2. masnica doveo sponzora da se liga nastavi
3. amar izbacio veselinovica i kosorica iz ekipe
4. idemo u ojropu 100%
5. ja SSR sam poltrom
1. javio mi baho nema prekida
2. masnica doveo sponzora da se liga nastavi
3. amar izbacio veselinovica i kosorica iz ekipe
4. idemo u ojropu 100%
5. ja SSR sam poltrom
-
- Kontakt:
Nabijem ga na khurac 5 puta
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Zar nam je toliko tesko priznati da u ovoj ligi igraju amateri ali bas amateri koji ne mogu igrati u profesionalnim ligama. Izraelci su nam samo rekli istinu a druga je stvar to sto mi u BiH imamo pogan mentalitet, da cemo sve druge omalovazavati a sebe uzdizati i govoriti ma kakvi Izraelci, cuj oni neki faktor, cuj neki Makabi, Haifa itd..delinjo je napisao/la: ↑20 mar 2021, 22:31Ma **** i evropu dok ne budemo sposbni istu da igramo,sad ovo 3 takmicenje i nema nekih para tak oda nama svejedno,dok i ako se nekad ne napravi konkuretna ekipa za evropu ne vidim smisla ,kad asam citao da nas izrazelci nazivaju kuharima,stolarima i slicno ,sto nam to treba..
Njihovi klubovi su igrali i skoro redovno igraju grupne faze evropskih takmicenja. Lijevi bek ekipe koji je zabio golcinu protiv nas je to isto uradio i protiv Tottenhama u grupnoj fazi evropske lige. U mnogim njihovim klubovima igraju kvalitetni igraci, profesionalci. U svemu su daleko daleko ispred nas..
sutra samo hrabro!
nakon prognoza na nasem pdfu kolega omark mi je otvorio oci tako da i ja ocekujem nekih 9:1!
BEZ PORAZA GRBAVICA BAZA
nakon prognoza na nasem pdfu kolega omark mi je otvorio oci tako da i ja ocekujem nekih 9:1!
BEZ PORAZA GRBAVICA BAZA
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Nije onda ni cudo sto nas je sudija **** protiv Olimpika.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Ima da ih sameljemo i izvucemo bod u 86-toj