FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Odbrana prezelena. Naivni golovi primljeni.
Ja nisam gledao 2. poluvrijeme. Šećer ću dobit' jbt.Sunderland je napisao/la: ↑20 mar 2021, 20:56
Mislim da cu pauzirati od gledanja
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
To su ti veliki navijaci.Sunderland je napisao/la: ↑20 mar 2021, 20:56Mislim da cu pauzirati od gledanja
Prvo ubije parolama "necemo ispast, de ba, de ba, necemo ispast", a sad kad je doslo iz guzice pauzirat ce lik.
Ni na jednog slobodasa se ne mogu ljutiti, ali mi je samo zao kako ljudi ispadaju levati, slusaju razne price i bajke pa jos smognu hrabrosti da gluposti sire uvjereni u poklapanje bar 7 svemirskih sazvijezdja.
Igracima pohvala na odgovornosti u igri, ali mi smo toliko losi da je to nestvarno.
tuzlanska Sloboda
-
Sunderland
- Kontakt:
Prvo kada prozivas prozivaj sa razlogom. Ja ovo pricam i serem a gledacu svaku iducu jer je to tako godinama.zlajci je napisao/la: ↑20 mar 2021, 21:28To su ti veliki navijaci.
Prvo ubije parolama "necemo ispast, de ba, de ba, necemo ispast", a sad kad je doslo iz guzice pauzirat ce lik.
Ni na jednog slobodasa se ne mogu ljutiti, ali mi je samo zao kako ljudi ispadaju levati, slusaju razne price i bajke pa jos smognu hrabrosti da gluposti sire uvjereni u poklapanje bar 7 svemirskih sazvijezdja.
Igracima pohvala na odgovornosti u igri, ali mi smo toliko losi da je to nestvarno.
A i dalje sam siguran da necemo ispasti. Tako da ti je ta suvisna u najmanju ruku.
Treće ko je veći navijac necu da komentarisem ni sekunde, jer svako ima svoj doprinos
Sloboda je moja nacija
Da li nas prekid lige može spasiti ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
I onda Buljoni izjavi: "kupujemo deset najboljih igraca iz PL".zlajci je napisao/la: ↑20 mar 2021, 21:28To su ti veliki navijaci.
I kao sto kazes, nije sto smo izgubili, nego kako dobiti bilo koga.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Najgora stvar je što je krenula priča "treba se povući u federalnu", znači uprava očigledno ima punu podršku da to i uradi.Probisvjet je napisao/la: ↑20 mar 2021, 21:39I onda Buljoni izjavi: "kupujemo deset najboljih igraca iz PL".zlajci je napisao/la: ↑20 mar 2021, 21:28To su ti veliki navijaci.
Igracima pohvala na odgovornosti u igri, ali mi smo toliko losi da je to nestvarno.Jel u cvajtu kada odemo? Koji jos cunjevi padaju na to? Ne znam koga mi uopste mozemo dobiti? Jos ako ispadnemo nema vise nekoga da dovede "Ciru", pobrine se za igrace... Prica o stednji je vubijek bila izgovor svugdje. To je izgovor nesposobnih. Sve su to Fadili.
I kao sto kazes, nije sto smo izgubili, nego kako dobiti bilo koga.
Evo i ja kažem, nećemo ispasti. Ali teško je gledati voljeni klub da se ovako pati.zlajci je napisao/la: ↑20 mar 2021, 21:28To su ti veliki navijaci.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Nemas sta ocekivati kada u startu imas dva igraca manje.Said i ovaj sto je dosao iz Osijeka.
Interesantno bi bilo pogledati statistiku ove dvojice.
Nijedan dobijen duel, nijedna upotrebljiva lopta svi dueli izgubljeni.
Sta vise reci.
Interesantno bi bilo pogledati statistiku ove dvojice.
Nijedan dobijen duel, nijedna upotrebljiva lopta svi dueli izgubljeni.
Sta vise reci.
Tandir je Zlatan Ibrahimović lično za ovog Miškovića. Zar taj opasni Osijek ima ovakve debile u rosteru?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Prekinut prvenstvo ko prosle god.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
desperados
- Kontakt:
Dva gola ista skoro, kod prvog igrac sam, kod drugog prolazi lagano izmedju dvojice. Nerazumljivo, al generalno **** smo.
Nikome sigurno ne pada na pamet da se ide u federalnu, pogrijesili jesu u vezi nedovodjenja igraca, mislili su da moze proci, ali ne moze...ne bi bezveze dovodili Zizovica i trazili slobodne igrace koji mogu pomoci u opstanku. Borba za opstanak ce sigurno sada puno vise kostati nego nedovodjenje pojacanja na zimskom prelaznom roku.
Nije da branim Saida,al lahko je vcrs prigovorit njemu nesto,a sta je sa ostalim kurcoboljama i kolima i kolima gdje smo gubili bodove ....Malo realnosti samo,ova ekipa nema kvalitet realno,njihov je domet Sloboda,a nama ako se poklope ostali rez ostacemo....a ako kiksamo kao do sad 5 kola zaredom,nama ne moze pomoci niko.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Na kraju krajeva ,ako je neko nesto dogovorio i isplanirao vec,dzaba trosimo vrijeme tastaturu......itd....
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Pet poraza zaredom...15 bodova,da si uzeo makar 5 bodova sad bi bio rahat...vako strepi i govori zezno nas sudija.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Sigurno da i Zizovic ima sada mnogo jasniju situaciju stoe se tice rostera, vjerujem da ce on to bolje posloziti nego predhodnik mu, ako dodje ovaj Leko sigurno da ce to biti bolje na terenu, bilo bi dobro ako nadju jos nekog iskusnog stopera...danas najbolji igraci Mladosti nisu igrali protiv Borca, navodno ih cuvali za Zrinjski....vec su pocele sumnjive igre.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.