Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ova Parma vazda povede i onda slijedi pad,nevjerovatno,tacno ce ispasti iz lige
- tutankamon1905
- Kontakt:
Na stranu romantika, ljudi su prelosi..cudo im treba da ostanu u ligi s ovakvom igrom. Jedino ako ce do kraja sezone protiv Rome igrat, dajem im neke sanse
- akisarajevo92
- Kontakt:
u zadnjih par kola prosuli 2:0 protiv Spezie, 2:0 protiv Udinesea, 3:2 protiv Viole i 1:0 protiv Genoe, to je 9 bodova, sto je puno puno je
Don't believe the hype.
Ali kakav drugi gol Scammace
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Izgleda Inter "naručio" svoje cpvid slučajeve taman u pravi vakat, svega dvojica zaraženih, a niko neće putovati na repr. obaveze, te će moć odmoriti i trenirati skupa cijele 3 hefte (!).
Odluku donjele lokalne vlasti, ostali klubovi bi se trebali buniti, jer ukoliko ostane na svega dvojici zaraženih, to bi bila ogromna prednost manjem klubu iz Milana...
Odluku donjele lokalne vlasti, ostali klubovi bi se trebali buniti, jer ukoliko ostane na svega dvojici zaraženih, to bi bila ogromna prednost manjem klubu iz Milana...
Ko je kriv ostalima sto se nisu toga sjetili.
Pa neka se zale.Zenga je napisao/la: ↑20 mar 2021, 22:19Izgleda Inter "naručio" svoje cpvid slučajeve taman u pravi vakat, svega dvojica zaraženih, a niko neće putovati na repr. obaveze, te će moć odmoriti i trenirati skupa cijele 3 hefte (!).
Samo po zakonu
Hocemo li to da sporimo struku ?
Jbt koliko su ovi juventini kmečavi, ja tek sad vidim da smo mi bili odlični. 10 godina patnje a ovi koliko kmeče nakon pola godine, volio bih ih vidjet kako bi nakon 10
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Niko ne priča o tome da je ostalo još 11 kola do kraja, a Inter je već iskoristio ovaj corona džoker. Šta da se u naredna 2-3 kola ponovo zaraze neki ključni igrači? Nema više odgode. Da u ključnim tekmama igra Pinamonti umjesto Lukakua, ili Sensi zvani promaha umjesto Barelle.
ŠVRLJ
Pa Interu je najmanje odgovarala ova odgoda al haj ti to objasni prosječnom bošnji...
Jedina dobra stvar u svom ovom sranju je sto igraci nece ici za repke igrat. To je fakat.
Jedina dobra stvar u svom ovom sranju je sto igraci nece ici za repke igrat. To je fakat.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Ko kmeci?
Inter odradio maestralno ovo sa repkama, ima svoje razloge, rezultatske.
Napoli je to odradio na uzasan nacin, nikakav rez.iz toga samo da se shit-a
Ko je juventusu kriv sto ne zna te stvari raditi.
Ne kontam zašto govorite da je Inter ovo tražio? Ja koliko sam porčitao lokalne vlasti zatražile a Savez odobrio. Jesenas smo bili u goroj sitauciji sa koronom i opet nismo tražili odgodu i to derbija sa Milanom (kojeg smo zato i izgubili), tako da sumnjam da bi naši tražili da se odgodi utakmica protiv Sasuola samo radi Hande i De Vrija jer imamo neke dosta teže utakmice do kraja sezone. Čitam i da je Conte nezadovoljan jer smo bili u dobrom ritmu a ova pauza to možda prekine. Jedina sreća u nesreći je što neće ići na reprezentativna okupljanja.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
-
GeriOldman
- Kontakt:
Inter tražio da benevento pruži otpor juventusu. Sramota, kome smeta šanpijonski tim!?!?!
1921
GeriOldman je napisao/la: ↑21 mar 2021, 16:37Inter tražio da benevento pruži otpor juventusu. Sramota, kome smeta šanpijonski tim!?!?!
Kada Ronaldo izvodi slobodnjak automatski znaš da neće biti gol 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Udahni, izdahni, napravi neku badass facu, 3 koraka nazad, raskorači se, opali loptu što jače... u živi zid. Tako evo već 3 godine.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
JOK! Pirlo i Pippo naštimali rezultat u korist MilanaGeriOldman je napisao/la: ↑21 mar 2021, 16:37Inter tražio da benevento pruži otpor juventusu. Sramota, kome smeta šanpijonski tim!?!?!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Svaka cast Pipo kralju nas 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Trenutno korisnika/ca: JuventinoVero i 3 gosta.