Potrcat Cmilji u zagrljajfeniksptica je napisao/la: ↑20 mar 2021, 22:48Ne znam kako se ponasat kad damo konacno taj ligaski gol..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- ElCartel11
- Kontakt:
Istina. Yebena istina.feniksptica je napisao/la: ↑20 mar 2021, 21:53Kakva nam je konkurencija na krilu govori to da je raja pocela OZBILJNO razmisljati da Milanovic pocne utakmicu
U prvoj polusezoni je Milanovic bio ma posudbi, Krste vise na klupi nego sto je igrao, Hebib bio povrijedjen. Sad se ova zadnja dvojica uvijek vrte oko prvih 11 i to nam je dokaz da smo napredovali ovaj transfer rok

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Prekida se prvenstvo al zbog reprezentativne pauze
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pa, objasni mi onda sta je marketing.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑20 mar 2021, 23:17Ti druže ne znaš sta je marketing.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Možeš reći da nisi zadovoljan količinom informacija iz kluba, a to nije marketing.NisamInSajder je napisao/la: ↑20 mar 2021, 23:44Pa, objasni mi onda sta je marketing.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Barata li iko informacijama imaju li Vico i Vicini dovoljno ruku u Savezu da zaustave i/ili prekinu prvenstvo ? Ako nemaju , imamo li onda dovoljno cojonesa da sve utakmice u kojima se ne pojave regustrujemo 3:0 u korist protivnika, i da im neko stane na put u bilo čemu za 25 god, a da to nije lično interes u pitanju?
Ja ne bih pristao na ovaj scenario makar bio suspendiran i izbačen iz evropskih takmičenja. Preko noći smo postali taoci dvije četničke porodice
Ja ne bih pristao na ovaj scenario makar bio suspendiran i izbačen iz evropskih takmičenja. Preko noći smo postali taoci dvije četničke porodice
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- ElCartel11
- Kontakt:
Kakvo prekidanje llge. Ako nece da igraju neka istupe iz lige.
Ako ne mogu igrati u manjem bh entitetu neka se prebace u veci bh entitet.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- NisamInSajder
- Kontakt:
SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑20 mar 2021, 23:59Možeš reći da nisi zadovoljan količinom informacija iz kluba, a to nije marketing.
Sportski marketing je društveni proces kojim pojedinci i društvo u cjelini, osebujnim pristupom i primjenom koncepcije marketinga u
svim subpodručjima sporta dobivaju ono što im je potrebno i što žele, uz pomoć skupa aktivnosti kojima se putem tržišta razmjenjuju sportski proizvodi i usluge.
Jako siroko podrucje, koje se na Balkanu jako malo ili gotovo nikako ne upotrebljava.Postoji pet različitih područja na kojima se temelji i razvija teorija i praksa sportskog marketinga: sportski studiji (sportska informatika, sportski turizam, sportsko pravo), poslovni studiji (financije, ekonomija, međunarodni biznis), komunikacija (mediji, odnosi sa javnošću, oglašavanje, TV emitiranje), tehnologija (internet marketing, web platoforma).
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Pa ni ligu prvaka neki nisu mogli igrati u svojoj drzavi pa su nasi zamjeni, isto neka vazi i za Borac i za Krupu, evo im Sarajeva, Mostara, Bihaca, neka biraju gdje ce.Ne znam zasto je uopce problem da se igra samo u Federaciji, ako su mnogo veci klubovi mogli van drzave igrati domace utakmice.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kao neko ko je diplomirao na temu digitalnog marketinga mislim da sam dovoljno kompetentan da pricam o tome.
Ovaj momak je u jednu ruku u pravu, komunikacija sa navijacima i svim zainteresovanim skupinama, te vodjenje drustvenih mreza predstavlja neki vid marketinga u sirem smislu. Jako sirok je to pojam. Mada istina zapara usi i laicki izgleda kada se na svasta moze reci, ah to je marketing, ah ne valja marketing, ah treba popraviti marketing a da raja ne zna ni na sta direktno misli.
No dobro, ja sam ovdje odavno kritikovao marketing i u uzem i u sirem smislu i mislim da koliko god su ga unaprijedili i dalje je to jedno 2-3 stepenice ispod onoga optimuma sto jedan sportski kolektiv kao FK Sarajevo zasluzuje
Ovaj momak je u jednu ruku u pravu, komunikacija sa navijacima i svim zainteresovanim skupinama, te vodjenje drustvenih mreza predstavlja neki vid marketinga u sirem smislu. Jako sirok je to pojam. Mada istina zapara usi i laicki izgleda kada se na svasta moze reci, ah to je marketing, ah ne valja marketing, ah treba popraviti marketing a da raja ne zna ni na sta direktno misli.
No dobro, ja sam ovdje odavno kritikovao marketing i u uzem i u sirem smislu i mislim da koliko god su ga unaprijedili i dalje je to jedno 2-3 stepenice ispod onoga optimuma sto jedan sportski kolektiv kao FK Sarajevo zasluzuje
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Da. I to što klub nije objavio da su 3 akademca dobila nove ugovore ne znači da je marketing 0. Naš marketing nikada nije bio na većem nivou.NisamInSajder je napisao/la: ↑21 mar 2021, 00:10SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑20 mar 2021, 23:59Možeš reći da nisi zadovoljan količinom informacija iz kluba, a to nije marketing.Sportski marketing je društveni proces kojim pojedinci i društvo u cjelini, osebujnim pristupom i primjenom koncepcije marketinga u
svim subpodručjima sporta dobivaju ono što im je potrebno i što žele, uz pomoć skupa aktivnosti kojima se putem tržišta razmjenjuju sportski proizvodi i usluge.Jako siroko podrucje, koje se na Balkanu jako malo ili gotovo nikako ne upotrebljava.Postoji pet različitih područja na kojima se temelji i razvija teorija i praksa sportskog marketinga: sportski studiji (sportska informatika, sportski turizam, sportsko pravo), poslovni studiji (financije, ekonomija, međunarodni biznis), komunikacija (mediji, odnosi sa javnošću, oglašavanje, TV emitiranje), tehnologija (internet marketing, web platoforma).
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Haj Boga vam sto strahujete oko prekida lige. Evo od pocetka sezone pa do sada jedino je SB imao katastrofalno stanje oko Covid 19 i niko vise ali pazi gdje su sada. Bez problema se igraju tekme, bez zarazenih, sto je najvaznije BEZ PUBLIKE nemas izvora zaraze. Pogledajte ostale ekipe, samo se odgodi tekma i tjt a ne prekida se liga, mi smo zlatni kakva je situacija u Evropi, apslutno nema logike niti potrebe.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ako pise u cometu da je Cmilja registrovan onda vjerujem da nema administrativnih prepreka da zaigra. Jedino da nema kakvu povredu ili broj stranaca (sada to ne bi trebao biti problem). Iskreno osim bodovne prednosgi sutra bi pobjeda znacila prije svega i povratak samopouzadnja pred pauzu. Nadam se i da ce krenuti Jasmina pa da zabije neki gol. I naravno da Cmilja nastupi.
Zadnja izmjena: vedinjo98, dana/u 21 mar 2021, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- NisamInSajder
- Kontakt:
Naravno da nikad nije ni bio na vecem nivou, jer nije ni postojao do prije par godina. Pojedini klubovi u Premijer ligi prakticno nista ni ne objavljuju, od utakmice do utakmice se objavi ime protivnika i rezultat i to je to. Sto se tice Sarajeva, moje misljenje je da marketing nije na nivou koji treba biti za klub koji ima neke vise ambicije. Naravno, dosta se stvari popravilo u odnosu na prethodne godine, pokrenuo se Bordo TV i Bordo sedmica, uvodi se nesto novo, ali opet se zakaze u pojedinim mometnima, Kanuric trenirao 4-5 mjeseci, dok se objavio na zvanicnoj da je tu, oko pozajmice akademaca, oko tih novih ugovora. Uglavnom, na tom marketingu mozemo dobiti puno, a malo se ulaze.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑21 mar 2021, 00:15Da. I to što klub nije objavio da su 3 akademca dobila nove ugovore ne znači da je marketing 0. Naš marketing nikada nije bio na većem nivou.NisamInSajder je napisao/la: ↑21 mar 2021, 00:10SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑20 mar 2021, 23:59
Možeš reći da nisi zadovoljan količinom informacija iz kluba, a to nije marketing.Sportski marketing je društveni proces kojim pojedinci i društvo u cjelini, osebujnim pristupom i primjenom koncepcije marketinga u
svim subpodručjima sporta dobivaju ono što im je potrebno i što žele, uz pomoć skupa aktivnosti kojima se putem tržišta razmjenjuju sportski proizvodi i usluge.Jako siroko podrucje, koje se na Balkanu jako malo ili gotovo nikako ne upotrebljava.Postoji pet različitih područja na kojima se temelji i razvija teorija i praksa sportskog marketinga: sportski studiji (sportska informatika, sportski turizam, sportsko pravo), poslovni studiji (financije, ekonomija, međunarodni biznis), komunikacija (mediji, odnosi sa javnošću, oglašavanje, TV emitiranje), tehnologija (internet marketing, web platoforma).
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- PeppermintSA
- Kontakt:
Dokle god smo prvi, **** me se hoćel prekidati.ElCartel11 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 00:08Kakvo prekidanje llge. Ako nece da igraju neka istupe iz lige.
DANAS IGRA SARAJEVO!

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Sutra je cilj zabiti gol da pročepimo, pa tek onda 3 boda
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kad ste već kod marketinga, vidim ima i stručnih na tom polju meni je nejasno zašto smo zakočili na 188k pratilaca na FB, a stranica se veoma dobro uređuje za naše uslove? Da li se zatvorio krug ljudi koji se identifikuje sa nama na tom broju ili se ne radi ništa na širenju tržišta.
Društvene mreže su dobar teren za privlačenje sponzora, ako znaš svoj posao. Ne mogu da vjerujem da Sabit iz Tarčina i toga tipa stranice imaju skoro duplo više pratilaca od nas.
Društvene mreže su dobar teren za privlačenje sponzora, ako znaš svoj posao. Ne mogu da vjerujem da Sabit iz Tarčina i toga tipa stranice imaju skoro duplo više pratilaca od nas.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bvsic, Chony533, darkangel4, guadalupe, Haksss, MSOZ101, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, Pena, pierce, Posejdon, robertkosar, Sanchez87hz, strahmeipomisliti, Tarapi, Tatamata1946 i 127 gostiju.