Kakanjac dogovorio u tajnosti
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Danas očekujem laganu pobjedu od 2,3 razlike,i posle utakmice komentare da smo prvaci svijeta.
Živi bili pa vidjeli.
Živi bili pa vidjeli.
-
- Kontakt:
Idemo danas bez problema 3:0.
Malo da se dozovemo, Krupanje tanka i dobivamo bez problema.
Malo da se dozovemo, Krupanje tanka i dobivamo bez problema.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Danas bez srkleta idemo dobiti 1:0 golom u 86 min
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imaju ali ta se odluka mora poslati UEFA-i. Zasad niko u Europi nije prekinuo pa nećemo ni mi.Zeko87 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 00:06Barata li iko informacijama imaju li Vico i Vicini dovoljno ruku u Savezu da zaustave i/ili prekinu prvenstvo ? Ako nemaju , imamo li onda dovoljno cojonesa da sve utakmice u kojima se ne pojave regustrujemo 3:0 u korist protivnika, i da im neko stane na put u bilo čemu za 25 god, a da to nije lično interes u pitanju?
Ja ne bih pristao na ovaj scenario makar bio suspendiran i izbačen iz evropskih takmičenja. Preko noći smo postali taoci dvije četničke porodice
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma da ga je samo POdati, pa nek bude kako bude
ne vjerujem, zrinjski ispasta, trebaju im hrvatiMortemHz je napisao/la: ↑21 mar 2021, 11:33Imaju ali ta se odluka mora poslati UEFA-i. Zasad niko u Europi nije prekinuo pa nećemo ni mi.Zeko87 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 00:06Barata li iko informacijama imaju li Vico i Vicini dovoljno ruku u Savezu da zaustave i/ili prekinu prvenstvo ? Ako nemaju , imamo li onda dovoljno cojonesa da sve utakmice u kojima se ne pojave regustrujemo 3:0 u korist protivnika, i da im neko stane na put u bilo čemu za 25 god, a da to nije lično interes u pitanju?
Ja ne bih pristao na ovaj scenario makar bio suspendiran i izbačen iz evropskih takmičenja. Preko noći smo postali taoci dvije četničke porodice
This time next year, we'll be millionaires!
ja bih bio zadovoljan sa 1:0, al ne mogu reci da sam uvjeren da cemo to i ostvariti 

Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Ako mi prekinemo UEFA ce nas kazniti drakonski, jer bi bili jedini koji prekidaju i napravili bi od nas primjer za ostale zemlje, a i Vicu bi mozda kaznili kao predsjednika saveza. Ne bi mogli u Evropu i reprez. bi bila izbacena odmah.MortemHz je napisao/la: ↑21 mar 2021, 11:33Imaju ali ta se odluka mora poslati UEFA-i. Zasad niko u Europi nije prekinuo pa nećemo ni mi.Zeko87 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 00:06Barata li iko informacijama imaju li Vico i Vicini dovoljno ruku u Savezu da zaustave i/ili prekinu prvenstvo ? Ako nemaju , imamo li onda dovoljno cojonesa da sve utakmice u kojima se ne pojave regustrujemo 3:0 u korist protivnika, i da im neko stane na put u bilo čemu za 25 god, a da to nije lično interes u pitanju?
Treba ici korak po korak, sa ciljemda se danas da gol. Samo me interesuje da li je forma tempirana i spremna za bod/bodove ili je to od sljedece tekme 

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ovo sve što si naveo vici i njegovom ujaku nije ništa loše. Šta više veoma rado će se usuditi na sljedeći korak znajući koju štetu nanonse. Borac je samo sredstvo u ostvarivanju viših ciljeva.Stroj1946 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 12:26Ako mi prekinemo UEFA ce nas kazniti drakonski, jer bi bili jedini koji prekidaju i napravili bi od nas primjer za ostale zemlje, a i Vicu bi mozda kaznili kao predsjednika saveza. Ne bi mogli u Evropu i reprez. bi bila izbacena odmah.MortemHz je napisao/la: ↑21 mar 2021, 11:33Imaju ali ta se odluka mora poslati UEFA-i. Zasad niko u Europi nije prekinuo pa nećemo ni mi.Zeko87 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 00:06Barata li iko informacijama imaju li Vico i Vicini dovoljno ruku u Savezu da zaustave i/ili prekinu prvenstvo ? Ako nemaju , imamo li onda dovoljno cojonesa da sve utakmice u kojima se ne pojave regustrujemo 3:0 u korist protivnika, i da im neko stane na put u bilo čemu za 25 god, a da to nije lično interes u pitanju?
JURIŠ
Sumnjam da bi nas kaznili jer važniji su životi. A i kad bi prekinuli nema veze što smo jedini, mislim nema razloga da nas kazne ako je visok broj zaraženih.Stroj1946 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 12:26Ako mi prekinemo UEFA ce nas kazniti drakonski, jer bi bili jedini koji prekidaju i napravili bi od nas primjer za ostale zemlje, a i Vicu bi mozda kaznili kao predsjednika saveza. Ne bi mogli u Evropu i reprez. bi bila izbacena odmah.MortemHz je napisao/la: ↑21 mar 2021, 11:33Imaju ali ta se odluka mora poslati UEFA-i. Zasad niko u Europi nije prekinuo pa nećemo ni mi.Zeko87 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 00:06Barata li iko informacijama imaju li Vico i Vicini dovoljno ruku u Savezu da zaustave i/ili prekinu prvenstvo ? Ako nemaju , imamo li onda dovoljno cojonesa da sve utakmice u kojima se ne pojave regustrujemo 3:0 u korist protivnika, i da im neko stane na put u bilo čemu za 25 god, a da to nije lično interes u pitanju?
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Trenutno ukidanje sportskih takmicenja u pc rezultira u 10 poraza od 3-0 za klubove sa te teritorijeMortemHz je napisao/la: ↑21 mar 2021, 11:33Imaju ali ta se odluka mora poslati UEFA-i. Zasad niko u Europi nije prekinuo pa nećemo ni mi.Zeko87 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 00:06Barata li iko informacijama imaju li Vico i Vicini dovoljno ruku u Savezu da zaustave i/ili prekinu prvenstvo ? Ako nemaju , imamo li onda dovoljno cojonesa da sve utakmice u kojima se ne pojave regustrujemo 3:0 u korist protivnika, i da im neko stane na put u bilo čemu za 25 god, a da to nije lično interes u pitanju?

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Neće brate, šta imaju oni od toga? Prvo keš pa hiljadu mjesta ispod sve ostalo a ovako bi naštetili svima i marke ne bi vidjeli.midzuka je napisao/la: ↑21 mar 2021, 12:48Ovo sve što si naveo vici i njegovom ujaku nije ništa loše. Šta više veoma rado će se usuditi na sljedeći korak znajući koju štetu nanonse. Borac je samo sredstvo u ostvarivanju viših ciljeva.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ocekujem iskorak danas i rezultatski pomak,prognoziram remi uz postignute golove 1:1 2:2 3:3... 

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, boki86, mire971, mosarajvosa83, N3R3D, nedimmmm1337, NeSamSafetee, propoklopac, Proximic, riki46, rimljanin90, skoJaa, THEC, Velaxsa i 120 gostiju.