FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovo je zadnje kolo ove sezone,evo zatvorili sve u RS-u..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Hvala Bogu,da ne gledamo više ovu patnju od igre a Bogami i slike travnjaka pred svaku utakmivu koje pokazuju (ne)rad sadašnjih ljudi u klubu
Nekad sam jedva čekao tekme ali sad jedva čekam pauze
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
Ukolko je tekma da uzmem pribor.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nista, nista.
Da probamo ovakvu taktiku ne bil nam kakvu nafaku donijela.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Dobar bus Simin han sitiju
-
- Kontakt:
Teren ce se oporaviti mada mi nije jasno kako su ga uspjeli ovago unistiti i zapustiti za ovo kratko vrijeme. Gledam na Kosevu trava u boljem stanju nego kod nas, a kakav je samo to tepih bio..

Pročepit će negdje.
Zato sto nije se igralo na Kosevu po snijegu. Ovo od pocetka ili je bilo sunce ili kao danas suho. Mi smo morali igrati na njemu odmah nakon padavina, puno vode bilo zbog snijega i nekako mi je zbog toga ocekivano da mu treba malo vise vremena i sunca.MojaMalenkost je napisao/la: ↑21 mar 2021, 15:39Teren ce se oporaviti mada mi nije jasno kako su ga uspjeli ovago unistiti i zapustiti za ovo kratko vrijeme. Gledam na Kosevu trava u boljem stanju nego kod nas, a kakav je samo to tepih bio..
![]()
Valja sa ovom Krupom jos jednom igrati...
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Pisalo se i pricalo dosta o terenu u ovo doba godine. Jednostavno bio pod snijegom, manje sunca, kraci dani i na proljece kad ugrije i kad dan bude duzi vratiti ce se u normalno stanje.
**** to valjda debili na terenu i pored terena za pormjenu naprave nesto korisno i upisu kakvu takvu pobjedu. Ukoliko ne daj Boze izgubimo bice Europa
Ni remi nam ne donosi bas mnogo, ali ako nista ovi levati nas nece presisati na tabeli. Najgore bi bilo da zaplovimo mirnim vodama sredine tabele bez ikakvih ambicija.
**** to valjda debili na terenu i pored terena za pormjenu naprave nesto korisno i upisu kakvu takvu pobjedu. Ukoliko ne daj Boze izgubimo bice Europa

Ni remi nam ne donosi bas mnogo, ali ako nista ovi levati nas nece presisati na tabeli. Najgore bi bilo da zaplovimo mirnim vodama sredine tabele bez ikakvih ambicija.
Cuva Bog Zelju svog!
Ma remi je kao poraz u ovoj situaciji, još kući.HongKong je napisao/la: ↑21 mar 2021, 15:46Pisalo se i pricalo dosta o terenu u ovo doba godine. Jednostavno bio pod snijegom, manje sunca, kraci dani i na proljece kad ugrije i kad dan bude duzi vratiti ce se u normalno stanje.
**** to valjda debili na terenu i pored terena za pormjenu naprave nesto korisno i upisu kakvu takvu pobjedu. Ukoliko ne daj Boze izgubimo bice Europa![]()
- kontrasviju
- Kontakt:
S obzirom na to kako se teren čistio prošle sedmice i po čemu se igralo, ja sam prezadovoljan izgledom. Mislio sam da će biti tri puta gore.
Sad svakako ide reprezentacija, a onda nakon pauze prvu igramo u gostima. Tek 10. aprila igramo ponovo na Grbavici, ima vremena do tada da se oporavi u potpunosti.
1921
Al gledam tabelu i place mi se od muke. Jbt tito, znaci samo da si dobio kuci Olimpik, Krupu i Mladost mogao bi hladno veceras uzeti prvo mjesto. Nema veze poraz od Sirokog kuci, remi sa Slobodom, poraz vani od Krupe...samo kuci da si tri mozda i najlosije ekipe uzeo. Nista vise. Slavis 100 godina, liga nikad gora, da imas dva normalna krila koja ce zabiti po 5-6 golova u sezoni i uzmas titulu. Bogalji nisu u stanju naci dva **** igraca. Sram ih bilo sve redom.braco je napisao/la: ↑21 mar 2021, 15:49Ma remi je kao poraz u ovoj situaciji, još kući.HongKong je napisao/la: ↑21 mar 2021, 15:46Pisalo se i pricalo dosta o terenu u ovo doba godine. Jednostavno bio pod snijegom, manje sunca, kraci dani i na proljece kad ugrije i kad dan bude duzi vratiti ce se u normalno stanje.
**** to valjda debili na terenu i pored terena za pormjenu naprave nesto korisno i upisu kakvu takvu pobjedu. Ukoliko ne daj Boze izgubimo bice Europa![]()
Cuva Bog Zelju svog!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Da je Tuzla 6 a mi 7 pobjedili bi ovako posto je obrnuto ne ocekujem nista od utakmice, ipak najbolje igramo protiv ekipa koje zauzimaju od 1 do 6 mjesta na tabeli.
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Štila igra katastrofalnu sezonu, a neko i dalje sanja o nekakvim tandemima s njim
Trenutno korisnika/ca: Levin, Paromlinac i 45 gostiju.