FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamInSajder
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Znas da sam ja zavrsio ulicni (i onaj drugi, jos gori) fakultet ahbabu, a to su najbolje skole na planetiSamozdravlje je napisao/la: ↑21 mar 2021, 14:22Covid19 je napisao/la: ↑20 mar 2021, 22:06Sve su nam pozicije takve.feniksptica je napisao/la: ↑20 mar 2021, 21:53Kakva nam je konkurencija na krilu govori to da je raja pocela OZBILJNO razmisljati da Milanovic pocne utakmicu
Hvala nasem adziji![]()
![]()
Kad si prije pola godine kritikovao E.Hadzica mislio sam da pametujes i da je nesto na "licnom planu".Bas sam se cudio +9, PO EL ,Fanimo itd. Sad uvidjam da si potpuno u pravu i izvinjavam Ti se. Imamo sa Željom i Borcem najstariju ekipu. Sezona koja nas je trebala odvojiti od ostatka PL je protracena i vjerovatno skupo placena. Trebat ce vremena da se ovo ispravi.
Tzv. DK-e nisu mjerilo jer se Klub nije izdefinisao i nije otisao u napredak. Dok su tu bili Rahmanovic i Derac Dresa moglo se dati minuta i prilka za mladje igrace, kojih sto je najgore nema ni u najavi.
Mislim da same titule u ovakvo siromasnoj ligi nisu dovoljne za iskorak kakav je trebao biti ucinjen. Postujem sva misljenja na forumu i to da je ova titula posebno bitna, ali stvarno smo trebali puno bolje..

P.S. ZABICE GA DAL

- JohnKeynes97
- Kontakt:
Treba se dobro paziti penala. Ovaj sudija nije slucajno izabran.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Heba kapiten 

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Dao izjavu u dvije recenice, pa kaznjen.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 14:57Zasto klupa? Jel to neka ozljeda u outanju? Ili ce uci u drugom poluvremenu?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedan od najgorih-korumpiranih sudija od početka PL BiH, valjda sve bude ok.
IGRAJ BORDO-BIJELI!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ideeeeemoooooo 

Sretnoooooo nam!
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Al nas yebu sudije i tzv savez, Nasi svi imaju kartone
Na trenutak sam pomislio da igramo u zutim dresovima 

- JohnKeynes97
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sretno momcima danas i nadam se da je ovo zadnja tekma sa ovim igracima na lijevoj strani.
hodžić igra protiv nas izgleda
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Bio sam uvjeren da im je na Pecari bila zadnja.Još ne mogu da vjerujem da ce ova dva kretena igrati opet na lijevoj straniSanchez1987 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 15:04Sretno momcima danas i nadam se da je ovo zadnja tekma sa ovim igracima na lijevoj strani.

+1Sanchez1987 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 15:04Sretno momcima danas i nadam se da je ovo zadnja tekma sa ovim igracima na lijevoj strani.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Dvojica ce dobiti karton sigurno, tipujem na Djokanovica i Oremusa.
Susic centrira, a Mesanovic i Fanimo ne iskorištavaju top loptu. Dobili smo uz Susica jos jednog igraca, koji uzima loptu i zeli nesto sa njom, Varesanovic.
Susic centrira, a Mesanovic i Fanimo ne iskorištavaju top loptu. Dobili smo uz Susica jos jednog igraca, koji uzima loptu i zeli nesto sa njom, Varesanovic.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi