FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- siroliver69
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
100 %Ahmoveliki je napisao/la: ↑21 mar 2021, 15:38Joj alibi igraca Marin Galic ga pojeo
Pickoo jedna... sve otjerat
Bravo hadzija doktore![]()
Nazalost nisam u mogucnosti da gledam tekmu, moze li neko da mi kaze kako igramo?
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Čim su tebi opcije Hebibović, Hodžić, Milanović, Velkoski znaš da si pao kurcu za uši, nema tu šta
Moliti boga da neko od ove omladine ili novajlija proigra inače je mrka kapa, ograničeno smo ko balkon i koliko god glupo zvučalo, Tino nema fakat s kim igrati u ovoj ekipi. Rahmanović bi dar mar pravio s ovim loptama koje dijeli Sušić, ovi ne znaju
Moliti boga da neko od ove omladine ili novajlija proigra inače je mrka kapa, ograničeno smo ko balkon i koliko god glupo zvučalo, Tino nema fakat s kim igrati u ovoj ekipi. Rahmanović bi dar mar pravio s ovim loptama koje dijeli Sušić, ovi ne znaju
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sta ovi treniraju svaki dan da mi je znat, igraju pasove kao da se prvi put u zivotu vide.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- PeppermintSA
- Kontakt:
Teška anemija
Egal s Krupom sa Vrbasa
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Desna nam strana ne postoji, u odbrani suplji u napadu nista. Adukor rupa.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Nikakvu mi formu ne tempiramo, mi nemamo kvalitet bez one dvojice. To je bolno ocigledno sada svima nama...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Klub koji od 46' godine u bilo kojoj situaciji je igrao uvijek napadacki i na pobjedu, ne moze imati trenera koji je cijelu karijeru odlican trener ali onaj koji igra na rezultat.
Vinko je mozsa i br 1 u srzavi u tome ali nama za razvoj igraca i kluba definitivno ne odgovara. I to je jedini razlog nikakav licni animozitet. Do prije pola godine krupa je dolazila po bunker i sto manje da prime a sad izlaze visoko i prave presing.
Ja ti garantujem da bi neko profila custovica kkji igra sa zasnjom ekipom u belgiji presing i po tekmi nauci ekipu na dvije pa cak i tri formacije u zavisnosti o stanju na tereenu, gdje je uvijek ofanzivan, da bi dobili nešto. Ovako imamo jedno veliko nista i opet i tako cemo osvojiti titulu jer nema ko drugi da je osvoji. Jednostavno nema.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- LegendKiller
- Kontakt:
Nego gdje je i šta radi Dženan Uscuplic, ovo je idealna situacija za njega.
Posle ovog danas jasno je da od Vinka nema ništa, jedna dvije pa i tri utakmice možeš biti loš, imati nesreće, ali u četvrtoj tekmi zaredom šanse ne napraviti, to je već ne znanje.
Posle ovog danas jasno je da od Vinka nema ništa, jedna dvije pa i tri utakmice možeš biti loš, imati nesreće, ali u četvrtoj tekmi zaredom šanse ne napraviti, to je već ne znanje.
- siroliver69
- Kontakt:
Susic je igrac manje
Stedis zivce vjeruj mi. Ovo je smijesno kako smo bezopasni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U novi boj ...