FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PeppermintSA
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Meni ovo izgleda kao da je bila atomska u svlačionici. I sa Rahom i Deračem dresova, uz ovakav pristup, ne bi mogli meda. Obratite pažnju kad usporeni snimak prikaže jedan od milion sitnih faulova krupe na sredini. Svi naši igrači izuzev fauliranog su potpuno statični. Niko ne trči, niko se ne kreće, niko se ne otvara, niko ne puni 16-erac. Ovo je potpuna kurcobolja za razliku od prvog dijela sezone. Nešto se desilo u svlačionici.
Ja šampiona i govana 4 kola ne mogu šansu napraviti kako treba a kamo li dati gol,ma mrš u 3 p.m.
Sta fali igri...extra
Sad ce par bolida ovdje da kaze da cemo biti prvaci samo ako Siroki uzmemo.
Yebo to sto danas Krupu dabogda da uzmemo.
Za sve hvala ti Emire...treba se svojski potruditi pa razyebati onakvu ekipu a dovesti parmake od igraca.
Sad ce par bolida ovdje da kaze da cemo biti prvaci samo ako Siroki uzmemo.
Yebo to sto danas Krupu dabogda da uzmemo.
Za sve hvala ti Emire...treba se svojski potruditi pa razyebati onakvu ekipu a dovesti parmake od igraca.
Gledajući tabelu vise nije samo titula upitna vec i Evropa
Odron i sramota evo cetvrta utakmica. Rekose namjerno se nismo pripremili da bi poslije nadosli.
Gola ne mozemo dati jbt.
Gola ne mozemo dati jbt.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- NisamInSajder
- Kontakt:
Susica izvodi

Tacno kad mislis da si sve vidio, iznenade novim potezom.
Dakle potrosio si dva prozora za izmjene, ostao jos jedan. Bogato.

Jedini koji igrac koji je stvarao nesto. On stvori, saigraci upropaste, niko ne bi imao volje igrat tako.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bas i ja gledam. Ma pogubio se Vinko totalno, vidi se na njemu da ne zna gdje goni
Emire Hadžiću odlazi !!!
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
A sto Vinko? Uzeli su mu dva najbolja igraca na pauzi ne tima nego lige i kad uz to dobijes jos par igraca kartoniranih dobijes ovo
Zadnja izmjena: samoSA, dana/u 21 mar 2021, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
Posvadja se TSS s Vinkom. Steta 

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- hordasDoboj
- Kontakt:

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Pa ovo je sigurno da nesto ne stima u svlačionici. Ni ti trce ni nista. Dal je odigrao korektno a ostali katastrofa.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ovo je negledljivo. Boli koliko su losi. Ne znam sta da kazem. Moraju se trznuti, kao da su u zimskom snu.
Ali nista od pljuvanja, mozemo biti zabrinuti i iznervirani ali moramo ih podrzat nekako, ne smoje se upropastit sve dobro sto je uradjeno jesenas
Ali nista od pljuvanja, mozemo biti zabrinuti i iznervirani ali moramo ih podrzat nekako, ne smoje se upropastit sve dobro sto je uradjeno jesenas
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Pa sta je uradio za 45 minuta, jel dao go, asistencija??? Isti ko i drugi, jos izaso ranijeNisamInSajder je napisao/la: ↑21 mar 2021, 15:53Susica izvodi![]()
![]()
![]()
![]()
Jedini koji igrac koji je stvarao nesto. On stvori, saigraci upropaste, niko ne bi imao volje igrat tako.
Upravo sam htio to napisat, mi necemo zavrsit medju prvih 5 ovo je najgore Sarajevo koje sam gledo od 1995 godine..
Pritiska od 40 od gola nemamo jedino sto mesanovic nesto ganja.
Smjenit Vinka i ss i sd
Na poluvremenu ostavke da daju i SD i Vinko. Jer ovdje treba neki sok pozitivni da se desi. Da se razbudi ova limitirana ekipa. Bar nesto da napravi do kraja prvenstva . Pogledajte im face na zvanicnom instagram profilu kluba kad ulaze u svlacionicu. Ko da na strijeljanje idu. Covjece sansu ne mozes sto postotnu da napravis. Napadaci tipa Mesanovica nemaju sta da rade u ovoj ligi.
Ufatio se za lozu Susic.NisamInSajder je napisao/la: ↑21 mar 2021, 15:53Susica izvodi![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: insimadop, nedimmmm1337, NeSamSafetee i 40 gostiju.