Također, pogotovo MojaTV sport kanal

Bot, botina, @tm01hzne
Jesi li fakat nesto uradio da se kanal ukloni/zatamni, ili sta vec?
Ja to nisam rekaoFederer17 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 14:51Jesi li fakat nesto uradio da se kanal ukloni/zatamni, ili sta vec?
Da se razumijemo, ne koristim tu aplikaciju (iako za nju znam duze vremena), od sporta haman pa (gotovo) sve sto pratim imam priliku gledati legalno, ali ne mogu vjerovati da neko osjeca zadovoljstvo uskratiti ljudima da gledaju nesto sto nisu u prilici gledati BESPLATNO osim na taj nacin.![]()
Naravno da nisi duzan, ali te dosad nisam dozivljavao kao nekog hinju, pa sam zelio da potvrdis/negiras.
ako si na BlueStacks prebaci u settings kod Rokkr pod player engine na "Native" i trebala bi da se pojavi slikamirgerr je napisao/la: ↑20 mar 2021, 21:41Vidis, ja ne mogu nikako preko tih emulatora gledati. Ima tona ali nema slike.akisarajevo92 je napisao/la: ↑20 mar 2021, 21:07skinuo ovu verziju za Windows i laguju mi kanali kad prebacim na full screen, bolje mi radi na PC preko MEmu![]()
Je li moguće sa je bolja slika na ovoj aplikaciji nego na EON Telemach , SPORTKLUB 4HD ? Ili mene prenosi ?
Ne prenosi,neki kanali na ovoj app imaju perverzno dobru sliku.bombaysaphire je napisao/la: ↑21 mar 2021, 15:56Je li moguće sa je bolja slika na ovoj aplikaciji nego na EON Telemach , SPORTKLUB 4HD ? Ili mene prenosi ?
Vidi na playstoru,ja na androidu gledam bez problema,jer ima regularno appLlullSergio je napisao/la: ↑21 mar 2021, 16:35Radi i kod mene na EON boxu, bolje radi od ArenaClouda **** ga otac. Evo Juve Benevento tamo koci,a ovdje radi normalno.
Samo ovaj app ne moze na telefon jelde ? Konkretno Iphone ?
Je.bo te iphone,kupi sebi telefon da valjaLlullSergio je napisao/la: ↑21 mar 2021, 16:39Ma trazio sam i ne nudi ga,a vidio sam na laptopu kad sam download da pise da moze samo na Mac.
Steta jer je app puno bolji i fluidniji od Clouda, eo Cloud i uz ovu opciju kad se plati zajebava te. Neku noc kad je Dinamo igrao je dosta kocilo.
Kakva te muka natjera da platiš skoro cvaju za ono sranje.LlullSergio je napisao/la: ↑21 mar 2021, 16:39Ma trazio sam i ne nudi ga,a vidio sam na laptopu kad sam download da pise da moze samo na Mac.
Steta jer je app puno bolji i fluidniji od Clouda, eo Cloud i uz ovu opciju kad se plati zajebava te. Neku noc kad je Dinamo igrao je dosta kocilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.