Ostali ce mociHistoricar je napisao/la: ↑21 mar 2021, 17:02Samo Andrej ne može zbog kartona i tu ce upasti Adukor. Jel to još neko ne može igrati ?MortemHz je napisao/la: ↑21 mar 2021, 17:00Široki i to bez jako važnih igrača..scudetto89 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 16:56Nemam rijeci tanko je ovo sve, jos sad vidim njihov posjed lopte....![]()
Sa kime sljedecu igramo ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ebiga, ne zamjerite Dalu, tek mu je prva tekma nakon četiri mjeseca treninga.
Ali, zato morate zamjeriti Cmiljaniću, njemu isto nije prva tekma nakon nekoliko mjeseci treninga.
Ali, zato morate zamjeriti Cmiljaniću, njemu isto nije prva tekma nakon nekoliko mjeseci treninga.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Na ovim utakm se uzimaju titule. Pobjeda +.
Medjutim, igra je zabrinjavajuca, i to ne samo u ovoj utakm. problem veci ste je losa forma prisutna mjesec dana. Da ovu Krupu nismo uzeli, ekipa bi psiholoski pala i u kanalu.
nadat se da slijedi dizanje, uvjerljivija i bolja izdanja.
Medjutim, igra je zabrinjavajuca, i to ne samo u ovoj utakm. problem veci ste je losa forma prisutna mjesec dana. Da ovu Krupu nismo uzeli, ekipa bi psiholoski pala i u kanalu.
nadat se da slijedi dizanje, uvjerljivija i bolja izdanja.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- PeppermintSA
- Kontakt:
S ovakvom igrom nam je i evropa upitna. Mi se jedva cupamo protiv fenjeraša uz pomoć sudija. Ovo je zaista katastrofalno. Ni na sta ne ličimo. Ovo je Jesic nivo.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Razmisljao sam danas nesto, i kako ti imas smisla za pisanje, trebas ti napisati knjigu kakvu, recimo o danasnjoj utakmici, a nas 5-6 sa foruma cemo te prozvat legendom. Pa pisi ovako statuse po facebooku, objasnjavaj nam. Budi nas duhovni vodja.AlfredNobel je napisao/la: ↑21 mar 2021, 17:03Ebiga, ne zamjerite Dalu, tek mu je prva tekma nakon četiri mjeseca treninga.
Ali, zato morate zamjeriti Cmiljaniću, njemu isto nije prva tekma nakon nekoliko mjeseci treninga.![]()
PSPHM
Stucnjaci. Sta ces.AlfredNobel je napisao/la: ↑21 mar 2021, 17:03Ebiga, ne zamjerite Dalu, tek mu je prva tekma nakon četiri mjeseca treninga.
Ali, zato morate zamjeriti Cmiljaniću, njemu isto nije prva tekma nakon nekoliko mjeseci treninga.![]()
Valja opravdati sve ono pljuvanje po njemu, sta si drugo ocekivao.
Mi k'o da smo zamjenili 11, a ne 2 igraca. Stvarno ne uigrano, i ruzno za gledat. Nismo mi losi, ali stvarno se ne zna ko kosi ko vodu nosi. Mora se ovo dobro uigrat. Pobjeda nad listicom po imperativom. Idemo dalje..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- PeppermintSA
- Kontakt:
Dal je naše dijete dovedeno kao zalog za budućnost. Cmiljan je doveden kao pojačanje.AlfredNobel je napisao/la: ↑21 mar 2021, 17:03Ebiga, ne zamjerite Dalu, tek mu je prva tekma nakon četiri mjeseca treninga.
Što je najgore sad će se pričati da smo hendikepirani jer je Dal povrijeđen, a momak dobio priliku jer 6 opcija prije njega nije imali pravo nastupa ili su povrijeđeni. Inače ne bi ni danas zaigrao.
Nažalost, nemamo individualne kvalitete ovo je zaista pretanko. Pa vaga li onog Fanima iko, izgleda kao da tepsiju bureka jede prije utakmice. Zadnji put probio po boku u decembru u Banjaluci.
Milanović je definitvno za prvih 11.
Sreća pa ide pauza ja ne znam kako ćemo preživjeti ovih 10 kola.
Nažalost, nemamo individualne kvalitete ovo je zaista pretanko. Pa vaga li onog Fanima iko, izgleda kao da tepsiju bureka jede prije utakmice. Zadnji put probio po boku u decembru u Banjaluci.
Milanović je definitvno za prvih 11.
Sreća pa ide pauza ja ne znam kako ćemo preživjeti ovih 10 kola.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Bit će dobar Cmiljanić, tehnički je odličan. Dok malo prođe šeme u igri sa igračima, nauči ideje vjerujem da će nam bit od pomoći.AlfredNobel je napisao/la: ↑21 mar 2021, 17:03Ebiga, ne zamjerite Dalu, tek mu je prva tekma nakon četiri mjeseca treninga.
Mešanović Cmiljanić i Fanimo trebaju igrati, možda čak i Milanović a Mešanovića na desetku, iako je dobar na krilu. Ovo su nam četiri najbolja igrača što imamo za nastavak kad je riječ o napadačkim opcijama.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Čestitke Dalu, jbg igra loša, sastav šaren. Još ćemo vidjeti ove današnje povrede šta i kako i gdje smo. Sad ide pauza pa se valjda malo presaberu i igrači i Vinko. Ovdje ide ona stara isfucana, igru briši, bodove piši. Nadam se da će protiv Lištice to biti mnogo bolje mora. Ta tekma nam je pravo bitna.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Eeee, ono nesta tjeralo sve i svakoga nakon poluvremena

- AlfredNobel
- Kontakt:
Hahahahahahaha baš ima logike.. Nećemo onda komentarisati Dala, tek za jedno 2-3 godine ćemo, neka ga sad. Nigdje veze..PeppermintSA je napisao/la: ↑21 mar 2021, 17:06Dal je naše dijete dovedeno kao zalog za budućnost. Cmiljan je doveden kao pojačanje.AlfredNobel je napisao/la: ↑21 mar 2021, 17:03Ebiga, ne zamjerite Dalu, tek mu je prva tekma nakon četiri mjeseca treninga.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Da se citiram.
Za nadati se da ce nakon pauze ovo sve biti bolje.
Ovo do sad je bilo, blago receno, zabrinjavajuce.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Po kome pljuvanje??Zip je napisao/la: ↑21 mar 2021, 17:06Stucnjaci. Sta ces.AlfredNobel je napisao/la: ↑21 mar 2021, 17:03Ebiga, ne zamjerite Dalu, tek mu je prva tekma nakon četiri mjeseca treninga.
Valja opravdati sve ono pljuvanje po njemu, sta si drugo ocekivao.
Dalu je obo prva seniorska utakmica u karijeri a cmiljanic ima 25 godina. Jel moguce da ppredite to i opet je dal bolje odigrao nego ovaj ito puno bolje
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Pa i za nas je trebao biti penal, to se ne spominje
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ni blizu.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 17:11Pa i za nas je trebao biti penal, to se ne spominje
ZZ
Široki dobiti kako znamo i umijemo. Sreća pa je Dal dao gol. Imao sam osjećaj da je ovo jedna od onih utakmica kad bi i penal da nam dosude promašili.
Mi nikada odustati necemo...