FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Igrači su izgubili samopouzdanje, vidi se da igraju u grču. Ova pauza će nam dobro doći, vratiće se neki igrači. Mora biti bolje, jer slabije ne može. Važno je , da smo uzeli 3 boda. Imao sam osjećaj, da smo protiv Širokog igrali bolje, nego danas. Pobijediti Široki i bit će to dobro.
Zadnji put nas je kasna smjena trenera koštala 220 000 milja markica
Da su bar slusali tih par forumasa
Da su bar slusali tih par forumasa
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma realnost je da smo tanki ko i citava liga. Sto prije to shvatimo bice nam lakse. Imamo tu prednost i pokusati je sacuvati, malo se konsolidovati na pauzi, nekako igrace malo stimulisati, mozda neke premije ili psiholog sta ja znam. Nesto nek urade jer moraju se malo trznuti
Mi smo od drugih bili jači za Amara i Tatara. Sada smo isti kao drugi, podići formu i sačuvati nekako prednost.Tatamata1946 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 17:54Ma realnost je da smo tanki ko i citava liga. Sto prije to shvatimo bice nam lakse. Imamo tu prednost i pokusati je sacuvati, malo se konsolidovati na pauzi, nekako igrace malo stimulisati, mozda neke premije ili psiholog sta ja znam. Nesto nek urade jer moraju se malo trznuti
Eki smjena trenera
A trener ce da nam titulu donese aBd.

A trener ce da nam titulu donese aBd.
-
- Kontakt:
Protiv zadnje ekipe molimo boga kad ce kraj
Vise nasi "navijaci" zale zbog nedosudjenog penala za Krupu nego svi drugi u ligi. Predlazem da napisu dopis Savezu, da nam se oduzmu bodovi, i kazne sudije. U potposu neka bude Sema SaimSe Zilic, on umije fino pisat'...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Sporo se igra. Dijelom je kriv i loš teren a dijelom i mentalitet. Da li oni dodaju poslije prvog ili drugog dodira sa loptom ni Real im ne bi bio ravan. Ovako kad svi al' ama baš svi soliraju i igraju sami sve to izgleda traljavo i sporo.
Ja ne znam koji dio je tu teško za shvatiti?! Dobiješ loptu - dodaj. Opet dobiješ loptu - opet dodaj. Ne driblaš nego dodaš. Dok god ne naučimo da ne soliramo po utakmicama ekipe u kvalifikacijama će nas pobjedjivati i izbacivat. Gledaš englesku ligu, sto puta plaćeniji igrači nego naši, pa više dodaju i manje soliraju nego mi.
Ja ne znam koji dio je tu teško za shvatiti?! Dobiješ loptu - dodaj. Opet dobiješ loptu - opet dodaj. Ne driblaš nego dodaš. Dok god ne naučimo da ne soliramo po utakmicama ekipe u kvalifikacijama će nas pobjedjivati i izbacivat. Gledaš englesku ligu, sto puta plaćeniji igrači nego naši, pa više dodaju i manje soliraju nego mi.
Zato smo Krupu na ASF guzili pa oni nas na kraju klepe 3:2, Boga vam znaci...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bilo 100K, onda 130K pa se držalo dugo na 200K i sad 220K.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nakon ovog danas, smijesno je vise da pominjemo sudije. Ovo je bila bas sramota. Krupa je zestoko ostecena. Pritom, sjetimo se i onog smijesnog crvenog kartona za Zrinjski, nedavno.
Do kraja cemo i mi sigurno negdje biti osteceni. Tad se treba sjetiti i ovog danas.
Do kraja cemo i mi sigurno negdje biti osteceni. Tad se treba sjetiti i ovog danas.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 21 mar 2021, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
Trebao je i za nas biti penal par minuta prije te situacije.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Procepili smo, vise nas niko ne moze zaustaviti. Zapamtite...
-
- Kontakt:
Ne vjerujem da mogu svi domačini pobjediti u današnje tri utakmice Premijer lige 

Samo da bi mogli reci "e jessm vam ja pricao, a vi me niste slusali" itd

Cekaj vi ste vec procjenili kako Cmilja na osnovu odigranih 15 minuta? Recite da se salite.
Sarajevo je život nama a ne stanica prolazna!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.