Igrali smo protiv ponajbolje ekipe u ligi, u gostima, poveli smo, relativno dobro se drzali do ona 2 furiozna gola. Za razliku od prijasnjih utakmica, ove su cak i obecavajuje, barem za mene. Ali je to daleko od neceg dobrog i ozbiljnog, to je sad ocito i nama najvecim optimistima.sviunapad1010 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 17:20Bgm nisu krivi stoperi jer nam bekovi griješe i ljudi ostaju kao na treningu za centaršut. Ne mogu stoperi svaku loptu očistiti. Gdje je Beganovic kod prvog gola pogledajte.Beduin je napisao/la: ↑21 mar 2021, 17:15Igra i zalaganje obecavajuci, stanje na tabeli i bodovni saldo zabrinjavajuci.
Prokockali smo dpbru bodovnu zalihu, sami sebo zakomplikovali zivot. Grado sve dobro sto je uradio u nastavku je ukenjao, za fizicku spremu je iskljucivo on krivac, a trkom i visokim presingom bismo dosta toga mogli napraviti i prikriti mane.
2 visoke lopte i odmah 2 gola, islljucivo krivci stoperi, kolilo god mladi bili morali su bolje reagovati i pratiti protivnika u petercu.
Idemo dalje, boriti se do kraja i ujedno se nadati porazima direktnih protivnika.
Zalaganje obećavajuće 30 minuta i popadali, igra kakva igra ne mogu uvezati 2 dodavanja.
Za stopere ne znam sta bih ti rek'o, po mom misljenju su trebali daleko bolje reagovati i pokrivati svoj peterac. Ali isto tako i Jusic je masu puta kiksao, to sam pisao i ranije, a vidim jos neko je to spomenuo danas (Skojevska, cini mi se, odlicno je primijetio).