100%
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ma brate samo za prvo poluvrijeme pa se vracam na ArenaSport prenose BiHPL. Debili.
Visi nam gol u zraku, da je izdrzati do poluvremena sa 1 1..
Ma nije ni zaslužio ni da razmotriš potencijalno produženje posudbe.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Svejedno je izgledalo kao ofsajd.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Meni je djelovalo da nije bilo offsidea , ali možda i griješim...
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Valjda nekako dobiju ovo,ova fiorentina ako se ne moze dobiti onda ne znam koga misle pobjediti. Al opet kad gledam ovog Dalota,Diaza kako ne znaju tesko je sa 9 igraca nesto vise od ovih 1-1
- Romagnoli13
- Kontakt:
Diaz i Dalot na klupu do kraja sezone, te da igraju momci koji će ostati u Milanu.
Fiorentina dobra, nisu ni ovi "naši" loši. Šteta za onu prečku i projektil Hakana koji je proletio pored stative.
U nastavku Diaza izbaciti i daj Haugea. Ne toliko što je u nekoj boljoj formi, nego zato što je Diaz istrošio sav kredit u ovom Milanu. Vazda ima dodir viška. A i fizički nr može da odgovori ovoj ligi. A da ima talenta, ima.
Fiorentina dobra, nisu ni ovi "naši" loši. Šteta za onu prečku i projektil Hakana koji je proletio pored stative.
U nastavku Diaza izbaciti i daj Haugea. Ne toliko što je u nekoj boljoj formi, nego zato što je Diaz istrošio sav kredit u ovom Milanu. Vazda ima dodir viška. A i fizički nr može da odgovori ovoj ligi. A da ima talenta, ima.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nisu samo njih 2 problem. Svi manje vise losije igraju. Theo je isto očajan i to ne samo ovu utakmicu vec zadnja 2-3 mjeseca.
- muha milanez
- Kontakt:
Hjad ubaci Bennacera u ovako fizički teškoj utakmici, ne bi je završio 100%. Tonali i Kessie nisu na nivo, ubi nas presnig na sredini terena. prije će Meite ući umjesto Tonalia.
Diaz i Dalot što prije da im vdimo leđa.
Diaz i Dalot što prije da im vdimo leđa.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Druže, Theo igra 70 metara od gola protivnika i opet je opasniji po gol tog istog protivnika od Diaza i Hakana zajedno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Niko to ne spori , ali isto njegove greske znaju biti skupe po tim. Sebican je kad je u napadu, zaleti se s loptom kao neko tele među protivnicke igrace umjesto da doda nekom.Romagnoli13 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 18:57Druže, Theo igra 70 metara od gola protivnika i opet je opasniji po gol tog istog protivnika od Diaza i Hakana zajedno.
Tanko poluvrijeme i imamo sreće što je 1:1, ali svejedno vjerujem da se može pobjediti (možda da skinem ružičaste naočale). 
Ispuhalo se, nema tu više neke ljepote u igri i do kraja će se očigledno sve morati dobijati na mišiće. Kako god, samo da se pobjeđuje i skupljaju bodovi.
Možeš ti izvaditi Diaza, ali onda ubaciš Haugea koji je još u tri puta goroj formi.
Ispuhalo se, nema tu više neke ljepote u igri i do kraja će se očigledno sve morati dobijati na mišiće. Kako god, samo da se pobjeđuje i skupljaju bodovi.
Možeš ti izvaditi Diaza, ali onda ubaciš Haugea koji je još u tri puta goroj formi.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Haugea je "ubio" Pioli, istrpio je igrače koji su bili daleko očajniji. A čim je Norvežanin pao fizički ovaj ga je dokusurio i psihički. Istina je da je imao puno utakmica u nogama prije dolaska u Milan, te da mu je trebao kvalitetan refresh, ali ne taj način da ga psihički destabilizuješ totalno.
- OldFashioned
- Kontakt:
Možemo li mi više ijednu ozbiljnu ekipu pobijediti.
Očekujem patnju u drugom a nadam se najboljem.
Očekujem patnju u drugom a nadam se najboljem.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.