Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Dobro bi bilo da gurbeti pobijede, da amaw umiri ovih nekoliko navijaca zelje koji su ga skontali
Meni u svemu najgore kako su naprdili one ruzne stubove samo da vama ogade stadion da im ga slucajno ne ukradete...Herero je napisao/la: ↑21 mar 2021, 18:35Suma sumarum? Jel velez nacionalisticki klub SDA filijale iz podvelezja ili radnički s petokrakom?
Znaju li sta su? Boanjaci za bosance ili jugonostalgicari za sve simpatizere kluba iz bivse yuge...Jedan dan bosnjaci, drugi dan yugovici...a u biti niko i nista!
Vrapcicki Rambo Okan

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Kad su mogli onako ružan pod BB ukrast, ne vjerujem da ce im stubovi smetati.Pitagora je napisao/la: ↑21 mar 2021, 18:43Meni u svemu najgore kako su naprdili one ruzne stubove samo da vama ogade stadion da im ga slucajno ne ukradete...Herero je napisao/la: ↑21 mar 2021, 18:35Suma sumarum? Jel velez nacionalisticki klub SDA filijale iz podvelezja ili radnički s petokrakom?
Znaju li sta su? Boanjaci za bosance ili jugonostalgicari za sve simpatizere kluba iz bivse yuge...Jedan dan bosnjaci, drugi dan yugovici...a u biti niko i nista!
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Dobro zapazanjeBliss je napisao/la: ↑21 mar 2021, 18:46Kad su mogli onako ružan pod BB ukrast, ne vjerujem da ce im stubovi smetati.Pitagora je napisao/la: ↑21 mar 2021, 18:43Meni u svemu najgore kako su naprdili one ruzne stubove samo da vama ogade stadion da im ga slucajno ne ukradete...Herero je napisao/la: ↑21 mar 2021, 18:35Suma sumarum? Jel velez nacionalisticki klub SDA filijale iz podvelezja ili radnički s petokrakom?

- Meraak1921
- Kontakt:
Ma sa ovakvom ekipoma ta imas igrat evropu realno .. nema potrebe za brukom, drźi zlatnu sredinu
=nakarade prave nakaradno kuknjavaBliss je napisao/la: ↑21 mar 2021, 18:46Kad su mogli onako ružan pod BB ukrast, ne vjerujem da ce im stubovi smetati.Pitagora je napisao/la: ↑21 mar 2021, 18:43Meni u svemu najgore kako su naprdili one ruzne stubove samo da vama ogade stadion da im ga slucajno ne ukradete...Herero je napisao/la: ↑21 mar 2021, 18:35Suma sumarum? Jel velez nacionalisticki klub SDA filijale iz podvelezja ili radnički s petokrakom?
HŠKZ
Koji amater moras biti da dobijes direktan crveni u zadnjoj sekundi
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
ili da sa zutim kartonom sutiras loptu nakon prekida....
Crnkić je degen
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Yebo mater svoju nenormalnu, nadam se da ce dobiti minimalno 5 utakmica suspenzije
ZZ
brrrr zima -11, ledi se izmet Lutvin.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
sve mu njegovo pogano, kako odvali momka laktommoj uzor-S.G je napisao/la: ↑21 mar 2021, 18:56Yebo mater svoju nenormalnu, nadam se da ce dobiti minimalno 5 utakmica suspenzije
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Fuj Ikiću, crkni stoko.
Bravo Tuzla
Bravo Tuzla

Festival idiotluka u režiji Ikića i Crnkića.
Željo realno za penal zakinut, ruka Brkića. Bar po meni. Bez obzira što nije bilo namjere, ali daleko ruka od onog što se kaže "uz tijelo".
Nad Šabanadževićem ni ja ne bi svirao penal, prije je štoper izbio loptu.
Željo realno za penal zakinut, ruka Brkića. Bar po meni. Bez obzira što nije bilo namjere, ali daleko ruka od onog što se kaže "uz tijelo".
Nad Šabanadževićem ni ja ne bi svirao penal, prije je štoper izbio loptu.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Zeljo ostecen 3 penala i 2 gola iz nepostojeceg opsajda, pa dokle vise ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Prije ce svijet pobijediti koronu nego sto ce zeljkan nekom zabiti gol

Nema veze komsije, mi smo u losoj formi titula vam nije daleko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.