FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja onda ne vidim dobro, a neki dan mi rekli na ljekarskom da odavno nisu imali ovakav vid. Ja ovdje vidim da je igrac igrao s obje ruke.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- PeppermintSA
- Kontakt:
Sad ide reprezentativna pauza. Taman da se dohavizaju i dočekaju Široki kako treba. S pobjedom protiv Širokog smo pred titulom.
Dovoljno je i jedna ruka za penalMiljacka je napisao/la: ↑21 mar 2021, 18:56Ja onda ne vidim dobro, a neki dan mi rekli na ljekarskom da odavno nisu imali ovakav vid. Ja ovdje vidim da je igrac igrao s obje ruke.![]()

Izgleda da su kone i zvanično odustale od borbe za titulu.
Bićeš prvak opet čest 1946

Bićeš prvak opet čest 1946
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Nemoj ovo, biJo penal za Krupu. Pisat ce Semir SaimSe dopis da se zali...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
I onaj Karjasevic jako dobar igrac, evo svaku im utakmicu jedan od najboljih. Bas je borac i radilica, jako interesantan.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ne znam za vas raja, ali jesul samo meni kone ciganska ekipa? Samo padaju i deru se na sudiju da svira penal. A pritom ih utapa Mr. Ofsajd Ermin Zec...
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Meni Milanovic u zadnje vrijeme izgleda najbolje. Protiv Sirokog je toliko vazna utakmica, da nasi moraju dobiti pa kako god..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Jel to facebook ayatollah objavio dzihad protiv vinka i strucnog staba? Koliko vidim par njegovih duhovnih sljedbenika bi vec mjenjali trenera.
PSPHM
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Milanovic je zasluzio da bude u prvih 11 sljedece kolo protiv SB, narucito zbog asistencije Dalu ali i prije toga kad je uposlio Mesanovica a ovaj fulo 1 na 1, sve u svemu dobar je bio, bolji nego Hebib ili Krste.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Nisam trenera spomenuo.fks74 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 18:33Kako će biti bolje, mijenjati trenera pred kraj prvenstva ?Sanchez1987 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 18:22Ne tjeraju ljudi sto ne vole Sarajevo nego sto zele bolje Sarajevo,i nije problem ako neko da 4-5 miliona nego kako ce ih rasporediti,i kome ce ih dati na raspolaganje,taj tvoj Celo sto ga branis je sa ovim prelaznim rokom vratio klub 5 godina unazad i tebi to dobro? Ok titula se mozda i uzme sto svi i zelimo al sta dalje,sa ovakvom igrom i vezama koje ima Hadzija ispadamo u prvom pretkolu bolan, jer ocekujemo na ljeto nove Zidane,Adukore,Letice i slicne.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 17:48
Proslo je to vrijeme. Ova 3-4 forumasa i njihov vrhivni vodja, kad budu davali 4-5 miliona godisnje, neka tjeraju. Dotad ga mogu glabat samo.
Ti bas zadovoljan? Na putu si da napravis od sebe "Vinkoljupca"JohnKeynes97 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 19:10Jel to facebook ayatollah objavio dzihad protiv vinka i strucnog staba? Koliko vidim par njegovih duhovnih sljedbenika bi vec mjenjali trenera.

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Bolesno uzasna utakmica sa nase strane,gledam sad tuzla city i zahvaljujem Bogu sto oni nisu nama veceras gostovali jer bi molili Boga da stanu na trici.Uvijek dajem podrsku j sada cu je dati ali ne znam kad sam gledao gore Sarajevo na Kosevu protiv zadnje ekipe na tabeli.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 21 mar 2021, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Čist penal.
Da ga je pogodila u lijevu ruku ne bi bio, ovako pošto je desnom on udario loptu, tu nema dileme.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- feniksptica
- Kontakt:
O povredama treba neku analizu napravit ( nije moguce da bas nemamo toliko srece)
Sudije nas ovu polusezonu guraju koliko mogu...
Vinko imas i Hamzu prije Adukora, kad ce ako nece sad.
Rekoh ja kakve smo partije gledali Krste i Hebiba, Milanovic je Tito
Hadzija, aj vakat ti je. Kako si oslabio ekipu pi cko jedna u zadnje 2 godine. Ihtijarevic=Hadzija
dali smo gol, pobjeda i sad pauza. Imaju vremena nek rade sta treba da se ove 4 utakmice vise nikad ne ponove aBd
EDIT: Ovi sto zbaju da tempiramo formu samo da kazu kad cemo procepit da odahnem ?
Sudije nas ovu polusezonu guraju koliko mogu...
Vinko imas i Hamzu prije Adukora, kad ce ako nece sad.
Rekoh ja kakve smo partije gledali Krste i Hebiba, Milanovic je Tito
Hadzija, aj vakat ti je. Kako si oslabio ekipu pi cko jedna u zadnje 2 godine. Ihtijarevic=Hadzija
dali smo gol, pobjeda i sad pauza. Imaju vremena nek rade sta treba da se ove 4 utakmice vise nikad ne ponove aBd
EDIT: Ovi sto zbaju da tempiramo formu samo da kazu kad cemo procepit da odahnem ?
Zadnja izmjena: feniksptica, dana/u 21 mar 2021, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ljudi Hebib nije lijevo krilo, nema ništa čudno da Milanović na toj poziciji nam izgleda kao Ribery
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Svaku sezonu mi imamopo 2-3ovakve utakmice gdje je totalno negledljivo, dosadno, ruzno.mma_hz je napisao/la: ↑21 mar 2021, 19:17Bolesno uzasna utakmica sa nase strane,gledam sad tuzla city i zahvaljujem Bogu sto oni nisu nama veceras gostovali jer bi molili Boga da stanu na trici.Uvijek dajem podrsku j sada cu je dati ali ne znam kad sam gledao gore Sarajevo na Kosevu protiv zadnje ekipe na tabeli.
Za razliku od prijasnjih godina, mi takve utakmice dobijamo.
Falit ce nam Djokanovic protiv Listice, decko je i ovu tekmu izgino na terenu, nas trenutno najbolji igrac 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijelisampion, budzak, ErosViverosViv, Hajdeee, HyperOS, JavierBosnia, johntravolta123, keli, mire971, plisek, rimljanin90, Samozdravlje, sarajevo19461987, Seipronto, UltraSa46, Zagor i 178 gostiju.