AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Sta kazu ovdje pojedini,treba ispasti iz EL,kako stvari stoje to nam je bila veca sanas za LP nego kroz ligu.
Ova ekipa ne moze vise nikoga dobiti
Ova ekipa ne moze vise nikoga dobiti
Treba biti iskren, zasluzeno vodstvo, fiorentina bolja, ne mnogo al bolje stoje na terenu...sa ovakvom formom samo je pitanje vremena kada cemo biti izvan utrke za l.p.
Kod ove ekipe je problem da kad imaju loš dan, onda ih ni bog ne može vratiti u igru.
Kessie, Tonali, Hakan, Diaz, Dalot, sve igrači manje danas, nikome ništa ne ide od noge. I onda se i ostali uklope u sivilo.
Taman kad sam kritikovao Diaza, on postiže gol.
Jel' ovo Kjaer ima dvije asistencije danas?

Kessie, Tonali, Hakan, Diaz, Dalot, sve igrači manje danas, nikome ništa ne ide od noge. I onda se i ostali uklope u sivilo.
Taman kad sam kritikovao Diaza, on postiže gol.
Jel' ovo Kjaer ima dvije asistencije danas?
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Aferim Hakaneeeeee
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Sad samo jos Dalot treba dati gol.
Al kako je ovdje Tomori presjekao loptu,taj decko me bas kupio
Al kako je ovdje Tomori presjekao loptu,taj decko me bas kupio
Tomorija treba odmah otkupiti i vezat ga ugovorom 10 godina
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Mentalitet je čudo. Zadržati ova 3 boda kako znaju. A onda nadam se konačno u punom sastavu poslije ove pauze odigrati sa 150% svaki meč.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
I kako je Kessie doktorski sacekao sa asistencijom...
Neko rece da ne zna sa loptom???
Neko rece da ne zna sa loptom???
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Kao najavljeno i očekivano, zayeban meč. Imali smo sreće, domaćini su bili bolji u 1.pol, do one prečke. Viola potsjeća na BiH repku, 4-5 jako kvalitetnih individualaca, ali mentalitet teških luzera...
Tomoriju pišem maltene asistenciju, iako je Kessie majstorski dodao loptu Hakanu, u pravi milisekund, pred gol. Bravo ragazzi!
Tomoriju pišem maltene asistenciju, iako je Kessie majstorski dodao loptu Hakanu, u pravi milisekund, pred gol. Bravo ragazzi!
Kao da je druga ekipa istrčala na teren poslije onog gola Diaza.
Doduše došlo je do nekih taktičkih promjena poslije onih izmjena, nije nužno ni do tih izmjena koliko do taktike. Šta god da im je Pioli rekao, pogodio je.
Da je sad i zadržati ova 3 boda, bila bi ovo dobra pobjeda za samopouzdanje.
Doduše došlo je do nekih taktičkih promjena poslije onih izmjena, nije nužno ni do tih izmjena koliko do taktike. Šta god da im je Pioli rekao, pogodio je.
Da je sad i zadržati ova 3 boda, bila bi ovo dobra pobjeda za samopouzdanje.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma vise je do talijanstvine. Fiorentina je dala gol,povukla se i prepustila inicijativu i eto kaznjeni su za to.
Evo dokaz da Meite kasni par sekundi za stvarnim svijetom. 
Piolijeva pobjeda, takticka rotacija koja je uspjela, doktorski odradjeno...kapa dole
Nekako se pobjedi,ova je pobjeda bas bas bitna.
Nadam se da ce Hakanu ovo malo dignuti samopuzdanje,u drugom je malo podsjetio na Hakana sa pocetka sezone.
Tomori je tata
Nadam se da ce Hakanu ovo malo dignuti samopuzdanje,u drugom je malo podsjetio na Hakana sa pocetka sezone.
Tomori je tata
Bravo momci ogromna 3 boda. Aferim.
Forza Milan
Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- muha milanez
- Kontakt:
Auh koliko važna pobjeda 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:

U gostima igraju onako kako bi trebali zapravo na San Siru. Strašno bitna pobjeda pred ovu pauzu. Nadati se da većina igrača neće ni ići na okupljanja reprezentacija, te da će ostati u Milanu.
Nakon pauze sa Sampdoriom. Tu treba potvrditi ova 3 boda. Što bi vjerovatno značilo i skoro pa osiguran plasman u LPa.
Tomori još jednom pokidao. Nevjerovatno kako se momak brzo uklopio u ekipu, te na fudbal u Serie A. Još dok sazrije u nekim segmentima, strašan stoper će da bude.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Mnogi su se pitali sta će Tomori ,pa su pisali da ce biti peta opcija, da neće imati mjesta pored Kalulua , da je 30 miliona previse itd.
Momak je trenutno najbolji stoper u timu i s obzirom na cijene igraca danas 30 miliona za Tomoria je krađa.
Momak je trenutno najbolji stoper u timu i s obzirom na cijene igraca danas 30 miliona za Tomoria je krađa.
- Beduin
- Kontakt:
Druze i ti si poceo bas pametovati bespotrebno, ono hinjski podbadati. Eto ja sam rek'o da je bolje ispasti iz LE pod ovim okolnostima. Eto dobili smo, a ti velis ne mozemo vise nikoga pobijediti. Jesi negativan jbte.
Ne mozes ti pobjedjivati svaku utakmicu ko po loju, i danas si imao 5 igraca iz prve postave (4 ustvari i prva izmjena Rebic-Leao), imao si 100% sansu Ibre da rijesi tekmu, sto bi se reklo, tako da... uzivaj druze u pobjedi i daj malo vise pozitive ovdje ba.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.