FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nema, nema titule,
Nema, nema Evrope,
Ma i sve da ispadneš,
Amare volimo te!
Nema, nema Evrope,
Ma i sve da ispadneš,
Amare volimo te!
Bez Siniše, Šehića, Kosorića ... na žalost ne možemo, al sljedeće tekme moraju počinjati Šabanadžović, Bekrić, Zec i Gasal, a Štila, Alispahić, Lendrić/Jurčić, Mujezinović na klupu do kraja prvenstva.
Užasno je stanje kad u toku i poslije utakmice nisam uopšte iznerviran. Ovaj čovjek će nam ugasiti želju za Željom.
Ipak OTKAZ ni slučajno.
Užasno je stanje kad u toku i poslije utakmice nisam uopšte iznerviran. Ovaj čovjek će nam ugasiti želju za Željom.
Ipak OTKAZ ni slučajno.
-
- Kontakt:
Ne vadite pasose mi cemo na festivale.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Šteta za Ikićev crveni, ipak ima više asistencija od svih naših krila.
A i golova je zabio isto ili više nego sva naša krila osim Mustafe kad mu se posrećilo mjesec dana.
Falit će nam Ikić kao jedan od naših najboljih ofanzivaca.
A i golova je zabio isto ili više nego sva naša krila osim Mustafe kad mu se posrećilo mjesec dana.
Falit će nam Ikić kao jedan od naših najboljih ofanzivaca.
Erić
Siniša Ikić Čeliković Milićević
Šabanadžović Bojo
Gasal Subašić Šehić
Ramović
Bar bi trčali
Siniša Ikić Čeliković Milićević
Šabanadžović Bojo
Gasal Subašić Šehić
Ramović
Bar bi trčali
- PointBlank
- Kontakt:
Haj bruda, ne lazimo se. Istog ovog Husrefa je sahranio u dvije utakmice, kad je sve stimalo. Necemo se lagati..
Nesto ovdje dublje smrdi, al hajde.
Uzmi samo za primjer Stilica.. udje Bekric odma dvije po golu, cisto da malo golmana prodrma, je.bes mi sve ako je ovaj prvi i jednu opalio, da zagrije rukavice.
Ne moze mi niko reci da je Dado bio tolika prevaga, da svi igraju bolje, uz duzno postovanje njegovim kvalitetama, momak je igracina inace.
Toliko to smrdi na terenu, da je nevjerovatno.
SS dodaje u jednoj prilici Stilicu loptu bukvalno pred noge.. da je pružio korak, ufatio bi je.. jok stade u mjestu, lopta prodje i on mase rukama.
Sta je Alispahicu? Ma daj ba, pelja je ko da je u Slobodi.
Pricajte sta hocete najveci problem je u ekipi, nesto ne stima. Ako ekipa hoce da bude iznad šefa, je.bes tu ekipu.. ni vi se u firmi ne klincite sefovima.
Ako je do para, onda ne znam...
Ja licno, da sam profesionalac, ne bih sebi dopustio ovakvu blamazu, sram da ih bude. Usao zec, opasniji u 3 navrata od Juricica tokom cijele utakmice..
I Mujezinovic, puno zuji, malo meda daje. Potezi utakmice, highlight zadnjih par: zabij se u protivnika, nabij mu loptu u nogu da ode u aut, i neko svrsava na njega
Ionako smo u golgeterskoj krizi, samo nam je još izostanak Ikića falio..
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
- Kontakt:
Vise mislim na ove izjave, ovo nije on realno. A smrde pare i bojkotuju ga igraci koje je on sam i doveo, tako da mi ga i nije zao.PointBlank je napisao/la: ↑21 mar 2021, 19:42Haj bruda, ne lazimo se. Istog ovog Husrefa je sahranio u dvije utakmice, kad je sve stimalo. Necemo se lagati..
Nesto ovdje dublje smrdi, al hajde.
Uzmi samo za primjer Stilica.. udje Bekric odma dvije po golu, cisto da malo golmana prodrma, je.bes mi sve ako je ovaj prvi i jednu opalio, da zagrije rukavice.
Ne moze mi niko reci da je Dado bio tolika prevaga, da svi igraju bolje, uz duzno postovanje njegovim kvalitetama, momak je igracina inace.
Toliko to smrdi na terenu, da je nevjerovatno.
SS dodaje u jednoj prilici Stilicu loptu bukvalno pred noge.. da je pružio korak, ufatio bi je.. jok stade u mjestu, lopta prodje i on mase rukama.
Sta je Alispahicu? Ma daj ba, pelja je ko da je u Slobodi.
Pricajte sta hocete najveci problem je u ekipi, nesto ne stima. Ako ekipa hoce da bude iznad šefa, je.bes tu ekipu.. ni vi se u firmi ne klincite sefovima.
Ako je do para, onda ne znam...
Ja licno, da sam profesionalac, ne bih sebi dopustio ovakvu blamazu, sram da ih bude. Usao zec, opasniji u 3 navrata od Juricica tokom cijele utakmice..
I Mujezinovic, puno zuji, malo meda daje. Potezi utakmice, highlight zadnjih par: zabij se u protivnika, nabij mu loptu u nogu da ode u aut, i neko svrsava na njega
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Vjerovatno vruce glave ovo napisao.Estagfirullah cuj Šehića na krilo pa taj momak ne zna lopte voditi.Ramović danas jedan od najgorih on bi njega gurnuo.zeljodogroba je napisao/la: ↑21 mar 2021, 19:43Druze, izvini, al gdje si ti gledo sehica pa bi ga na krilo stavio? Hahahahaha
Dobro si imamo veselog i mujezinovića, kako da njih zaboravim. Šehić je igrao krilo i mlađim selekcijama.zeljodogroba je napisao/la: ↑21 mar 2021, 19:43Druze, izvini, al gdje si ti gledo sehica pa bi ga na krilo stavio? Hahahahaha
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Yebo mater, kadeta da uvedeš bolji bi bio. Pa do kad trpit debila. Nivo kantonalne lige i to je plafon.invincible1921 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 19:02Yebo mater ako ostsne jos malo postat ce rekorder po nastupimaotvorit ce neko dijete za 20 godina i kontat igracina
Džaba i trka i sve sad, kad je trebalo fušerili. Kasno Marko na Kosovo stiže.
Ja ne vjerujem idalje
Ovaj se Osim bode cuj Borac 5 a Borac treći i ide u Evropu po ovome...
Jeste zbog gol-razlike, ali to se ne gleda kad bi se sad zavrsila liga.
- PointBlank
- Kontakt:
Ili ih on namjerno vako selektira iz nekog razloga? Cuj smrde pare majku im j.ebem, narod radi u trgovinama, firmama, lagerima za po 500-800KM, oni primali po par hiljada i opet im nije pravo...
Koji ga bojkotuju, evo zna se vec jedan dvojac.
S.S i I.L., ko jos?
PointBlank je napisao/la: ↑21 mar 2021, 19:49Koji ga bojkotuju, evo zna se vec jedan dvojac.
S.S i I.L., ko jos?
O Semiru Štiliću Osim kaže:
- Jedan igrač sam ne može ništa, pa makar on bio i Semir Štilić. Trudi se, a ko god se trudi, imamo nadu da će njega i ostatak ekipe pročepiti.