Ako Varesanovic nedo Bog duzi period bude van terena, obavezno treba promovisati Tarika Ramića, baš mi se svidio kako igra.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne bih ja imao problem sa ovim rezultatima i ovom tabelom da je 150+ minuta Dal uzeo, 100+ Dervisagic i 50+ mali Ramic.Zeko87 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:46U širokom smo odlično igrali 3-4 zicera, nije ušla. Napadači su nam truba, odbrana i sredina manje-više odrade zadatak.hordasDoboj je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:44Ne bi mi bila mrska ovakva pobeda da smo u zadnje 3 imali 5 ili 6 poena. Bio bih presretan jer to bi znacilo dani kad lose igramo dobije ko TC na pocetku sezone.
Problem je sto je ovo 5. utakmica u polusezoni gdje mi nemamo igre, ne pravimo prilike. Imamo srece sto je borba ispod nas.
Iskreno, ma stranu emocije.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:48Sutra Dal ide na magnetnu, nadati se da nije nista ozbiljno, jer je momak stvarno bio dobar danas, i biti ce od velike pomoci![]()
Ako Varesanovic nedo Bog duzi period bude van terena, obavezno treba promovisati Tarika Ramića, baš mi se svidio kako igra.
Odigra tekmu CmiljanicGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:48Sutra Dal ide na magnetnu, nadati se da nije nista ozbiljno, jer je momak stvarno bio dobar danas, i biti ce od velike pomoci![]()
19 god, prva utakmica nakon vise od 4 mjeseca, ja sam vise nego zadovoljan. Jedino sto mi se ne svidja sto je previse slabasan, mora malo ojacati i bit ce bombona.Zip je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:50Iskreno, ma stranu emocije.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:48Sutra Dal ide na magnetnu, nadati se da nije nista ozbiljno, jer je momak stvarno bio dobar danas, i biti ce od velike pomoci![]()
Al nista on nije bio bolji od ostatka ekipe.
Al da ga je bolje gledati na terenj od Hebiba, to jest.
Kako god, ja mislim da je za njega sezona gotova. Nazalost
Sabotirali ga! Cmilja zabio 2 gola, ali dusmani mu ga ponistili !hordasDoboj je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:51Odigra tekmu CmiljanicGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:48Sutra Dal ide na magnetnu, nadati se da nije nista ozbiljno, jer je momak stvarno bio dobar danas, i biti ce od velike pomoci![]()
Ako Varesanovic nedo Bog duzi period bude van terena, obavezno treba promovisati Tarika Ramića, baš mi se svidio kako igra.![]()
Ma ne ulazim u to koliko godina ima, samo kazem da nije pravio neku razliku na terenu da bi se svrsavalo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:5219 god, prva utakmica nakon vise od 4 mjeseca, ja sam vise nego zadovoljan. Jedino sto mi se ne svidja sto je previse slabasan, mora malo ojacati i bit ce bombona.Zip je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:50Iskreno, ma stranu emocije.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:48Sutra Dal ide na magnetnu, nadati se da nije nista ozbiljno, jer je momak stvarno bio dobar danas, i biti ce od velike pomoci![]()
Al nista on nije bio bolji od ostatka ekipe.
Al da ga je bolje gledati na terenj od Hebiba, to jest.
Kako god, ja mislim da je za njega sezona gotova. Nazalost
Na usporenom snimku nimalo dobro nije izgledalo..
Ma pusti ti to bio dobar, sta cemo za opkladuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:54Sabotirali ga! Cmilja zabio 2 gola, ali dusmani mu ga ponistili !hordasDoboj je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:51Odigra tekmu CmiljanicGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:48Sutra Dal ide na magnetnu, nadati se da nije nista ozbiljno, jer je momak stvarno bio dobar danas, i biti ce od velike pomoci![]()
Ako Varesanovic nedo Bog duzi period bude van terena, obavezno treba promovisati Tarika Ramića, baš mi se svidio kako igra.![]()
![]()
Meni je vala bio ok danas, na stranu sto nije gol zabio. Ok, jeste imao one 2 lopte prodane, ali u tom trenutku nas je yebena krupa stisla, i svi igraci su na nasoj polovini bili, nije jedini koji je grijesio..Onaj prodor i par oduzetih lopti su mi ostavili OK prvi dojam, pa cemo vidjeti sta ce biti dalje..
Ali nema ko iskreirati sansu, barem po postavama koje su do sad bile na terenu. Fanimo,Milanovic,Mesanovic, Handzic, Hebibovic, Jukic i Velkoski, oni su igrali u ta 4 mjesta u napadu. Ne mozes reci ni za jednog da je kreativac i da ce napraviti sansu ili sebi ili nekom drugom. Niti jedan ne ulazi i ne trazi prostor, pogotovo krila, a da osutaju iz vana o tome samo sanjati. Bio je i Tino na mjestu poluspica, ali kad se tu Tino stavi, gledas ocaj na polovici Sarajeva, jer nema nikog da prenese loptu, da preuzme loptu od stopera i uputi je dalje. A onda kad Tina spustis na mjesto 8ce, dobijes igru kao danas u prvom poluvremenu, niko ne prati Tinu, zbog staticnosti krila i ostatka ekipe izgubile se lotpe i lopte.hordasDoboj je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:44Ne bi mi bila mrska ovakva pobeda da smo u zadnje 3 imali 5 ili 6 poena. Bio bih presretan jer to bi znacilo dani kad lose igramo dobije ko TC na pocetku sezone.
Problem je sto je ovo 5. utakmica u polusezoni gdje mi nemamo igre, ne pravimo prilike. Imamo srece sto je borba ispod nas.
Ne bih da pehiram, ali onaj položaj koljena i onaj neprirodan pokret u "kontra stranu" mi ne ulijeva nadu. Ono su vjerovatno ligamenti. Kod nas druga povreda i ne postoji.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:48Sutra Dal ide na magnetnu, nadati se da nije nista ozbiljno, jer je momak stvarno bio dobar danas, i biti ce od velike pomoci![]()
Samo da ga ne vrate naši preko ljeta, da sa nama prođe pripreme. Ako ga nece Mladost, poslati ga u Sim Bau ili Igman.BordoSarajevo je napisao/la: ↑21 mar 2021, 22:24Koliko god štete po nas bilo na dosadašnoj relaciji poslovanja Sarajevo - Mladost DK, Mladost DK - Sarajevo, mislim da smo im sa Šabanovićem yebali kevu![]()
Pa bio je match Winner u debitantskom nastupu, za razliku od nekih koji imaju redovnih i zagarantovanih 90 min i 5x više plaćeni od njega i 10 god iskusniji. Imao je min 5-6 uklizavanja, izgarao od želje da se dokaže i jedan od tih startova mu je možda sezonu i dalji razvoj stopirao.
Pricam o cmiljanicuZeko87 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 22:42Pa bio je match Winner u debitantskom nastupu, za razliku od nekih koji imaju redovnih i zagarantovanih 90 min i 5x više plaćeni od njega i 10 god iskusniji. Imao je min 5-6 uklizavanja, izgarao od želje da se dokaže i jedan od tih startova mu je možda sezonu i dalji razvoj stopirao.
I dođe onda pitar i pita šta je uradio. ...
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordobijeli, broj6, Burberry46, N3R3D, sekac, SineTalexy, VolimoSarajevo i 106 gostiju.