FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Mudovit je Dest, ne pokazuje mnogo strah i nervozu, odličan znak za budućnost.
Da je tu jos Fati umjesto Dembelea i Pike umjesto jednog od stopera, ova ekipa bi stvarno dobra bila.
Digla se forma u 2021. opasno i sve bolje i bolje izgledaju.
Digla se forma u 2021. opasno i sve bolje i bolje izgledaju.
Dest fakat zvijer u ovoj formaciji.
Niko me ne može uvjeriti da ovdje Laporta ima upletene prste za zalaganje Messija i igru ekipe
Idemo do titule !!!
Idemo do titule !!!
Brko iz druge galaksije!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jako dobra igra, super je ovo za sada. Pokušati još jedan zavaliti i lagano s pola snage privesti kraju.
Dembele je preloš.
Dembele je preloš.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Dest ima strasan ofanzivni potencijal.Nekako nije odgovoran za 4 pozadi , kao wing back moze biti samo jos bolji.Nastranu go koji je dao , kada se odvazi djeluje nepredvidivo i jako opasno.
Messi je peljao do 30 te minute , onda je poceo rukom djeliti lopte.Nevjerovatno kakav pregled igre ima.
Messi je peljao do 30 te minute , onda je poceo rukom djeliti lopte.Nevjerovatno kakav pregled igre ima.
Strasan igrac...zna se dosta puta zabijat' u igraca sa nekim driblinzima, ali to mu se moze jos uvijek pripisat' godinama.Donnie Darko je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:47Mudovit je Dest, ne pokazuje mnogo strah i nervozu, odličan znak za budućnost.
Dest i Mingueza najbolji na terenu
Omrženi Busquets takođe vrlo dobar.
Omrženi Busquets takođe vrlo dobar.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sa skoro 34 godine i dalje No1.. Bukvalno kad mu se igra, može sve sam skoro.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ode i Xavijev rekordLeo Messi breaks Barcelona’s appearance record with his 768th game for the club
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Da je Pedri mrtav i beskoristan, te da mu očajnički treba odmor, vide apsolutno svi osim žutog međeda na klupi, koji je rođen na dan Downovog sindroma, što ne bih rekao da je slučajnost.
Dest apsolutno otkrovenje u ovoj formaciji i vjerovatno najbolji igrač u prvom poluvremenu. Busquets osim one greške kad je dobio žuti karton, također jako dobar. Mingueza je u defanzivi dobar, ali kad ima loptu u posjedu, kao da mu se noge pretvore u dva balvana, nekako mislim da bi Araujo bio mnogo bolji. De Jong je pravi dirigent s ove pozicije, tu se Koemanu mora odati priznanje. Uz Fatija umjesto Fortnajtaša, nekog življeg veznog umjesto umornog Pedrija i nekog od dua Piqué/Araujo umjesto Mingueze, mislim da se imamo pravo nadati tituli.
Dest apsolutno otkrovenje u ovoj formaciji i vjerovatno najbolji igrač u prvom poluvremenu. Busquets osim one greške kad je dobio žuti karton, također jako dobar. Mingueza je u defanzivi dobar, ali kad ima loptu u posjedu, kao da mu se noge pretvore u dva balvana, nekako mislim da bi Araujo bio mnogo bolji. De Jong je pravi dirigent s ove pozicije, tu se Koemanu mora odati priznanje. Uz Fatija umjesto Fortnajtaša, nekog življeg veznog umjesto umornog Pedrija i nekog od dua Piqué/Araujo umjesto Mingueze, mislim da se imamo pravo nadati tituli.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
- Donnie Darko
- Kontakt:
Busquets je vrh u ovoj formaciji, izgleda 20 puta bolje nego kad je forsirao 4231, i kasnije kad je pokušavao sa 433 koja je bila bolja ali i dalje nije bila odgovarajuća.
Nema napadaca na svijetu koji se vise vraca i pomaze nazad od Griezmanna.
Bek za beka, top...bravo Alba
Bek za beka, top...bravo Alba
Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 21 mar 2021, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
Stavi Desta na Dembeleovu poziciju 
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Bravo mali
- NisamInSajder
- Kontakt:
Da,da mislio sam na tu priliku.
Ko kaze da Ameri ne znaju igrat nogomet.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Dajte letu kisik 
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
NisamInSajder je napisao/la: ↑21 mar 2021, 22:12Da,da mislio sam na tu priliku.
Ko kaze da Ameri ne znaju igrat nogomet.![]()
Zar nije soccer, a ne nogomet ?
Gledaj GOATA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.