Ma prijašnje uprave su iste kao i ova, trošili budzetske pare, menandzeri mešetarili i sklapali ekipu, borili se za opstanak itd. Ali ja ne pamtim da smo imali losiju ekipu od ove čak ni one godine kad smo ispali a ne moze me niko ubjediti da nemamo ubjedljivo najgori roster u ligi. Sad kad su se kockali sa prijelaznim rokom kontajuci da imaju finu bodovnu zalihu pa nakon tri kola uvidjeli da su pogrijesili zar stvarno neko misli da će Secer zavuci ruku u džep i dovesti par pojacanja!? Kao sto rekoh sadaka i dobra volja nekih koji znaju posao a nemaju zmiju u dzepuBeduin je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:00A prijasnje Uprave su trosile svoj novac, nikako sadaka?fukaratz je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:03Ma ljudi da se razumijemo mi imamo ubjedljivo najgoru ekipu u ligi, čak i zadnja Krupa ima bolji tim. Imamo deficit u svim linijama, imamo drugoligaske igrace i najboljeg golmana lige. Ako sve bude posteno do kraja mi ispadamo i to je cinjenica ali nada eto umire zadnja. Vjerovatno će sadaka odigrati ključnu ulogu zadnjih 10 kola jer drugačije ne moze a ova uprava ne zna ništa drugo osim sadaku traziti![]()
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda Tuzla
- Probisvjet
- Kontakt:
Kako ce zavuci ruku kad nemaju za kospica.fukaratz je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:52Ma prijašnje uprave su iste kao i ova, trošili budzetske pare, menandzeri mešetarili i sklapali ekipu, borili se za opstanak itd. Ali ja ne pamtim da smo imali losiju ekipu od ove čak ni one godine kad smo ispali a ne moze me niko ubjediti da nemamo ubjedljivo najgori roster u ligi. Sad kad su se kockali sa prijelaznim rokom kontajuci da imaju finu bodovnu zalihu pa nakon tri kola uvidjeli da su pogrijesili zar stvarno neko misli da će Secer zavuci ruku u džep i dovesti par pojacanja!? Kao sto rekoh sadaka i dobra volja nekih koji znaju posao a nemaju zmiju u dzepuBeduin je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:00A prijasnje Uprave su trosile svoj novac, nikako sadaka?fukaratz je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:03Ma ljudi da se razumijemo mi imamo ubjedljivo najgoru ekipu u ligi, čak i zadnja Krupa ima bolji tim. Imamo deficit u svim linijama, imamo drugoligaske igrace i najboljeg golmana lige. Ako sve bude posteno do kraja mi ispadamo i to je cinjenica ali nada eto umire zadnja. Vjerovatno će sadaka odigrati ključnu ulogu zadnjih 10 kola jer drugačije ne moze a ova uprava ne zna ništa drugo osim sadaku traziti![]()
![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Beduin
- Kontakt:
Mi kad smo ispali ekipa je bila sasvim solidna, ne znam jel tolika besparica bila i igracima pun qurac svega bio, ali s onim rosterom se moglo i moralo opstati. Mada, svi znamo koliko se muljalo tad, placalo, vrbovalo, skracenje lige je najbolji potez koji se mogao desiti.fukaratz je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:52Ma prijašnje uprave su iste kao i ova, trošili budzetske pare, menandzeri mešetarili i sklapali ekipu, borili se za opstanak itd. Ali ja ne pamtim da smo imali losiju ekipu od ove čak ni one godine kad smo ispali a ne moze me niko ubjediti da nemamo ubjedljivo najgori roster u ligi. Sad kad su se kockali sa prijelaznim rokom kontajuci da imaju finu bodovnu zalihu pa nakon tri kola uvidjeli da su pogrijesili zar stvarno neko misli da će Secer zavuci ruku u džep i dovesti par pojacanja!? Kao sto rekoh sadaka i dobra volja nekih koji znaju posao a nemaju zmiju u dzepuBeduin je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:00A prijasnje Uprave su trosile svoj novac, nikako sadaka?fukaratz je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:03Ma ljudi da se razumijemo mi imamo ubjedljivo najgoru ekipu u ligi, čak i zadnja Krupa ima bolji tim. Imamo deficit u svim linijama, imamo drugoligaske igrace i najboljeg golmana lige. Ako sve bude posteno do kraja mi ispadamo i to je cinjenica ali nada eto umire zadnja. Vjerovatno će sadaka odigrati ključnu ulogu zadnjih 10 kola jer drugačije ne moze a ova uprava ne zna ništa drugo osim sadaku traziti![]()
![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Sariel1987
- Kontakt:
Bicemo jaci do zelje 100%
Bolje stavit Miftara pa probat nego onog Islamovica.Lik je mehak,nit smrdi nit mirise.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
Sariel1987
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ma nama je ovo biti ili ne biti..
I zeljo je los. Bodove negdje moramo pocet skupljat, skupljaju i drugi.
Nek se uigraju sad desetak dana i da ne izgube.
I zeljo je los. Bodove negdje moramo pocet skupljat, skupljaju i drugi.
Nek se uigraju sad desetak dana i da ne izgube.
Nemamo mi pravo skupljati bodove, rekli su da smo losi, ceka se samo zvanicna potvrda sa foruma....Olimpik, Mladost, Radnik i Krupa su prejaki....za Zelju nema potrebe govoriti, dovoljni je samo da kroce na Tusanj
- Beduin
- Kontakt:
I jos bezobraznici dozvolili Zecu da trenira sa njima. Ne znam kako su mogli, zasto ga odmah nisu otjerali, hhh.
Znaci ispali smo, samo nam jos nisu dostavili ugovor da potpisemo?
Znaci ispali smo, samo nam jos nisu dostavili ugovor da potpisemo?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Celo iz Olimpika je sve izracuno, izvuceni svi relavantni podaci iz njegove kartoteke, kako god mi ispadamo...jos sam cuo, bar tako kazu da Rdnik i Mladost igraju atomski fudbal, znaci nema dalje, reko bi Ramiz zmaj. znaci ljudi su yebeni komandosi na terenu
BorbenSariel1987 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 22:42Islamovic je jedan od borbenijih igraca u ovoj postavi.
Druga je stvar sto mi nemamo visokih igraca pa na prekidima ispadamo ko dvorfovi iz hobita![]()
Sta znaci u 21. vijeku da je igrac borben
To ono kad bas nemas sta reci, ide borben, ali samo u sjeveroistocnoj Bosni.
tz tz tz tz tz tz
-
Sariel1987
- Kontakt:
prvo nemamo igraca iz 21v. i tu prestaje sav smijeh, u vezi igraca iz 21 v, jer smo mi tragikomicno jos uvijek u 20 vijeku, sredina druge sredine. drugo borben znaci da se makar trudi i na nesto lici, njega ces i vidjet u duelima, trci, skoku(iako nema visinu, a ko je ima u ovoj ekipi sto je jos jedan od problema) za razliku od mnogih "setaca" i "promatraca". e to znaci. da su bogdo vise borbeniji makar i ne znali, uzeli bi koji bod na misice. ovako nista ni sa cim.slusalica je napisao/la: ↑22 mar 2021, 08:07BorbenSariel1987 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 22:42Islamovic je jedan od borbenijih igraca u ovoj postavi.
Druga je stvar sto mi nemamo visokih igraca pa na prekidima ispadamo ko dvorfovi iz hobita![]()
![]()
![]()
![]()
Sta znaci u 21. vijeku da je igrac borben![]()
u nasoj igri, primjetis njega i malog maksimovica da se trude i bore. plus jos osmica dok je igrao, u pocetku ni dzenisu ne mozes zamjerit borbenost.
koga jos primjetite?predragovica?ili mozda pezera kad udje? ili ovog miskovica? sefkiju, jel igro uopste?
jebno je gledat ligu prvaka i lige petice i usporedjivat ih s nasim fudbalom. nismo ni blizu, i bespredmetno uopste na taj nacin i geldat domaci fudbal-.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ocit primjer "borben" je dr.Sale.slusalica je napisao/la: ↑22 mar 2021, 08:07BorbenSariel1987 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 22:42Islamovic je jedan od borbenijih igraca u ovoj postavi.
![]()
![]()
![]()
Sta znaci u 21. vijeku da je igrac borben![]()
A sta je neborben igrac? Stoji kraj zastavice i gleda utakmicu? Taj termin iz fudbala je izbrisan u proslom vijeku.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ima li tog Leke i Adzema.Mislim da bi dovodjenjem Adzema Sale definitivno izvisio jer Adzem moze igrati i na desnom beku a leko bi mogao razigravati napad,ono sto nam bas fali.
-
Sariel1987
- Kontakt:
-
Sariel1987
- Kontakt:
stvarno ne razumijem koji dio nije bio jasan? da borben, jer dok su bili borbeni u prvom dijelu sezone uzimali su i bodove, sad su ko ona stvarka. i tu se izdvaja par momaka po brobenosti. makso islamovic po meni. osmic dok nije bio povrijedjen i dzenis u pcetku, doktora niko spomeuo nije u tom kontektstu.Probisvjet je napisao/la: ↑22 mar 2021, 08:18
Ocit primjer "borben" je dr.Sale.Zamisli da Bayern objavi oglas da trazi borbenog igraca. Bracu bi odmah u ludnicu.
![]()
A sta je neborben igrac? Stoji kraj zastavice i gleda utakmicu? Taj termin iz fudbala je izbrisan u proslom vijeku.
i da vecina igraca su nam u ovo par kola bili nijemi promatraci i skoro ko da su i stojali pored korner zastavica. mozda je termin izbvrisan jos u proslom vijeku, no je nasa igra u istom zapela, sto vam dodje na isto.
-
Sariel1987
- Kontakt:
zamis na nasoj temi objavis nesto u vezi bajerna i povezes sa slobodom hej, koja diskonekcija brate al ozbiljno

- Probisvjet
- Kontakt:
Znaci zaboli ga za timom ako je "neborben". Onda jarane na tribinu ili sada na brdo pa gledaj, a neces se zahebavati sa klubom.Sariel1987 je napisao/la: ↑22 mar 2021, 09:18stvarno ne razumijem koji dio nije bio jasan? da borben, jer dok su bili borbeni u prvom dijelu sezone uzimali su i bodove, sad su ko ona stvarka. i tu se izdvaja par momaka po brobenosti. makso islamovic po meni. osmic dok nije bio povrijedjen i dzenis u pcetku, doktora niko spomeuo nije u tom kontektstu.Probisvjet je napisao/la: ↑22 mar 2021, 08:18
Ocit primjer "borben" je dr.Sale.Zamisli da Bayern objavi oglas da trazi borbenog igraca. Bracu bi odmah u ludnicu.
![]()
i da vecina igraca su nam u ovo par kola bili nijemi promatraci i skoro ko da su i stojali pored korner zastavica. mozda je termin izbvrisan jos u proslom vijeku, no je nasa igra u istom zapela, sto vam dodje na isto.
Kako je Husref dok je bio u Slobodi Mersudina Ahmetovica posadi na tribinu dok je bila kurcobolja. Nema neborben, hoces, neces. Ima brdo pa navijaj gore sa navijacima ili Slaven, Svatovac, Mladost...posudba, pa kada ti u bolnicu za poklon donesu vlastitu nogu qurac se necces potruditi da zadovoljis i trenera i klub, a i navijace.
E sada ako kod nas igraci mogu raditi sta hoce to je drugi par cipela.
- Probisvjet
- Kontakt:
Pa eto necemo Bayern yebes njih, poredjenje je SF. Ali de vidi mogu li u TC kod Husrefa prosipat kurcobolju. Djaba sto si Ubiparip. Ako nisi za zadatka onda si UBIose za tribine ili klupe.Sariel1987 je napisao/la: ↑22 mar 2021, 09:20zamis na nasoj temi objavis nesto u vezi bajerna i povezes sa slobodom hej, koja diskonekcija brate al ozbiljno![]()
![]()
Kod nas Zizovic ne smije izostaviti i poslati par igraca na tribine jer cemo imati manjak. Uprava je najveci krivac i onaj ko rukovodi upravom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.