Pusti osima on to racuna ko zelji kamatu.
Dodju mi 3 znaci 5
Stiže lova iz Kine preko Londona
Mislim da ce ovdje bit najviše remija i pravo malo golova.MortemHz je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:30U pravu si Baadere da ne igramo dobro ali mi nije dobro kad vidim ovaj raspored, pazi ovo![]()
3.4 - Široki Brijeg (kući)
10.4 - Velež (gosti)
17.4 - Borac (kući)
polufinale kupa Tuzla City x2
24.4 - Zrinjski (gosti)
1.5 - Željezničar (kući)
8.5 Tuzla City (gosti)
Pa hajd ti objasni po kojem to kriterijumu ova Amarova izjava moze biti tacna,da je Borac peti?
Katolici, de upitaj Wagnera koje mu je religija, ograničeni kotlinaru....forgempp je napisao/la: ↑21 mar 2021, 22:08S obzirom da ste i vi ograniceni da u klubu mogu igrati samo katolici, pravite nevjerovatne rezultate godinama.
Mi imamo kompleks, bolan pogledaj omjer ŠB-Sa pa onda nešto pričaj....SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑21 mar 2021, 22:01Kako li je onda PSG drugi na tabeli, ili kako je Dortmund tu negdje sa Union Berlinom, gdje je Juventus koji jednog igrača plaća 31 milion mjesečno? Jel oni bježe 20 bodova svojim konkurentima? Presmiješna priča i preglupa, a pri tome ne želim reći da smo mi pomenuti klubovi u našim okvirima.
Iz tog razloga pravite vatromet i paradu kroz grad kad nas dobijete kao da je Mandžukić zabio Englezima u 115oj. To se zove kompleks niže vrijednosti.
A oni hudnici povjerovali, jos nakon skupstine nama da smo se usrali od novog zeljkana na celu sa londonskim homicem. Levata nije tesko uzeti, tesko ga je naciSariel1987 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 22:11Eee mi smo losi fakat al najavljivat zlatnu kopacku, grupne faze a ni karte za utakmicu nije uzo, ma bio na stadionu ahahaha![]()
![]()
Pa to mu je i cilj. Sroza ih na najnize grane a ispadne da su krivi drugi. On jadan nevin. Zbog toga je i doveo ono nesto iz Londona da ima na koga svaliti krivicu i sto vise opravdanja. I onda on to sve lijepo opet unovci pa opet sve ispocetka.
Gdje je večeras vatromet i eskort nakon pobjede nad Olimpikom?kksiroki je napisao/la: ↑21 mar 2021, 22:15Mi imamo kompleks, bolan pogledaj omjer ŠB-Sa pa onda nešto pričaj....SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑21 mar 2021, 22:01Kako li je onda PSG drugi na tabeli, ili kako je Dortmund tu negdje sa Union Berlinom, gdje je Juventus koji jednog igrača plaća 31 milion mjesečno? Jel oni bježe 20 bodova svojim konkurentima? Presmiješna priča i preglupa, a pri tome ne želim reći da smo mi pomenuti klubovi u našim okvirima.
Iz tog razloga pravite vatromet i paradu kroz grad kad nas dobijete kao da je Mandžukić zabio Englezima u 115oj. To se zove kompleks niže vrijednosti.
De ga ti upitaj kamenjarko.
Ko ga šljivi uopšte?
Tata ti je kamenjarko glupane, ti spominješ vjeru a ne ja....pa se zapitaj koji kur....pišeš....i zbog čega...
mma_hz je napisao/la: ↑21 mar 2021, 19:25Ne treba se smijati,kad imamo svoju avliju koja je uzasna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.