FC Barcelona
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
ah bem ti patka 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Barcelona bukvalno, bez trunke pretjerivanja, nije izgledala bolje i zdravije od prve polovice 2015/16 sezone.
Da ne govorim o tome koliko su zabavniji za gledati u odnosu na sve Barcelone od 2016. pa ovamo, ne može se poredit uopšte.
Da ne govorim o tome koliko su zabavniji za gledati u odnosu na sve Barcelone od 2016. pa ovamo, ne može se poredit uopšte.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Odavno bolju utakmicu barca nije odigrala, efikasnu tacnije. A realno i super stoje u polju danas, s obzirom da je ipaknozbiljan protivnik.
PSPHM
Sto je najjace ovo nije najbolja utakmica pod Koemanom, samo jbga bekovi su na strasnom nivou i sve ulazi. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ne pamtim kad smo Sociedad ovako odučili od fudbala a nisam mlad insan. 
Svi će zabiti ali Dembele neće 
hajde Osmane i ti ga kako zavuci majku mu
E sad zuti karton Messi i De Jong, mogli bi biti i kazne ako namjerno naprave da se ociste, bolje se ne igrati.
⚽FK Garaže⚽
- Donnie Darko
- Kontakt:
Igraju dugo ovako, samo je večeras realizacija na nivou. Ne moraju osvojit titulu ja sam svakako prezadovoljan, ogroman napredan kroz sezonu i daleko bolje nego je iko očekivao.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Treba malo mijenjati , sad se daje sansa drugim igracima.
Fantazija od igre , superiorno i kreativno.
Da je malo mudriji bio Koman , mogao je imati top sezonu.
Fantazija od igre , superiorno i kreativno.
Da je malo mudriji bio Koman , mogao je imati top sezonu.
Neznam samo sto nije skinuo dres kad je gol dao al hajde.
Mašinerija ,prelijepo je gledati ovu ekipu
Mašinerija ,prelijepo je gledati ovu ekipu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Donnie Darko
- Kontakt:
De Jong treba, ali Messi sve žute dobije praktično svjesno i namjerno, kad iz frustracije udari protivnika ili prigovori sudiji. U samoj igri nema nikakve opasnosti da dobije žuti karton, može bez problema godinu dana odigrat bez žutog.
jbt mi smo se ovdje kleli da ni LP nece izborit na kraju sezone...sto je najgore nije zaebancija bila, fakat su tako i igrali, katastrofa...a gle danas, nebo i zemlja.Donnie Darko je napisao/la: ↑21 mar 2021, 22:18Igraju dugo ovako, samo je večeras realizacija na nivou. Ne moraju osvojit titulu ja sam svakako prezadovoljan, ogroman napredan kroz sezonu i daleko bolje nego je iko očekivao.
Istina. Ono što je prijeko potrebno jeste vrhunski napadač. Koliko god sezona naizgled bila loša, situacija se dosta popravila. Mimo rezultata, raduje i promovisanje nekih novih klinaca, koji polako počinju preuzimati konce igre.Donnie Darko je napisao/la: ↑21 mar 2021, 22:16Barcelona bukvalno, bez trunke pretjerivanja, nije izgledala bolje i zdravije od prve polovice 2015/16 sezone.
Ps. Protivnik i nije neko mjerilo, pa ovima je i United dao 4 gola na ovom istom stadionu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Daj Pjanica matere ti

Da osjeti loptu malo.
Da osjeti loptu malo.
Ja mislim i na treningu kad igraju izmedju sebe, Pjanke sjedi
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ali brate, protiv Sociedada smo rijetko kad izlazili glatko, vazda je neka patnja bila. Nema veze što nisu nešto, vazda su napaljeni protiv Barce. Ja se i nisam nešto nadao pobjedi, ali rasturiše.Mokes je napisao/la: ↑21 mar 2021, 22:21Istina. Ono što je prijeko potrebno jeste vrhunski napadač. Koliko god sezona naizgled bila loša, situacija se dosta popravila. Mimo rezultata, raduje i promovisanje nekih novih klinaca, koji polako počinju preuzimati konce igre.Donnie Darko je napisao/la: ↑21 mar 2021, 22:16Barcelona bukvalno, bez trunke pretjerivanja, nije izgledala bolje i zdravije od prve polovice 2015/16 sezone.
Ps. Protivnik i nije neko mjerilo, pa ovima je i United dao 4 gola na ovom istom stadionu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.