DaVinci je napisao/la: ↑16 mar 2021, 00:11
Znaci Mire nam opet dolazi na pripreme sav indisponiran i van forme i sve ce oci opet biti uperene u njega da sam zavrsi Fince a njemu jadnom nije do sebe samog a kamoli do Pukkija ...
naprotiv, dzeko i pjanic dolaze zeljni igre i dobrih partija, gol ili asistencija za reprezentaciju, posebno francuzima bi znacilo puno za status u klubu i medijski pritisak na trenere.
mada, mene iskreno sve toliko nervira da ne znam da li navijati za uspjeh ili neuspjeh, blize sam neuspjehu kao sto sam vec pisao.
jednostavno ovo sto rade i sto su uradili me toliko ohladilo, ovo nije ta repka.
tuta bugarin je navodno doveden kao strucnjak sa iskustvom u odnosu na barbareza, ok logicno, nek im bude. Onda taj isti tuta izjavi da ce samo za trening i po raditi na atmosferi i da je rizicno nesto mijenjati, da nece pozivati igrace koji ne igraju a pola mu ih ne igra nikako, begovic mu ne moze odgovoriti pritisku a seha 'vruc krompir' i piric 'nisam branio od italije', mogu:-).
ako ce tuta bolje raditi na atmosferi od barbareza npr., yebi ga onda, pa barbarez im ne bi morao nista ni reci:-)