Rekonstrukcija stadiona u BiH
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
tacno bi bio top za nase uslove i bez zadnje tribine, kada bi ove dvije dobile krov i kada bi teren bio ovakav kao na slici:-)
pogotovo za nas koji ga gledamo samo na TV-u, doduse, morali bi napraviti novo, visocije mjesto za glavnu kameru.
nisam optimista da ce se ovo sve zavrsiti u naredne 3-4 godine, korona ubi a ostalo vise posla (finansijski) od onog sto je uradjeno do sada.
kako god, i ovo do sada je za sve pohvale.
pogotovo za nas koji ga gledamo samo na TV-u, doduse, morali bi napraviti novo, visocije mjesto za glavnu kameru.
nisam optimista da ce se ovo sve zavrsiti u naredne 3-4 godine, korona ubi a ostalo vise posla (finansijski) od onog sto je uradjeno do sada.
kako god, i ovo do sada je za sve pohvale.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ukradoste mi sliku sa PESa

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Neznam ljudi moji al ima 3 mjeseca ovdje čitamo i gledamo fotke i video priloge o **** zdenci na Veležovom stadionu. Jel projekt, jel se zašalovala, jel se betonirala, jel se obojala. Oboji se tribina u crveno i vijest. Jebla vas zdenka i redovni izvjestavanje i njoj
Napravili tribinu iza gola. Ok super. Svaka čast. Idemo dalje. Radi dalje. A ne da čitamo 3 mj o toj zdenki.
Napravili tribinu iza gola. Ok super. Svaka čast. Idemo dalje. Radi dalje. A ne da čitamo 3 mj o toj zdenki.
Pa de napisi ti slobodno o rekonstrukcijama i radovima na ostalim stadionima u BiH. Ko ti brani?brig je napisao/la: ↑19 mar 2021, 08:53Neznam ljudi moji al ima 3 mjeseca ovdje čitamo i gledamo fotke i video priloge o **** zdenci na Veležovom stadionu. Jel projekt, jel se zašalovala, jel se betonirala, jel se obojala. Oboji se tribina u crveno i vijest. Jebla vas zdenka i redovni izvjestavanje i njoj
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Ma hocu rec dičimo se farbanjima i glupostima. U vas je kljucna juzna tribina i to morate odradit na nivou i odmah planirat da zadovoljava cat4Zoom088 je napisao/la: ↑19 mar 2021, 09:03Pa de napisi ti slobodno o rekonstrukcijama i radovima na ostalim stadionima u BiH. Ko ti brani?brig je napisao/la: ↑19 mar 2021, 08:53Neznam ljudi moji al ima 3 mjeseca ovdje čitamo i gledamo fotke i video priloge o **** zdenci na Veležovom stadionu. Jel projekt, jel se zašalovala, jel se betonirala, jel se obojala. Oboji se tribina u crveno i vijest. Jebla vas zdenka i redovni izvjestavanje i njoj
- akisarajevo92
- Kontakt:
Dicimo se stadionom koji izgleda gore nego vecina pomocnih terena prosjecnih klubova Europe.
Ali ajd', neka se nesto radi.
Don't believe the hype.
Možeš onda slobodno odlepršati na temu Rekonstrukcija pomoćnih terena prosječnih klubova Evrope. Ovdje je ovako kako je i to je to. Isto kao da navijaču Sarajeva ili Veleža kažeš dičite se pobjedom protiv Borca, a prosječni klub u Evropi jači od vas. Idi prati te tamo po Evropi i gotovo.akisarajevo92 je napisao/la: ↑19 mar 2021, 10:40Dicimo se stadionom koji izgleda gore nego vecina pomocnih terena prosjecnih klubova Europe.
Ma boli vas patka. Uzivajte. Ovo kenjanje me podsjeca, kada sebi pravis kucu, a svaki seljo, ojebina se nasloni na ogradu i podjebava te sa strane. A ti sretan, pravis sebi dom, kakav je takav je, ali tvoj.Baader je napisao/la: ↑19 mar 2021, 12:29Možeš onda slobodno odlepršati na temu Rekonstrukcija pomoćnih terena prosječnih klubova Evrope. Ovdje je ovako kako je i to je to. Isto kao da navijaču Sarajeva ili Veleža kažeš dičite se pobjedom protiv Borca, a prosječni klub u Evropi jači od vas. Idi prati te tamo po Evropi i gotovo.akisarajevo92 je napisao/la: ↑19 mar 2021, 10:40Dicimo se stadionom koji izgleda gore nego vecina pomocnih terena prosjecnih klubova Europe.
-
- Kontakt:
Ja bi iskreno sretan bio da Zeljo pravi novu tribinu, da Sarajevo se konacno okrene od Koseva i krene pravit svoj stadion, da Siroki napravi cetvrtu tribinu i omoguci da kamera kornera oba moze snimiti, da Sloboda spoji one dvije tribine pa da to izgleda barem lijepo za oko..
Ali nema, samo Hasić i Velež rade. Tako da cemo gledat farbanja i zdenke jos koju sedmicu, naravno s Arene Rođeni.
Ali nema, samo Hasić i Velež rade. Tako da cemo gledat farbanja i zdenke jos koju sedmicu, naravno s Arene Rođeni.

#musvdg
ima nesto u tome sto kazes...ali sobzirom da se slabo sta radi na stadionima sirom BiH to nam jedino oko cega se moze pricati kad je po pitanju rekonstrukcija.brig je napisao/la: ↑19 mar 2021, 08:53Neznam ljudi moji al ima 3 mjeseca ovdje čitamo i gledamo fotke i video priloge o **** zdenci na Veležovom stadionu. Jel projekt, jel se zašalovala, jel se betonirala, jel se obojala. Oboji se tribina u crveno i vijest. Jebla vas zdenka i redovni izvjestavanje i njoj
zalosno jeste da se nesto dizemo oko obicne zdenke ali kakve nam je stanje udrzi dobro je i to...zdenka je samo jedan u nizu proejakata, a to je sad pokrivanje dvije tribine i onda sigurno se krece izgradnju zadnje tribine, i to bi bilo to....fakticki bi postao najbolji stadion u BiH sa modernom zadnjom tribinom....sa zadnjom tribinom se ne smije kiksati.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hoce i Sarajevo aBd, samo da bude zvanicno stadion pod koncesijom.1922VFC1981 je napisao/la: ↑19 mar 2021, 12:44Ja bi iskreno sretan bio da Zeljo pravi novu tribinu, da Sarajevo se konacno okrene od Koseva i krene pravit svoj stadion, da Siroki napravi cetvrtu tribinu i omoguci da kamera kornera oba moze snimiti, da Sloboda spoji one dvije tribine pa da to izgleda barem lijepo za oko..
Ali nema, samo Hasić i Velež rade. Tako da cemo gledat farbanja i zdenke jos koju sedmicu, naravno s Arene Rođeni.![]()
Uprava cilja da se stadion osposobi za CAT3, a onda vremenom i CAT4.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 29 mar 2021, 08:33, ukupno mijenjano 1 put.
Savršenstvo stvarno.
-
- Kontakt:
Ajmo sad svrsavsjte na pecaru...do prvog pljuska.Ajmo opletite...vidi ruznih stubova na areni rodjeni...ah kako i ruzno ofarbase. ..,ma kao da i teren nije bas u vinklu..Ma i nisu trebali spojiti tribine..
Ova Pecara nikad nece liciti na stadion s ovim krovićima,kućicama na tribinama,onu tamo iza gola nece nikad moci napravit jer nema prostora.. sve u svemu,do prve kiše,izgleda solidno...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
za teren u vrapcicima pecara je Wembley jer se održava kako treba i jedino na pecari pored grbavice lopta klizi po terenu i nije teren ubijen vibracionim valjkomkonjicanin01 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 22:05Ajmo sad svrsavsjte na pecaru...do prvog pljuska.Ajmo opletite...vidi ruznih stubova na areni rodjeni...ah kako i ruzno ofarbase. ..,ma kao da i teren nije bas u vinklu..Ma i nisu trebali spojiti tribine..
- Antipolitika3
- Kontakt:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.