Evander je napisao/la: ↑21 mar 2021, 23:06Hebem ti majku najvecim kurcem na svijetu.Goretzka je napisao/la: ↑21 mar 2021, 23:03Sta ces srati najvecem klubu na svijetukoji u vitrini ima 6 titula iz prosle sezone i trofej LP sa svim pobjedama u takmicenju.
I da te napomenem ovo je tema LaLiga a ne FC Barcelona, na temi Bundesliga su svakako dobrodosli pa cak i trollovi poput Katalonaca.
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: La Liga
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
A može mu se, da je normalno ovo bi banovano davno bilo...ja stvarno ne pratim nešto puno ostale teme, ali ovaj forum ode u neku stvar ako je ovakva situacija i tamo, ako moderatori dozvoljavaju ovakve trolove.
Cemu uvrede @Evander ne znam da sam ja tebe nekada uvrijedio.
samo diskutujemo o fudbalu, Barceloni i dosta kvalitetnijem Bayernu. To ti je zivot nekad dobijes nekad izgubis. Ali ko gubi ima pravo da se ljuti.
Goretzka i coelho41 smirimo situaciju i tako doprinesimo svjetskom tj forumskom miru.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Meni za Goretzku nije čudno, ali ovaj coelho je nekad bio normalan.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ne bi on pratio, ali kao švabofil, mora pratiti zbog najboljeg njemačkog golmana, u narodu poznatijeg kao Marc Andre ter Stegen.
Kako rutinski zaobiđe moćnu Granadu i Villareal, koji su prošli u kvoter Europa lige, gdje su njemački predstavnici padali od redom: grčkog AEK-a, norveškog Moldea i švicarskih Mladih momaka. Ili ćeš jednostavno izvući asa iz rukava u vidu stare dobre floskule, njemačke timove ne zanima drugorazredno europsko takmičenje.coelho41 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 22:37
Problem je što se Španija još uvijek uzima kao ozbiljna liga i ako se gleda top 10 najboljih odbrana u Evropi: tu imaš Real Sociedad(koji upravo prima 5 golova od Barcelone, koja u Evropi već godinama diše na škrge, imaš tu Sevillu koja je ispala od Dortmunda u kojem je prosjek godina 18.5, imaš čak i Atletiko kojem Čelzi s pjesmom strpa 3 komada, a imaš i Real koji diskutabilnim sudijskim odlukama pliva Europom još uvijek. Ne može čovjek ostati ravnodušan na činjenice o raspadu lige, a i dalje se podjednako tretira.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Ovaj lik baš izgleda kao Goretzka, ovaj forumski, prilično retardiran. Usput, sretan vam dan Downovog sindroma, proslavite skromno u krugu porodice.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Bez zahebancije, sta je sa moderatorom na ovoj temi?
Ako ima neki, koji ne radi svoj posao, dajte da se postavi novi.
Ja prvi sam trebao biti 5 puta banovan, nisam ni upozorenje dobio.
Ako ima neki, koji ne radi svoj posao, dajte da se postavi novi.
Ja prvi sam trebao biti 5 puta banovan, nisam ni upozorenje dobio.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Evo ja se dobrovoljno javljam da obnašam funkciju moderatora. Bez zayebancije. Gdje je @admin? Nek mi da ovlasti i nećete više sresti Goretzku na ovom dijelu foruma. 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Školski primjer shizofrenije. Počini prestup, onda poslije preispituje svoju odluku, traži pravdu, osjeća grižnju savjesti.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Tražio sam davno da mi skinu ovlasti jer nisam imao više namjeru moderirat išta. Skinuli na diskusijama ovdje nisu. Nije do mene
kad ovakvi kreteni komentiraju, daj maknite ovo dijete odavdeGoretzka je napisao/la: ↑20 mar 2021, 18:36akisarajevo92 je napisao/la: ↑20 mar 2021, 16:14potez koji oslikava kakav kvalitet vlada ove sezone u La Ligi i koliko su utakmice zanimljive za gledati
![]()
![]()
![]()
Propala liga kao i klubovi. Da ne kazu da nisam fin cestitke Realu na preuzimanju drugog mjesta gdje ce se sigurno zadrzati bar do El Classica posto Barcelona gubi od Sociedada na San Sebastianu sutra.
- Shategabri
- Kontakt:
Znaš i sam da nije.Goretzka je napisao/la: ↑21 mar 2021, 23:03Sta ces srati najvecem klubu na svijetukoji u vitrini ima 6 titula iz prosle sezone i trofej LP sa svim pobjedama u takmicenju.
I da te napomenem ovo je tema LaLiga a ne FC Barcelona, na temi Bundesliga su svakako dobrodosli pa cak i trollovi poput Katalonaca.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.