a evo i ja ću, moram imati jači trio od magice
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
stvarno sarajlija nemože te čovjek više ni upratiti 5 avatara dnevno mjenjaš
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- sarajlija89
- Kontakt:
a jeste me napali..ma ne mijenjam toliko...
bio avvocato par dana...jucer stavio fabia,pa kasnije alexov gol realu...
danas toni par minuta i sad ovaj gol
da bi se smirio...hocu opkladu
mozda me magica natjera da nosim njegov avatar
a vidis tony...mogo bi i ja neki trio postavit
bio avvocato par dana...jucer stavio fabia,pa kasnije alexov gol realu...
danas toni par minuta i sad ovaj gol
da bi se smirio...hocu opkladu
a vidis tony...mogo bi i ja neki trio postavit
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Dobar je avatar sarajlija, a evo i mene za opkladu u avatar, pa ako neko želi bujrum
. Siguran sam u pobjedu sutra, protiv Napolia. Toni i Amauri će to riješiti, mora i on pročepiti jbm mu hmmm
.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Pusti te placenike.tony-mortale je napisao/la:stvarno sarajlija nemože te čovjek više ni upratiti 5 avatara dnevno mjenjaš![]()
Respect za MvBa ili Il Cigno di Utrecht = najbolji spic ikada uz Ronalda Debelog. Gullita sam gotivio zbog imidza, a Rijkaarda nikad nisam gotivio, iako je on bio glavni igrac tog tima. Jbga, sta zna dete sta je ozbiljna fuca?
juventus 0244 je napisao/la:Dobar je avatar sarajlija, a evo i mene za opkladu u avatar, pa ako neko želi bujrum. Siguran sam u pobjedu sutra, protiv Napolia. Toni i Amauri će to riješiti, mora i on pročepiti jbm mu hmmm
.
Nikad on procepit' nece. Svi smo ovdje bili pozitivni da ce on ove sezone razbijati. Zasto? Pa, eto sad igramo sa krilima i njemu pase ta igra, i sa centarsutevima ce cijepati mreze.
To je bila prica, i tako bi trebalo da bude, da je mjesto njega neko drugi. Evo prodje polusezona a on gola nije dao.
Neko ce reci povrede - uredu, al nije cijelo vrijeme bio povrijedjen, tako da je imao priliku da dokaze da je on taj koga trebamo.
Jednostavno Amauri, Iaq pa i ovaj Toni nemaju sta da traze kod nas... to cu ako treba podvuci vise puta, osim ako se ne bune da budu 4-5 striker.
Moja misljenje je da mi jos uvjek nemamo BRZINU. Svi nasi igraci su prespori, izuzev Krasica, i to jednostavno ne ide u modernom fudbalu.
Zato, sutra ce protiv Napolija biti veoma tesko, i po meni su favoriti....mi spori, a kod njih puno brzih i kreativnih igraca, jos plus bez Mela i Quaga
Ako se ovaj trend nastavi, to bi znaci da je sutra red na Manuele Blasi da nas potopi, i ocrni jos vise nasu politiku prodavanja mladi igraca
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
@adinjo, znam ja da je on kloc, ali mora i on jednom procepiti, imam nekakav osjecaj da bi to moglo biti protiv Napolia, ali vidjet cemo sutra. Nije dao gola ima haman godinu, pa nada zadnja umire
Sto se meni tice, da ga sutra prodaju ja bi bio najsretniji, ali to je nemoguce. Sto se tice brzine tu si u pravu Krasic i Pepe su ti koji imaju brzinu, a ostalo nista. Sutra je veliki plus povratak najboljeg igraca Juventusa ove sezone u odbrani Bonuccia.
Sto se meni tice, da ga sutra prodaju ja bi bio najsretniji, ali to je nemoguce. Sto se tice brzine tu si u pravu Krasic i Pepe su ti koji imaju brzinu, a ostalo nista. Sutra je veliki plus povratak najboljeg igraca Juventusa ove sezone u odbrani Bonuccia.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Evo čitam na milannews.it Milan trazi zamjenu za Inzaghija i kao moguca zamjena spominje se Amauri 
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A de nas malo obradujte u ovim tuznim danimarobovi88 je napisao/la:Evo čitam na milannews.it Milan trazi zamjenu za Inzaghija i kao moguca zamjena spominje se Amauri
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ivan Rakitić odbio 7,5 milijuna eura jer se upucava Staroj dami!
http://www.net.hr/sport/page/2011/01/08/0163006.html
http://www.net.hr/sport/page/2011/01/08/0163006.html
Dok je boravio u Splitu, igrajući na humanitarnom turniru 'Memorijal Dino Petrinović', na adresu Ivana Rakitića sletjela je vrlo izdašna ponuda iz Rusije. Hrvatski reprezentativac je ipak odbio ruske milijune radi jedne Stare dame.
Ivan Rakitić još nije produžio ugovor sa Schalkeom, koji mu istječe ovog ljeta, pa je gotovo sasvim izvjesno da će već ove zime napustiti klub iz Gelsenkirchena.
Za Rakitićeve usluge su (zasad) 'izdaleka' zainteresirani klubovi iz Španjolske, Engleske i Italije, ali najkonkretnija ponuda stigla je iz Rusije, i to krajem priošle godine dok je hrvatski reprezentatiavac nastupao na humanitarnom turniru "Memorijal Dino Petrinović", prenosi DalmacijaNEWS.
Prema riječima njegova menadžera, moskovski CSKA je bio spreman iskeširati 7.5 milijuna eura za trogodišnji ugovor, ali je Raketa, nakon kraćeg razmišljanja, ponudu odbio radi jedne Stare dame iz Torina koja se zove Juventus.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma jbo rakitica...nije on za Juventusa..
sjetih se ovoga...

Kako se zove ovaj na prvoj slici sa bradom..izmedju boksica i ferrare..ne mogu ga likom poznat..jel ovo porrini???
sjetih se ovoga...

Kako se zove ovaj na prvoj slici sa bradom..izmedju boksica i ferrare..ne mogu ga likom poznat..jel ovo porrini???
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Jeste
...A divi Montera legende. Kako mi je samo on bio drag igrac.
IMMENSO Montero
Nego, ova druga slika me zadeverala. Ima par nekih faca kojima ime ne znam.
IMMENSO Montero
Nego, ova druga slika me zadeverala. Ima par nekih faca kojima ime ne znam.
- sarajlija89
- Kontakt:
Jurgen Kohler, Marco Antonio De Marchi, Julio Cesar, Dino Baggio, Angelo Peruzzi, Roberto Galia, Roberto Baggio, Massimo Carrera, Andreas Moller, Gianluca Vialli,Moreno Torricelli
tu dvojicu nisam ni ja znao vala
Protiv dortmunda 93...finale Kupa Uefa
edit: jel se sjecat deislera sa pocetka karijere..isti porini na ovoj slici hahhahah

ne nadjoh bolju..mrsko mi trazit..al stvarno slicni
tu dvojicu nisam ni ja znao vala
edit: jel se sjecat deislera sa pocetka karijere..isti porini na ovoj slici hahhahah
ne nadjoh bolju..mrsko mi trazit..al stvarno slicni
Ista dvojicasarajlija89 je napisao/la:Jurgen Kohler, Marco Antonio De Marchi, Julio Cesar, Dino Baggio, Angelo Peruzzi, Roberto Galia, Roberto Baggio, Massimo Carrera, Andreas Moller, Gianluca Vialli,Moreno Torricelli
tu dvojicu nisam ni ja znao vala![]()
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Montero isto dobio "star" na novom stadionu.
'0.25...lahko je Tottiju, Balonju @co...sto se ovdje nije mangup napravio
[youtube][/youtube]
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma to je ziva legenda..Paolo Montero...zvani Terminator
Rekorder jos uvijek po broju crvenih u serie a...10

i atilio je legenda
joj deislera i porrinija hahhahah
isti jbt

i atilio je legenda
joj deislera i porrinija hahhahah
isti jbt
@sarajlija....ko d ih je isti babo pravio
Jel se meni cini ili je Lombardo neki ...... u ManCity-u
@Devil...u pravu si, darko je bio igracina.
Jel se meni cini ili je Lombardo neki ...... u ManCity-u
@Devil...u pravu si, darko je bio igracina.
- sarajlija89
- Kontakt:
e nek si ti svog stavio
dobar je darko bio..al tad je konkurencija prejaka bila pa nije dobivao previse prostora..al znao je zabit...
[youtube][/youtube]
dva gola interu...
evo gledam cak je i crvei jednom dobio...71 utakmica..26 golova
@adinjo
nezz za lombarda..provjericemo
edit: jeste...trener i skaut...mancini ga doveo hehe
dobar je darko bio..al tad je konkurencija prejaka bila pa nije dobivao previse prostora..al znao je zabit...
[youtube][/youtube]
dva gola interu...
evo gledam cak je i crvei jednom dobio...71 utakmica..26 golova
@adinjo
nezz za lombarda..provjericemo
edit: jeste...trener i skaut...mancini ga doveo hehe
Pa vidim ja na onom klipu sa danasnjeg treninga gdje je i nas Edin
....vidim neki celo trckara i dijeli dresove...uvuk'o se Lombardo 
Ma dobro i ja mislim da nije za Juventusa, ali sam postavio onako bilo mi zanimljivo, da je odbio ove Ruse zbog nas (zbog toga što nevjerujem da će doći, možda sa ovim želi privući pozornost na sebesarajlija89 je napisao/la:Ma jbo rakitica...nije on za Juventusa..
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Ovaj juve je toliko propao da je to neverovatno...ali parma