Evo dobio sam info iz kluba da situacija nije ni približna ovoj sto se piše. Nema razloga za brigu, Mladost će trajati još dugo!
FK Mladost DK
- L' Imperator
- Kontakt:
Re: FK Mladost DK
#samoRudar #zauvijek
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Ma sve te negativne priče i pisanja oko kluba su produkt osobe koja je dobila otkaz iz kluba, radi alkoholizma i nesavjesnog rada.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- L' Imperator
- Kontakt:
Što trener golmana mora biti neko poznato ime, Kenan Hasagić, Ratko Dujković itd.. Vratite ba Ziru Mujagića. Za puno manje para će bolje obavljati posao od bilo koga drugog!
Inače, dvojica kadeta pozvana u reprezentaciju, Benjamin Ahmetspahić i Salih Hadžić, a Amar Begić u mladu reprezentaciju.
Inače, dvojica kadeta pozvana u reprezentaciju, Benjamin Ahmetspahić i Salih Hadžić, a Amar Begić u mladu reprezentaciju.

Zadnja izmjena: L' Imperator, dana/u 18 mar 2021, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
#samoRudar #zauvijek
I ja se slažem da trener golmana bude Ziro .. On je tu ali radi u omladinskom pogonu ..
Danas Borac..Nisam pratio ni jedan trening ove sedmice pa neznam kakva je atmosfera ali mislim da je bolja nakon pobjede protiv krupe..nadam se da i mi mozemo nekoga iznenaditi..Svaki bod dobijen protiv ovih prvih 7 ekipa je ogroman..Sretno danas..
- L' Imperator
- Kontakt:
Rezerve Mladosti mogle voditi na poluvremenu! 
Ubacuj Hiroša, Hadžića i Dedića, moglo bi se ovdje izvući povoljan rezultat.

Ubacuj Hiroša, Hadžića i Dedića, moglo bi se ovdje izvući povoljan rezultat.
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Jahić igra k'o da ima sto utakmica u nogama. Samo tako nastavi, momak!
#samoRudar #zauvijek
- Meraak1921
- Kontakt:
Pa jel moguce da vam Sabanovic igra ? Ja goreg beka u zivotu nisam vidio fakat.. Šteta, dobro ste odigrali do primljenog gola
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Ma dobro su odigrali, s obzirom da su nam glavni igrači ostali na klupi, te s obzirom da je Borac imao ogromnu podršku sudija. Pa svaki i najmanji kontakt svira za domaćina, tako providno da providnije ne može biti, FUJJJ.
MLADOSTI MOJA, svaka čast, samo nastavite tako.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Dobro ste odigrali veceras. Lijepo je vidjeti mladu ekipu da se ovako bori na strani.
Nemojte da nasjedate na ovu paranoju oko sudija, pa Borcu je ponisten cist gol Mehanovica zbog nepostojeceg ofsajda, al eto vi se zalite na neke faule na sredini.
Uglavnom, srecno u nastavku i borbi za opstanak.
Nemojte da nasjedate na ovu paranoju oko sudija, pa Borcu je ponisten cist gol Mehanovica zbog nepostojeceg ofsajda, al eto vi se zalite na neke faule na sredini.
Uglavnom, srecno u nastavku i borbi za opstanak.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Je li to neki dogovor sa Borcem, je li im nesto dugujete ili?FKMLADOSTDK je napisao/la: ↑20 mar 2021, 18:57Ma dobro su odigrali, s obzirom da su nam glavni igrači ostali na klupi, te s obzirom da je Borac imao ogromnu podršku sudija. Pa svaki i najmanji kontakt svira za domaćina, tako providno da providnije ne može biti, FUJJJ.
- FKS -
- L' Imperator
- Kontakt:
Da ste u najjačem sastavu igrali, ne bi izgubili, garant!
Jahić pravo pojačanje. Bega mali pokazao da nije samo destruktivac već da zna i stati na loptu, zadržati je, predriblati protivnika i sve ono što treba raditi pravi veznjak. Najbolja njegova utakmica koju sam ja gledao.
Jahić pravo pojačanje. Bega mali pokazao da nije samo destruktivac već da zna i stati na loptu, zadržati je, predriblati protivnika i sve ono što treba raditi pravi veznjak. Najbolja njegova utakmica koju sam ja gledao.
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
- L' Imperator
- Kontakt:
Nije nikakav dogovor, po dva žuta kartona imaju Hiroš, Hadžić i Dedić. Čuvaju ih za utakmicu sa Zrinjskim sljedeće kolo.
Odbrana Mladosti danas: 21 godina, 17 godina, 19 godina i 21 godina. Vjerovatno najmlađa zadnja linija ikad u našoj ligi.

#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Ja ne znam što se bezze diže prašina oko jučerašnje utakmice?! Momci iznenadili, trkom, borbom, stvorili neke šanse pa se stiče utisak da se moglo uraditi i nešto više da su bili u najjačem sastavu.Mladost poslije reprezentativne pauze dočekuje Zrinjski, a u klubu iz Doboja kod Kaknja su očigledno odlučili da im je, iz njima znanih razloga, taj meč bitniji od jučerašnjeg duela s Borcem pa su najbolji igrači ekipe bili na poštedi.
Ali, vidjeli ste suđenja, Hiroš, Dedić i Sadiku bi sigurno dobili treće kartone. Hadžić je špic, možda on i ne bi, ali eto, Miljanović nije ništa htio riskirati.
Pa je l' bolje u najjčem sastavu dočekati Zrinjski na domaćem terenu, gdje su veće šanse da se dođe do bodova?! Rijetko ko će odnijeti bod(ove) iz Banja Luke!
#samoRudar #zauvijek
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Ma šta ćemo im dugovati. Da smo igrali u najjačem sastavu, sudija bi nas masakrirao kartonima, pa i ovako je bukvalno svaki, pa i najmanji kontakt dodjeljivao protivniku kao faul. Helem nejse, Miljanović je to dobro prepostavio i sačuvao nam igrače za sljedeću utakmicu.Hajdeee je napisao/la: ↑20 mar 2021, 19:02Je li to neki dogovor sa Borcem, je li im nesto dugujete ili?FKMLADOSTDK je napisao/la: ↑20 mar 2021, 18:57Ma dobro su odigrali, s obzirom da su nam glavni igrači ostali na klupi, te s obzirom da je Borac imao ogromnu podršku sudija. Pa svaki i najmanji kontakt svira za domaćina, tako providno da providnije ne može biti, FUJJJ.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Ali sto mi skauting s ovim Šabanovićem odradismo halal nam cufta. Od tri utakmice dvije on zajebao.
Vela da ima malo kvalitetniju odbranu ova ekipa ne bi imala problema oko opstanka.
Ovo za čuvanje igrača ne znam sta da kažem mi svkako lose igramo i kući.
Vela da ima malo kvalitetniju odbranu ova ekipa ne bi imala problema oko opstanka.
Ovo za čuvanje igrača ne znam sta da kažem mi svkako lose igramo i kući.
Fakat vas je yebao direktno u 2 utakmice. Lik je imao neki poyencijal, a sada ne moze igrati ni za Azot iz Vitkovica ! Strasan pad, po meni sve zbg "glave" u kojoj je umislio da je nekakav ratnik i fajter... Fudbal je ovo sine dragi, nije MMA.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.