ma daleko od toga da mislim da nije dobar igrac,ali sad koliko je u formi i koliko je spreman(za ovu sezonu) je upitnonikad_izvini je napisao/la:Pa isto možemo reći za Bešliju, pa šta bi. Jedan od najboljih kad je spreman.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- nikad_izvini
- Kontakt:
Nešto kontam, ako ovaj dođe naravno, bolje Buba nego Dudić ili Šešlija
I da bude "loš" u ovom drugom dijelu prvenstva, imali bi iznenađenje za narednu sezonu
I da bude "loš" u ovom drugom dijelu prvenstva, imali bi iznenađenje za narednu sezonu
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
nije to bošnjo,crnjo je to,a oni nikad ne odustaju i siguran sam da bi bio POJAČANJE u pravom smislu te riječi.nikad_izvini je napisao/la:Nešto kontam, ako ovaj dođe naravno, bolje Buba nego Dudić ili Šešlija![]()
ali nema para,sve se rastalilo....
ovaj forum nema smisla, samo da mi je znati ko brise postove , kome to neodgovara sto sam napisao ad zeljo dobija 25 000 eura (dvadeset pet hiljada eura) od transfera djeke u city, izgubili ste smisao, znaci pise sesamo sto nekome odgovara, mrtvi sma zeljovac ali je prav istina samo ad cemo dobiti tu mizernu cifru, a to cete cuti i videti narednih dana
Mi ćemo tebi vjerovati, a nećemo FIFA-inim pravilima, medijima, Osimu, Žujireebok23 je napisao/la:ovaj forum nema smisla, samo da mi je znati ko brise postove , kome to neodgovara sto sam napisao ad zeljo dobija 25 000 eura (dvadeset pet hiljada eura) od transfera djeke u city, izgubili ste smisao, znaci pise sesamo sto nekome odgovara, mrtvi sma zeljovac ali je prav istina samo ad cemo dobiti tu mizernu cifru, a to cete cuti i videti narednih dana
- Popović Lazar
- Kontakt:
Esii TM87 je napisao/la:Jel se zezate ? Kakav god da je...bolji je od svih nasih napadaca zajedno (Lazo izvini molim te)pa nije preko noci zaboravio igrati fudbala.Na debiju za Murciu odigrao mangupski
Odlicno bi bio pojacanje Buba.
Pričat ćemo
Hajde lazare,hajde Lazare..
U naprijed sam se izvinuo....a ti takoPopović Lazar je napisao/la:Esii TM87 je napisao/la:Jel se zezate ? Kakav god da je...bolji je od svih nasih napadaca zajedno (Lazo izvini molim te)pa nije preko noci zaboravio igrati fudbala.Na debiju za Murciu odigrao mangupski
Odlicno bi bio pojacanje Buba.
Pričat ćemo
1921-2011
Vidio sam Amara sa Dialibom u ALTI , pili kafu .....mozda dodje kod nas , da pomogne u osvajanju duple krune....
100% tacno , ne bih vas lozio bezze ..pozz svim manijacima
100% tacno , ne bih vas lozio bezze ..pozz svim manijacima
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
volio bi da gresim boga mi, ali tako mi lik danas rece iz frankfurta, jel pocelo se pricati o parama i ja sam njega napravio budalom za to, ali me malo strah da se to i desi ,jel ko ce nama davati apre djaba,daj boze da se ne desi takvo nesto, Zeljo do groba
Ovaj forum zaista nema smisla kada takvi kao ti pišu na njemu.reebok23 je napisao/la:ovaj forum nema smisla, samo da mi je znati ko brise postove , kome to neodgovara sto sam napisao ad zeljo dobija 25 000 eura (dvadeset pet hiljada eura) od transfera djeke u city, izgubili ste smisao, znaci pise sesamo sto nekome odgovara, mrtvi sma zeljovac ali je prav istina samo ad cemo dobiti tu mizernu cifru, a to cete cuti i videti narednih dana
Nije mi bilo mrsko pročitati tvoje postove (svih sedam) i zaista se vidi da si ti jedan nesretan i destruktivan dečko.
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
pa kralju što bi nam se nudili advokati iz NJemačke da se radi o sumi od 25 000. Mlad si ti nema veze samo ti piši.
TM87
Pa Baljic je nase dijete....ponikao na Grbavici sta je tu cudnojohnnyHZ je napisao/la:http://tvsa.ba/ba/vijesti/sa_grbavice_n ... prostorima
1921-2011
A gdje ti bas nadje tih 25 milja.....??? To neki postotak 0,0..... De nam malo objasni zasto toliko malo,ako znas ili si samo cuo od jarana?
Mislim da nema potrebe pisati o procentu koji ce Zeljo dobiti pogledajte na izvoru intervju s Amarom Osimom i na kraju Amar kaze:"Dobicemo 3,25% od transfera... i dodaje to nisu spekulacije to je tacno". Kad Amar ovo kaze onda se zapitajte koliko je istine u svemu ovom. Sami znate koliko je on realan. Tako da ... svaki drugi komentar je suvisan.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
igrac nekog tima je ako je igrao za PRVI TIM MAKAR I MINUT...baljic kod vas nije nikada igrao za PRVI TIM... a za sarajevo je doigrao 11 utakmica i dao 8 golova.... pa et skontaj kakve mi NOVINARE imamo ......Esii TM87 je napisao/la:Pa Baljic je nase dijete....ponikao na Grbavici sta je tu cudnojohnnyHZ je napisao/la:http://tvsa.ba/ba/vijesti/sa_grbavice_n ... prostorima
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
johnnyHZ je napisao/la:igrac nekog tima je ako je igrao za PRVI TIM MAKAR I MINUT...baljic kod vas nije nikada igrao za PRVI TIM... a za sarajevo je doigrao 11 utakmica i dao 8 golova.... pa et skontaj kakve mi NOVINARE imamo ......Esii TM87 je napisao/la:Pa Baljic je nase dijete....ponikao na Grbavici sta je tu cudnojohnnyHZ je napisao/la:http://tvsa.ba/ba/vijesti/sa_grbavice_n ... prostorima
rijec je o omladinskom pogonu, gdje su se ucili prvi koraci...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
samo cuo od jarana, ali me suhva neka uhvatila boga mi, a mogu iskomplikovati to nedaj boze, nebi da se vrijedjamo, samo pisem ono sto sam cuo, ali nije ni bitno sad to bitno je da smo jednu svjetlosnu ipred njanja hahahdamirfile je napisao/la:A gdje ti bas nadje tih 25 milja.....??? To neki postotak 0,0..... De nam malo objasni zasto toliko malo,ako znas ili si samo cuo od jarana?
Do 19. godine je igrao kod nas i onda u ratu kad su se vasi palili odavde on predje kod vas...dok su nasi bili po rovovima vasi hladili jajca po Turskoj,i na kraju i vama se ispalijohnnyHZ je napisao/la:igrac nekog tima je ako je igrao za PRVI TIM MAKAR I MINUT...baljic kod vas nije nikada igrao za PRVI TIM... a za sarajevo je doigrao 11 utakmica i dao 8 golova.... pa et skontaj kakve mi NOVINARE imamo ......Esii TM87 je napisao/la:Pa Baljic je nase dijete....ponikao na Grbavici sta je tu cudnojohnnyHZ je napisao/la:http://tvsa.ba/ba/vijesti/sa_grbavice_n ... prostorima
Da rezumiramo prve fudbalske korake je naucio gdje?
1921-2011
onda je npr muharemovic igrac bubamare,ili npr dzeko ako je igrao za UNIS dva mjeseca pa dosao u zelju UNISOV igrac itd.... prvi tim,igrac tog tima... pazi novinar nije nigdje napisao da je rijec o DJETETU zelje....... mislim tekst napisati pominjati njegovo djetinjstvo ,a ne pominjati klub gdje je odigrao utakmice za prvi tim... hmm