Slažem se. Treba letiti i Vinko AKO ne dohaviza ekipu u nastavku sezone, a Emir treba letiti svakako. Previše grešaka je napravio u sportskom segmentu za kratak period. Samo... ko će isplatiti Vinka ,on ima ugovor još godinu kako se sjećam, nakon završetka sezone? Hajmo se nadati da će sve biti uredu,a ukoliko bude bilo dovoljno paraa, biti će sve uredu.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑22 mar 2021, 00:36Naša situacija je takva, da bez obzir na rezultat, na kraju sezone trebaju letjeti SD i SŠ. I dalje imamo trenera kojem je potrebno da mu se fucking Hebibović povrijedi da bi skontao da mu bolji igrač sjedi na klupi. Koje drugo objašnjenje da imam? Valjda i on ima oči da vidi da taj lik u 3 utakmice izgubi 70% duela, da ne može da napravi 2 ponavljanja i kao šlagort promaši ti 2-3 zicera. Ništa novo i bolje on ne može izmisliti, može samo potrefiti i to silom prilika kao danas. Samo se pitam šta bi Heba međiko uradio sa onom loptom kod našeg gola. Ja je već vidim kako mu se odbija u gol aut.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hebibović više nije nizašta. Samo se klepa bezveze. Nikakvog učinka nema i mislim da je vrijeme da se raziđemo. Zna li neko kad mu ističe ugovor?
ISTINA ZA VEDRANA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad u junu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Široki dobiti kako god znaju. U slučaju remija bit će svega do kraja, a poraz bi nam uzeo titulu.
ORIGINAL 1987
sonpenn je napisao/la: ↑22 mar 2021, 00:03skoroalen je napisao/la: ↑22 mar 2021, 00:02Velkoski je zabio 3-4 gola iz slobodnjaka (Zrinjskom na Koševu, Vitezu u sezoni 14/15...), Rahman protiv Mladosti, Zinedin protiv Mladosti, Belošević je imao par dobrih... Al sve su to slobodnjaci sa 18-20 metara (osim Velkoskog u Vitezu, ono je bilo podaleko). Da mi je dočekat da vidim projektil tipa onog što smo primili od Slavije, da neko ubije pauka sa 30ak metara. Toga kod nas nema.![]()
![]()
![]()
Ako ce se vec pricat o slobodnjacima onda ste zaboravili Zravka Sarabu, i Ajdina Maksumica
Ista prića bila na poćetku sezone,teške noge, povrede, mekano ulaze u duele, igra nikakva i završismo sa +9(tempiranje forme). 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ići po pobjedu od prve minute. Neću da razmišljam šta bi bilo sa remijem, pogotovo sa porazom.PeakyBlinders je napisao/la: ↑22 mar 2021, 08:35Široki dobiti kako god znaju. U slučaju remija bit će svega do kraja, a poraz bi nam uzeo titulu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja ne vjerujem da ćemo raskinuti ugovor sa njim jer imamo ''problem'' sa 12 igrača sad u junu ali hajde.

ne, ni ja ne vjerujem u to raskidanje neko masovno, pod 1 nasa sirina, pod 2 haj dovedi 10 igraca da valjaju svi i da hoce sjedit na klupi ili rotaciji, i pod 3 nemas vremena da to sve uigras, jer evo kako je kad uigravas 1 spica pa evo traje i traje...pod 4 jacas konkurenciju u ligi koji su svakako se primakli, mozda do ljeta se stanje s ovim covidom poboljsa pa da ih mozemo sve na avion staviti za vijetnam da tamo uzimaju cash to bi bilo vrh...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma uglavnom je sve ista prica na temi, pa zato sve manje i pisem...
Evo sad ce cetiri mjeseca kako se vecina postova zavrsava,sa otkazima, mega pojacanjima i sa ono sta se radi sa parama...
Svaka suma sumaru se vrsi nakon odredjene dekade i koliko god se nama svidjelo ili ne na kraju Prvenstva UO ce odluciti ko je za klub ,a ko ide...
Vidim ,Pise se kako mali Dal eto izgleda kao prosjek,kako je dao dosta lopti protivniku...
Svako vidi to na svoj nacin,ali momak pokazuje ,sa svojih 19 g,da ce biti udarna igla kluba...
Prva zvanicna tekma, pa ono ko eto nije los, ali nije ni nesto...
Pa dragi moji strucnjaci,pogledajte sta ste za Rahmanovica pisali kad je dosao, pa ga uporedite sa prvom utakmicom malog Varesanovica...
I da ne duljim previse,mozete zeljeti kao i ja sto zelim,ali od nekih extra pojacanja nemate se sta puno nadati,jer politika kluba ce po mojoj procjeni,biti dovodjenje i afirmacija mladih igraca od kojih ce klub postati samoodrziv...
Evo sad ce cetiri mjeseca kako se vecina postova zavrsava,sa otkazima, mega pojacanjima i sa ono sta se radi sa parama...
Svaka suma sumaru se vrsi nakon odredjene dekade i koliko god se nama svidjelo ili ne na kraju Prvenstva UO ce odluciti ko je za klub ,a ko ide...
Vidim ,Pise se kako mali Dal eto izgleda kao prosjek,kako je dao dosta lopti protivniku...
Svako vidi to na svoj nacin,ali momak pokazuje ,sa svojih 19 g,da ce biti udarna igla kluba...
Pa dragi moji strucnjaci,pogledajte sta ste za Rahmanovica pisali kad je dosao, pa ga uporedite sa prvom utakmicom malog Varesanovica...
I da ne duljim previse,mozete zeljeti kao i ja sto zelim,ali od nekih extra pojacanja nemate se sta puno nadati,jer politika kluba ce po mojoj procjeni,biti dovodjenje i afirmacija mladih igraca od kojih ce klub postati samoodrziv...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Upravo to, mislim da će se raskinuti ugovor sa 4 igrača maximalno. Valja dovesti zamjene a i imati igrače za prvih 11 mada bi više dao priliku mladim igračima, makar da budu te zamjene pa da postepeno ulete jer nema razlike između njih i recimo Hodžića kakvi god da su.Denchi je napisao/la: ↑22 mar 2021, 08:54ne, ni ja ne vjerujem u to raskidanje neko masovno, pod 1 nasa sirina, pod 2 haj dovedi 10 igraca da valjaju svi i da hoce sjedit na klupi ili rotaciji, i pod 3 nemas vremena da to sve uigras, jer evo kako je kad uigravas 1 spica pa evo traje i traje...pod 4 jacas konkurenciju u ligi koji su svakako se primakli, mozda do ljeta se stanje s ovim covidom poboljsa pa da ih mozemo sve na avion staviti za vijetnam da tamo uzimaju cash to bi bilo vrh...
Ostaviti Milanovića, Dervišagića i Handžića, te promovisati bar još 2 akademca u prvi tim kakvi god da su, bolji su od 31-godišnjeg A.H. i D.H.MortemHz je napisao/la: ↑22 mar 2021, 09:07Upravo to, mislim da će se raskinuti ugovor sa 4 igrača maximalno. Valja dovesti zamjene a i imati igrače za prvih 11 mada bi više dao priliku mladim igračima, makar da budu te zamjene pa da postepeno ulete jer nema razlike između njih i recimo Hodžića kakvi god da su.Denchi je napisao/la: ↑22 mar 2021, 08:54ne, ni ja ne vjerujem u to raskidanje neko masovno, pod 1 nasa sirina, pod 2 haj dovedi 10 igraca da valjaju svi i da hoce sjedit na klupi ili rotaciji, i pod 3 nemas vremena da to sve uigras, jer evo kako je kad uigravas 1 spica pa evo traje i traje...pod 4 jacas konkurenciju u ligi koji su svakako se primakli, mozda do ljeta se stanje s ovim covidom poboljsa pa da ih mozemo sve na avion staviti za vijetnam da tamo uzimaju cash to bi bilo vrh...
This time next year, we'll be millionaires!
- Shategabri
- Kontakt:
Iskreno se nadam da će ovo zaživjeti.Vanja8 je napisao/la: ↑22 mar 2021, 08:57Ma uglavnom je sve ista prica na temi, pa zato sve manje i pisem...
Bolje mladi nego nekakvi Mešanovići i Cmiljanići propalih karijera.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
S ovakvom ekipom mi ako uzmemo titulu (ok, imamo finu prednost, ali ima i da se igra do kraja još 10 kola), biće uspjeh.
Jako teško postižemo golove. Nema završnice, a bogme nema ni igre prije završnice, sve nešto uprazno, okolo.
Nemojmo opet sa Tatarom i Rahmanom. Njima je vakat bio ići. Hoće ljudi da zarade koji dinar više. Ne igra se lopta do 60-te.
Jasno da su nam oni bili nosioci igre i da ovo FKS duplo slabije nego ono sa njima dvojicom.
Jbg, treba prihvatiti neke stvari. Imali smo i prije neke ono baš jake ekipe, pa se sve rasprši ko pjena od sapunice.
Pogledati i ovu ligu, čime/kako zadržati igrača ovdje? Što je još gore, ovo kako ide vrijeme, prijeti da kvalitet (koji kvalitet, ali eto) bude još gori i da se spusti prag još više (ne znam koliko je to moguće) u smislu tolerancije igrača ovog jada i bijede.
Potraje li ovo čudo od korone, mogli bi mi biti ono baš amaterska liga.
Jako teško postižemo golove. Nema završnice, a bogme nema ni igre prije završnice, sve nešto uprazno, okolo.
Nemojmo opet sa Tatarom i Rahmanom. Njima je vakat bio ići. Hoće ljudi da zarade koji dinar više. Ne igra se lopta do 60-te.
Jasno da su nam oni bili nosioci igre i da ovo FKS duplo slabije nego ono sa njima dvojicom.
Jbg, treba prihvatiti neke stvari. Imali smo i prije neke ono baš jake ekipe, pa se sve rasprši ko pjena od sapunice.
Pogledati i ovu ligu, čime/kako zadržati igrača ovdje? Što je još gore, ovo kako ide vrijeme, prijeti da kvalitet (koji kvalitet, ali eto) bude još gori i da se spusti prag još više (ne znam koliko je to moguće) u smislu tolerancije igrača ovog jada i bijede.
Potraje li ovo čudo od korone, mogli bi mi biti ono baš amaterska liga.
Koševo Zapad
- robertkosar
- Kontakt:
Kesoljubci sa sjevera imate pozdrav od Gosn Vinka Marinovica trenera FK Sarajevo.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Ne znam zasto se odustalo od dovodjenja mladih igrača, odnosno naše akademije. Mesanovic, Sušić, Velkoski, Ahmetovic, Handzic, Hebibovic, Oremuš, Dupovac, Dzafić, Pejovic. Sve 30 + godina previse je ovo, dovoljno je 2-3 iskusna igraca ostalo moraju biti igraci zeljni igre i dokazivanja.
Vinko je jedan gospodin, a ti si idiot.robertkosar je napisao/la: ↑22 mar 2021, 09:30Kesoljubci sa sjevera imate pozdrav od Gosn Vinka Marinovica trenera FK Sarajevo.![]()
![]()
![]()
![]()
Pivo, tučnjava i nogomet!
On je policajacBudala je napisao/la: ↑22 mar 2021, 10:32Vinko je jedan gospodin, a ti si idiot.robertkosar je napisao/la: ↑22 mar 2021, 09:30Kesoljubci sa sjevera imate pozdrav od Gosn Vinka Marinovica trenera FK Sarajevo.![]()
![]()
![]()
![]()

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ne znam kakve veze ima sjever sa ovim...Sjever nikad nije bio protiv Vinka, nego protiv nacina na koji je Hisref dobio otkazBudala je napisao/la: ↑22 mar 2021, 10:32Vinko je jedan gospodin, a ti si idiot.robertkosar je napisao/la: ↑22 mar 2021, 09:30Kesoljubci sa sjevera imate pozdrav od Gosn Vinka Marinovica trenera FK Sarajevo.![]()
![]()
![]()
![]()
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Trenutno korisnika/ca: Anpa, bhfanatic14, Bing [Bot], bosnas_, N3R3D, nedimmmm1337, Pantelija, PapakIzSa i 54 gosta.