Pa nisam znao da Atleti ima zanimljivu tekmu naredno kolo, vrlo moguci kiks.
Bem ti pauzu
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Mislim da je Real veći konkurent za titulu nego Atlético, osim ako za vrijeme pauze ne promijene čip, kako to Španci vole reći. U strašnom su padu i samo sreća ih je sinoć sačuvala, da Oblak odbrani onaj penal.
Prica o 25 miliona je smijesna.Saurman je napisao/la: ↑23 mar 2021, 08:51Od Bayerna je dobio odbijenicu jer nisu željeli dati 25 mil i 5godišnji ugovor nekome ko puni 29g.Takođe je dobio odbijenice od Chelsea i PSG.Čudi me za naftaše koji su obično široke ruke da je i njima ovo previše.
Sad Zahavi kuca na vrata Reala i Barcelone.
Ako misli da će mu Barcelona koja je financijski u kanalu dati 25 mil grdno se vara,čisto sumnjam da će i Real pristati na ovu cifru.
Očito nije bila smiješna sa tačke gledišta Alabe i Zahavija.Sad gdje god da ode mora smanjiti svoje apetite.Evander je napisao/la: ↑23 mar 2021, 09:29Prica o 25 miliona je smijesna.Saurman je napisao/la: ↑23 mar 2021, 08:51Od Bayerna je dobio odbijenicu jer nisu željeli dati 25 mil i 5godišnji ugovor nekome ko puni 29g.Takođe je dobio odbijenice od Chelsea i PSG.Čudi me za naftaše koji su obično široke ruke da je i njima ovo previše.
Sad Zahavi kuca na vrata Reala i Barcelone.
Ako misli da će mu Barcelona koja je financijski u kanalu dati 25 mil grdno se vara,čisto sumnjam da će i Real pristati na ovu cifru.
Taj im otpad utrpa 2 gola od 8 koliko su primili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.