Protiv Knicksa? Nemam pojma, to bi mozda Filip mogao znatibombaysaphire je napisao/la: ↑22 mar 2021, 11:09Dobar niz . Zna li se ko je rekorder po tom pitanju ?
Edit: Nasao sam ovaj podatak
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Protiv Knicksa? Nemam pojma, to bi mozda Filip mogao znatibombaysaphire je napisao/la: ↑22 mar 2021, 11:09Dobar niz . Zna li se ko je rekorder po tom pitanju ?
kuknjava
Gdje si to citao, drug?
Nisam citao.
Nismo LACima za Kawhia
Bas zbog tog sto je solidan u svemu mislim da bi se dobro uklopio u 3/4 mix sa Porterom. Pise se da su od HOU trazili 2 pika prve runde, HOU za Oladipa trazi 1 pik + jos nesto npr, mozda tu sta urade da se Oladipo vrati u ORL... Od nas su kao trazili Bol Bola kao dio paketa. Ja bi im dao njega, Bartona i fillera/pik za Gordona i Rossa kad bi htjeli..dscile je napisao/la: ↑22 mar 2021, 15:20Gordon bi fino legao vecini PO ekipa, ali me stvarno zanima sta ce Orlando izvuci za njega i hoce li ga neko precijeniti. Po meni previse nedefinisan igrac, u dosta aspekata solida, ni u cemu odlican. Osim te atletike, naravno.
Cudi me da ce se Hawksi rijesiti Bogdana ovako rano. Ali on svakako ima svoju vrijednost, vjerujem da ce zavrsiti u nekoj dobroj ekipi.
Best I can put together from talking to folks around the NBA on Magic asking prices for players:
Vucevic - Multiple 1sts and young players
Gordon - Two 1sts and a young player
Ross - a 1st and a young player
Fournier - A young player and/or a 1st
Key is ORL wants good 1sts.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.