FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Hoce li biti disbalans kada Araujo/Pique upadnu na libera a Frenkie ode ispred njih ?
Ja sam 100% siguran da Frenkie na liberu je najbolji defanzivac i najbolji zadnji vezni u jednom na Svijetu.
Ne bih dirao ovo , radije neka neko smakne Lengleta od ove dvojice.Mingueza je nedodirljiv i treba da bude.Brz , zustar i beskompromisan.
Najveci serator sam igre Buskeca na Svijetu ali ovo sto igra zadnjih par utakmica u ovom sistemu je vrhunski fudbal.I dalje je spor i trom ali mu mozak sjajno radi.
Fati je idealan da igra u ovom sistemu.On generaciju prije razmislja u odnosu na Dembelea i kolege mu.Jednostavno nadaren je i ima finishing koji je potreban ovom timu.
Ja sam 100% siguran da Frenkie na liberu je najbolji defanzivac i najbolji zadnji vezni u jednom na Svijetu.
Ne bih dirao ovo , radije neka neko smakne Lengleta od ove dvojice.Mingueza je nedodirljiv i treba da bude.Brz , zustar i beskompromisan.
Najveci serator sam igre Buskeca na Svijetu ali ovo sto igra zadnjih par utakmica u ovom sistemu je vrhunski fudbal.I dalje je spor i trom ali mu mozak sjajno radi.
Fati je idealan da igra u ovom sistemu.On generaciju prije razmislja u odnosu na Dembelea i kolege mu.Jednostavno nadaren je i ima finishing koji je potreban ovom timu.
To je i moja dilema, Araujo kao najbolji klasicni defanzivac je pozeljan, ali Mingueza nudi nešto što on ne, a to je iznošenje lopte, agresivno čitanje i generalno mi djeluje kao inteligentniji igrač. Lenglet je takodjer bolji na lopti od njega, nije dobar defanzivno, ali lijeva strana + lijeva noga je nekako prirodno.
Mislim ubacis Arauja tu, Mingueza onde preuzme ulogu iznosenja i dobacivanja lopte do Busquetsa ili De Jonga, nece biti drasticne razlike, samo malo fokus prebacis.
Rekao bi da je dobro imati vise opcija ovisno o protivniku, npr. protiv ekipa koje igraju na duge lopte i imaju teskasa za 9ku, super je imati Arauja da ga cuva. De Jong u veznom samo mora pokusati stajati iza Busquetsa, a Mingueza otvarati desnu stranu kao što to inače radi.
Mislim da je Koeman to sve dobro poslozio i naprosto ne vjerujem da smo docekali da uzivamo u Barcinim igrama.
Mislim da je Ilaix definitivno zacementirao sebi poziciju i da se nece dovoditi Wijnaldum, mali jucer pojeo opet.
Riqui u malo vremena sto je igrao bio standardno odlican.
Tako mi je drago što je sve sjelo na svoje mjesto, živo me zanima hoce li Fati biti spreman za Clasico il Atletico.
Arauja i Minguezu obavezno na Viniciusa, ne zelim gledati Piquea kako se bori s njim.
Mislim ubacis Arauja tu, Mingueza onde preuzme ulogu iznosenja i dobacivanja lopte do Busquetsa ili De Jonga, nece biti drasticne razlike, samo malo fokus prebacis.
Rekao bi da je dobro imati vise opcija ovisno o protivniku, npr. protiv ekipa koje igraju na duge lopte i imaju teskasa za 9ku, super je imati Arauja da ga cuva. De Jong u veznom samo mora pokusati stajati iza Busquetsa, a Mingueza otvarati desnu stranu kao što to inače radi.
Mislim da je Koeman to sve dobro poslozio i naprosto ne vjerujem da smo docekali da uzivamo u Barcinim igrama.
Mislim da je Ilaix definitivno zacementirao sebi poziciju i da se nece dovoditi Wijnaldum, mali jucer pojeo opet.
Riqui u malo vremena sto je igrao bio standardno odlican.
Tako mi je drago što je sve sjelo na svoje mjesto, živo me zanima hoce li Fati biti spreman za Clasico il Atletico.
Arauja i Minguezu obavezno na Viniciusa, ne zelim gledati Piquea kako se bori s njim.
- Shategabri
- Kontakt:
Što tebe to boli q?
Ima tema o La Ligi pa napiši to.
Ne moraš ljudima ovdje na temi.
Sve se bune kad im se piše na temi kluba za koji navijaju, a rade to drugima.
Ima tema o La Ligi pa napiši to.
Ne moraš ljudima ovdje na temi.
Sve se bune kad im se piše na temi kluba za koji navijaju, a rade to drugima.
Koševo Zapad
Nek si mu reko
fino admin otvorio teme za takve postove a on ovdje gusi danima i trola, moderacija hladi muda. Admine daj mi moda, tu sam vec 10 godina i vise 
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ja sam se ovoj taktici Koemana nadao od prvog momenta. Ali, njegova tvrdoglavost sa 4231 ili 433 u prvom dijelu sezone kostala je klub bolje sezone. Pokusao je i u prvom dijelu sezone igrati nekoliko puta 352 i tad je bila najbolji izbor. Ova formacija 3421, bukvalno svim igracima odgovara. De Jong na liberu, napokon igra ono sto najbolje zna, Busquets je miran i ne treba birnuti za defanzivu vise, pokrio si kikseve Mingueze i Lengleta (stopera opcenito). Do izrazaja su dosli super-ofanzivni bekovi, Alba i Dest, a njih dvojica su svakako bila manjak kada su 4ca u odbrani. Messi na nekoj plivajucoj roli. Ocekivao sam jedino, da ce Fati biti u vrhu napada (uzeti Dembeleovu poziciju), a da ce se mijenjati Dembele i Griezmann.
Ono sto kod Koemana najvise zamjeram jeste manjak rotacije. Pedri je riknuo, ali bukvalno, riknut ce do kraja i De Jong, Mingueza, Alba sigurno, i zbog toga ce se izgubiti titula. Ima mnostvo primjera, sto u Barci, sto u drugim ekipama, kada se zbog manjka rotacije izgubila titula. A nije da nema koga ubaciti Koeman, tu su Puig, Pjanic, Firpo, pa eto povukao je i Moribu. U ovom momentu, kao i u vecem dijelu sezone, jedino nemamo alternativu na poziciji Desta, Roberto je povrijedjen i to je to. Zasto nije povukao nekog iz Barce B, Sanza ili Rosansa?
Ono sto kod Koemana najvise zamjeram jeste manjak rotacije. Pedri je riknuo, ali bukvalno, riknut ce do kraja i De Jong, Mingueza, Alba sigurno, i zbog toga ce se izgubiti titula. Ima mnostvo primjera, sto u Barci, sto u drugim ekipama, kada se zbog manjka rotacije izgubila titula. A nije da nema koga ubaciti Koeman, tu su Puig, Pjanic, Firpo, pa eto povukao je i Moribu. U ovom momentu, kao i u vecem dijelu sezone, jedino nemamo alternativu na poziciji Desta, Roberto je povrijedjen i to je to. Zasto nije povukao nekog iz Barce B, Sanza ili Rosansa?
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
ma nema problema sad s rotacijama i umorom, iduca tekma za 10 i vise dana, a onda svako 4-5 dana, imaju vremena za odmor
- Donnie Darko
- Kontakt:

srce ove ekipe
Cestitke Bojkoksu na moderatoru 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Hvala kolega
@coelho i @Goretzka su od danas prošlost ukoliko nemaju namjeru normalno diskutovati. To važi i za sve ostale padobrance.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Čestitka druže. Opet sam otvorio oči ovom pdfu i učinio ga boljim a niko ne cijeni. Nadam se da ćete uživati. Pomozi sirotu na svoju sramotu.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑22 mar 2021, 18:34Hvala kolega![]()
@coelho i @Goretzka su od danas prošlost ukoliko nemaju namjeru normalno diskutovati. To važi i za sve ostale padobrance.![]()
Donnie ostao i dalje mod na RM pdfu 
btw neka coelha na temi. I za kamen se čovjek veže
btw neka coelha na temi. I za kamen se čovjek veže
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Banuj ih preventivno.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑22 mar 2021, 18:34Hvala kolega![]()
@coelho i @Goretzka su od danas prošlost ukoliko nemaju namjeru normalno diskutovati. To važi i za sve ostale padobrance.![]()
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Istina, izgubio je ligaske utakmice protiv najvećih rivala za titulu, izgubio je prvo mjesto u grupi porazom od Juventusa, ispao je iz dvomeca sa Parizom u prvoj utakmici na domaćem terenu, Bilbao mu uzeo super kup, da ga nije Ter Stegen spasio odbranom penala ispao bi i u kupu od Sevilje.
A i ti ideš s nama prvom prilikom u Banoviće zbog jezičine, svjestan si toga pa se već uvlačiš Bojkoksu.NeumjesanTip je napisao/la: ↑22 mar 2021, 18:41Banuj ih preventivno.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑22 mar 2021, 18:34Hvala kolega![]()
![]()
Primjera radi Frank Lampard je za puno bolji učinak dobio otkaz, a Koeman će nagradu, mislim meni je u cilju da Koeman odyebe što prije i da mogu Pjanića gledati u Barceloni sljedeće godine i da reprezentacija ima koristi od ovog kluba, a ne ovako provodi teror nad njim.chily-rz je napisao/la: ↑22 mar 2021, 18:43Istina, izgubio je ligaske utakmice protiv najvećih rivala za titulu, izgubio je prvo mjesto u grupi porazom od Juventusa, ispao je iz dvomeca sa Parizom u prvoj utakmici na domaćem terenu, Bilbao mu uzeo super kup, da ga nije Ter Stegen spasio odbranom penala ispao bi i u kupu od Sevilje.
Na Pjaniću gradi autoritet dok mu Pikac igra poluspreman u prvoj utakmici nakon povrede i to u knockout utakmici lige prvaka.
Ko je Pjaniću kriv što se zaletio da dođe u najtoksičniju, najnesretniju Barcu u zadnjih 20 godina ? što nije došao prije 5 godina, kad je klub bio mnogo sretniji /uređeniji/normalniji
Kriv je onaj koji mu je ponudio 7 miliona eura po sezonilet3 je napisao/la: ↑22 mar 2021, 19:02
Ko je Pjaniću kriv što se zaletio da dođe u najtoksičniji, najnesretniju Barcu u zadnjih 20 godina ? što nije došao prije 5 godina, kad je klub bio mnogo sretniji /uređeniji/normalnijia ne u momentu kad kluba nema ni predsjednika ni uprave, a ludak sa klupe se iživljava nad njim.
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Pa ovaj lik vise pise na Barcinoj temi nego na kobasicarskoj
ajmo moderatori, cistite ovo
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Što bi me banovao? Kad ne bude vas mongoloida, neću nikom psovati.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.