Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Pozvani za repke:
Bonucci, Bernardeschi, Chiesa, Chiellini, Demiral, de Ligt, Szczesny, Kulusevski, Ronaldo, Morata, Rabiot, Frabotta, Dragusin
Program:
Kakva je bila sezona najbolje je da ih ambulantna kola čekaju na aerodromu po povratku. 
Bonucci, Bernardeschi, Chiesa, Chiellini, Demiral, de Ligt, Szczesny, Kulusevski, Ronaldo, Morata, Rabiot, Frabotta, Dragusin
Program:

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
According to @SkySport: Pirlo's future is no longer as certain as it was assumed a few weeks ago. In fact, the elimination from the Champions League and the collapse against Benevento are causing Juventus to make several reflections. ???? @juvefcdotcom
Trese se lagano stolica
Trese se lagano stolica
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
To nema nikakvog smisla. Kad ustanes bez LP onda mu treba produžiti ugovor.
Max Allegri
A i ja budala, vjerovo nesto da ce yebeni tudor nesto...
Kako bosnjo moze biti naivan
Mislim, zbog takvih sam i znao da smo osudjeni na down, ali borba za ligu sampiona...to nam ni cassano ne bi mogo predvidit.
Kako bosnjo moze biti naivan

Mislim, zbog takvih sam i znao da smo osudjeni na down, ali borba za ligu sampiona...to nam ni cassano ne bi mogo predvidit.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Mi smo ocekivano ovdje gdje jesmo...kad tad se to moglo naslutiti...kriviti Pirlu?? i ne bas...prosle godine je bio preiskusni Sarri, ocekivali smo Sarriball, dobili nista...ovaj vezni red je najgori od kako pratim Juve, a ima godina..zadnja godina Maxa je isto bila katastrofalna..
Pirlo je u pocetku imao viziju, ali poslije je odustao od nje, iz straha valjda, na kraju je ispalo jos gore...nije imao damu da nastavi po svome, nego se poceo prilagodjavati ovim vucibatinama..i pokusao na "njihovu" igru uzimati bodove..realnost je da je to najbolje sto oni mogu...veliko nista..
Vezni red je najvazniji ako hoces CL...za moderan i brz fudbal smo kilometrima daleko...
Sousa, Conte, Di Livio, Deschamp, Davids, Jugovic, Zidane...pa ti ljudi su trcali k'o zivotinje...tri finala u nizu..
Pirlo, Marcha, Pogba, Vidal..a vidi danas sta imamo..svako finale u CL smo imali predobar vezni red...
Kroos, Casemiro, Modric..sta reci? Ovi su osvajali, ne Ronaldo..
Xavi, Iniesta, Busquets, ovi su osvajali, ne Messi..
Gledam protiv Porta #3 kraj linije, zagrijan, ceka da zabijemo gol i da Pirlo zatvara utakmicu..to nije njegova vizija, to je njegova slabost..kopija Maxa iz najboljih dana..
Mi najmanje trebamo 2 vezna na ljeto, jos ako Dybalu damo za Pogbu(realno, i jednom i drugom istice ugovor za godinu)...za mene bi to bilo solidno u ovom momentu..Locatelli, Aouar/DePaul, Pogba...
mislim da ima potencijala...uz njih ostaviti Arthura, Rabiota, McKennia..pa poslije vidjeti "doklen" smo dogurali..
Aouar(De Paul)/Rabiot---Locatelli/Arthur---Pogba/Mckennie
Ja nesto gotivim ovoga De Paula...pa zato ga i prizeljkujem...
Ako se nista ne uradi na ljeto, bice opet bolno za oci gledati utakmice..
Bilo koji trener da dodje, sa danasnjim veznim koje imamo, osudjen je na propast...
Pirlo je u pocetku imao viziju, ali poslije je odustao od nje, iz straha valjda, na kraju je ispalo jos gore...nije imao damu da nastavi po svome, nego se poceo prilagodjavati ovim vucibatinama..i pokusao na "njihovu" igru uzimati bodove..realnost je da je to najbolje sto oni mogu...veliko nista..
Vezni red je najvazniji ako hoces CL...za moderan i brz fudbal smo kilometrima daleko...
Sousa, Conte, Di Livio, Deschamp, Davids, Jugovic, Zidane...pa ti ljudi su trcali k'o zivotinje...tri finala u nizu..
Pirlo, Marcha, Pogba, Vidal..a vidi danas sta imamo..svako finale u CL smo imali predobar vezni red...
Kroos, Casemiro, Modric..sta reci? Ovi su osvajali, ne Ronaldo..
Xavi, Iniesta, Busquets, ovi su osvajali, ne Messi..
Gledam protiv Porta #3 kraj linije, zagrijan, ceka da zabijemo gol i da Pirlo zatvara utakmicu..to nije njegova vizija, to je njegova slabost..kopija Maxa iz najboljih dana..

Mi najmanje trebamo 2 vezna na ljeto, jos ako Dybalu damo za Pogbu(realno, i jednom i drugom istice ugovor za godinu)...za mene bi to bilo solidno u ovom momentu..Locatelli, Aouar/DePaul, Pogba...

Aouar(De Paul)/Rabiot---Locatelli/Arthur---Pogba/Mckennie
Ja nesto gotivim ovoga De Paula...pa zato ga i prizeljkujem...

Ako se nista ne uradi na ljeto, bice opet bolno za oci gledati utakmice..

Bilo koji trener da dodje, sa danasnjim veznim koje imamo, osudjen je na propast...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
La Republica jutros pise da bi vas Tudor mogo vodit do kraja sezone. Bude li vas on vodio, necete ni plasmana u Ligu Evrope. On je najveci hadalj koji postoji u fudbalu. Kako neko njega moze dovest u Juventus ja to shvatit nikako ne mogu! Svaki prosjecni pratilac fudbala vidi da je to jedna neznalica i lazni trener, ali Nedved i ekipa ne vide, oni misle nesto moze bit od njega. Svasta!
Kakav Tudor, pa nisu tolike budale, Pirlo ce ostati do kraja sezone osim ako sam odluci da se povuce, jer to i ocekujem od njega jer je uvijek gospodin bio. Svi bi prihvatili ono sto mu je ponudjeno na pocetku sezone, steta samo sto nije krenuo od drugog tima ima on potencijala, ali ove gluposti je trebao proci na nizem nivou, pa bi bio spremniji za top nivo.
Jedino ga tvrdoglavost moze kostati, jer jednostavno ponekad djeluje zadrt kao Conte.
Smijesno je pricati o toliko losem sastavu nakon ispadanja od Porta i poraza od Beneventa, vezni red jeste ocajan ali ovakve ekipe se MORAJU dobiti i sa ovakvim veznim redom, ovdje se radi o pickanluku i izlasku na teren kao da idem na termin, izgini na terenu izgubi, onda znas da ti je to limit, da si izgubio i ne mozes vise od toga, a ovako jednostavno picke ne igraju nego se setaju terenom i ne znaju dva pasa sastaviti, niti zele igraju svako za sebe nema TIMA, nego sve na individulano.
Sudaranje po terenu, toliko pogresni pasova na 2 metra, pa to pioniri ne rade, ali nema organizacije, mnogo igraca je na neprirodnim pozicijama.
Jedino ga tvrdoglavost moze kostati, jer jednostavno ponekad djeluje zadrt kao Conte.
Smijesno je pricati o toliko losem sastavu nakon ispadanja od Porta i poraza od Beneventa, vezni red jeste ocajan ali ovakve ekipe se MORAJU dobiti i sa ovakvim veznim redom, ovdje se radi o pickanluku i izlasku na teren kao da idem na termin, izgini na terenu izgubi, onda znas da ti je to limit, da si izgubio i ne mozes vise od toga, a ovako jednostavno picke ne igraju nego se setaju terenom i ne znaju dva pasa sastaviti, niti zele igraju svako za sebe nema TIMA, nego sve na individulano.
Sudaranje po terenu, toliko pogresni pasova na 2 metra, pa to pioniri ne rade, ali nema organizacije, mnogo igraca je na neprirodnim pozicijama.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Imena koja se spominju u slucaju da Pirlo rikne ..
Gasperini, S Inzaghi i Spaletti
Gasperini, S Inzaghi i Spaletti

- forza_juve
- Kontakt:
Pirlo je rikno samo ga još treba ukopati. Ako bih birao od ova tri onda svakako Gasperini.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
- IlCapitano
- Kontakt:
Gasp je ista tvrdoglava mazga kao Sarri. Čovjek se posvađao s Papu Gomezom i sl., nikad ništa osvojio nije i sad da on u Juventusu žari i pali. Što dalje.
Allegri, Zidane, Deschamps. Hoću pobjednika i lidera na klupi opet.
Ako ne oni onda samo Inzaghi od ovih iz lige.
Allegri, Zidane, Deschamps. Hoću pobjednika i lidera na klupi opet.
Ako ne oni onda samo Inzaghi od ovih iz lige.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- forza_juve
- Kontakt:
Niko ne zna što se posvađao sa Gomezom i za mene je bolji od Inzaghija i to za koje koplje iznad. Eto inzaghi nešto se naosvajao pa on je neko mjerilo, lik ubleha za Lazio i ništa više. Dovedi Arsena Wengera iz penzije ili kakvog švabu da im yebe majke što je trče kad već ne možeš Zidanea, Deschampa ili vratit Allegrija
❤️1946❤️
Ma ija se slazem s Il capitano uvezi Gasperinia.. Jednostavno ga nevidim u Juventusu..
Radije bi privatio Gattusa
Radije bi privatio Gattusa
- Burberry46
- Kontakt:
Nemaju para za Pepa ili Kloppa. Zizu je isto skup.
Alegrija vratiti jedina logicna opcija. Jedan od najuspjesnijih trenera u historiji kluba
Alegrija vratiti jedina logicna opcija. Jedan od najuspjesnijih trenera u historiji kluba
1946
Kakav Gasperini, svaka čast njemu, ali neka se drži Atalante, nije čovjek nivo za Juventus.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- IlCapitano
- Kontakt:
Zar je bitno zašto se posvađao? Ljudi su prodali kapitena zbog njega, apsolutnu moć i povjerenje ima. U Juventusu ništa od toga neće dobiti. Postoji razlog zašto neki treneri i igrači nikad ništa ne osvoje, a budu glavni u tim provincijama.forza_juve je napisao/la: ↑23 mar 2021, 12:44Niko ne zna što se posvađao sa Gomezom i za mene je bolji od Inzaghija i to za koje koplje iznad. Eto inzaghi nešto se naosvajao pa on je neko mjerilo, lik ubleha za Lazio i ništa više. Dovedi Arsena Wengera iz penzije ili kakvog švabu da im yebe majke što je trče kad već ne možeš Zidanea, Deschampa ili vratit Allegrija
Inzaghi je osvojio 3 trofeja s Laziom, svaki put jače ekipe pobijedio da osvoji. Ispunjava očekivanja i radi koliko može u Laziu. Mislim da je i za njega prelazak iz Lazia u Juve prevelik zalogaj odjednom, ali rađe on nego zadrte staronje.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- forza_juve
- Kontakt:
Svako ima svoje mišljenje, ja sam rekao kada bih birao od ove trojice a da ikako može da nijedan je dođe. Pored trenera imamo problema u igračkom kadru. Bekovi, vezni igrači, napadač. Nema gdje ne škripi u ekipi i dok platiš ove što kontaš otkupiti nema nas nigdje. Ja bih pokušao Icardija dovest u napad a veza se već znaju želje. Ostaju ti bekovi koje će najteže biti naći.IlCapitano je napisao/la: ↑23 mar 2021, 13:44Zar je bitno zašto se posvađao? Ljudi su prodali kapitena zbog njega, apsolutnu moć i povjerenje ima. U Juventusu ništa od toga neće dobiti. Postoji razlog zašto neki treneri i igrači nikad ništa ne osvoje, a budu glavni u tim provincijama.forza_juve je napisao/la: ↑23 mar 2021, 12:44Niko ne zna što se posvađao sa Gomezom i za mene je bolji od Inzaghija i to za koje koplje iznad. Eto inzaghi nešto se naosvajao pa on je neko mjerilo, lik ubleha za Lazio i ništa više. Dovedi Arsena Wengera iz penzije ili kakvog švabu da im yebe majke što je trče kad već ne možeš Zidanea, Deschampa ili vratit Allegrija
Inzaghi je osvojio 3 trofeja s Laziom, svaki put jače ekipe pobijedio da osvoji. Ispunjava očekivanja i radi koliko može u Laziu. Mislim da je i za njega prelazak iz Lazia u Juve prevelik zalogaj odjednom, ali rađe on nego zadrte staronje.
Koji god trener da dođe teško da šta može više napraviti od ove ekipe, prolazak u nokaut fazu LP i tu je kraj.
❤️1946❤️
- BuffonGigi
- Kontakt:
Gasperini je Juventino, ali ja nisam za njegovo dovodjenje. Jer kao i Walter Mazzari, imao je on dosta prilika, vodio dosta i slabih i jacih klubova, ali rezultati nikad nisu bili impresivni. U Atalanti mislim da se poslozilo dosta stvari, prije svega dugogodisnji skauting kluba koji je doveo dosta talenta, ali i nedostatak turbulencija i velikih igrackih promjena, kupovina i prodaja. Tim se uigravao malo po malo godinama, uz minimalne izmjene. Ne zelim da mu umanjujem zasluge, presimpatican mi je lik, ali moje misljenje je da bi kod nas bio Del Neri vol.2.
Ako mijenjamo trenera na kraju sezone (a nisam siguran da mijenjamo), ja bih vratio Allegrija i pored svega. Prvi sam bio za njegovu smjenu jer sam vjerovao da mozemo dovesti nekog ko ce biti jednako kvalitetan, ali da bude osvjezenje u odnosu na njega, jer sam smatrao da su se on i tim zasitili jedno drugog. Ispalo je da kvalitetnih rjesenja nismo imali, nego da su u pitanju bili rizici koji se na kraju nisu isplatili. Da su slobodni Pochettino ili Deschamps, ja bih volio da vidim jednog od njih dvojice na tom mjestu. Ali posto nisu, a kvalitetnih trenera koje nije pregazilo vrijeme je jako malo na trzistu. Tako da, daj Maxa i podmladi ekipu jos vise pa da vidimo na sta ce izaci.
Ako mijenjamo trenera na kraju sezone (a nisam siguran da mijenjamo), ja bih vratio Allegrija i pored svega. Prvi sam bio za njegovu smjenu jer sam vjerovao da mozemo dovesti nekog ko ce biti jednako kvalitetan, ali da bude osvjezenje u odnosu na njega, jer sam smatrao da su se on i tim zasitili jedno drugog. Ispalo je da kvalitetnih rjesenja nismo imali, nego da su u pitanju bili rizici koji se na kraju nisu isplatili. Da su slobodni Pochettino ili Deschamps, ja bih volio da vidim jednog od njih dvojice na tom mjestu. Ali posto nisu, a kvalitetnih trenera koje nije pregazilo vrijeme je jako malo na trzistu. Tako da, daj Maxa i podmladi ekipu jos vise pa da vidimo na sta ce izaci.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- forza_juve
- Kontakt:
Ja imam osjećaj da ovaj Pirlo uzima 7 miliona prije bi letio sa klupe uz naknadu. Čudna smo ekipa pravoBuffonGigi je napisao/la: ↑23 mar 2021, 13:52Gasperini je Juventino, ali ja nisam za njegovo dovodjenje. Jer kao i Walter Mazzari, imao je on dosta prilika, vodio dosta i slabih i jacih klubova, ali rezultati nikad nisu bili impresivni. U Atalanti mislim da se poslozilo dosta stvari, prije svega dugogodisnji skauting kluba koji je doveo dosta talenta, ali i nedostatak turbulencija i velikih igrackih promjena, kupovina i prodaja. Tim se uigravao malo po malo godinama, uz minimalne izmjene. Ne zelim da mu umanjujem zasluge, presimpatican mi je lik, ali moje misljenje je da bi kod nas bio Del Neri vol.2.
Realno i ja bih Maxa nazad ali ima tu i druga strana koja se pita. Da li on želi da se vrati nazad i ako se bude vratio sigurno je da će tražiti igrače a ne panjeve. Eh sada da li Paratici i Nedved mogu to obezbjedit to ne znam. Znam ako se bude mijenjao trener treba što ranije da se zna kakve igrače želi a ne da se kasni na svim frontovima i da se pripreme odrade kako treba.
❤️1946❤️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.