FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Meni samo nije jasno ako si se odlucio da ti krila u pocetnoj budu Hebibovic i Fanimo, zasto im nisi zarotiro strane ne moze Hebib igrati lijevo krilo pogotovo ne sa Hodzicem, a prinudjeni smo bili da Hodzic igra lijevog beka, Hebina prirodna pozicija je desno krilo i siguran sam da bi pogodio onaj zicer ispod golmana da je bilo sa suprotne strane,a Fanimo bi sigurno puno bolje se snasao od Hebibovica na lijevom krilu, drugo puno bi bolje pokrio Hodzica u defanzivi,, juce sam tako ljut i razocaran bio,podsjetilo me to na onu utakmicu sa Tuzlom sa samog pocetka prvenstva ljudi nas nadigrali, pojeli na terenu, a mi dobili i jos jedna scena Tino daje savrsenu loptu u prostor Hodzicu ovaj ne moze da isprati i stigne, cuje se sa klupe "brze brze" a zapitah se i sam kome brze kad nema kome..
Izvinite na duzem postu
Izvinite na duzem postu
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Susic je klasa.
Liku ne mogu uzeti loptu, po tei igracs Krupe su mu na ledjima bili.
Jbga, u losoj smo formi i njega gledaju i njegove igre kroz platu.
Ja samo znam da je on nama protiv Radnika donio puno vise od same pobjede. Prvo je psihicki ubio komsije, gdke sml im se odlijepili. Ev dan danas se ne mogu probuditi iz nok dauna..
Ovo sada sto mi kao klub igramo je lose. Susic je majstor, prilikom svakog dodira se moze vidjeti da zna napraviti razliku na terenu.
Problem nase igre je sto se igraci kriju, ne trce, zatvoreni su i onda to dosta ruzno i lose izgleda. Umorni smo, bezvoljni, i to podhitno moramo promjeniti.
Ja samo znam da je on nama protiv Radnika donio puno vise od same pobjede. Prvo je psihicki ubio komsije, gdke sml im se odlijepili. Ev dan danas se ne mogu probuditi iz nok dauna..
Ovo sada sto mi kao klub igramo je lose. Susic je majstor, prilikom svakog dodira se moze vidjeti da zna napraviti razliku na terenu.
Problem nase igre je sto se igraci kriju, ne trce, zatvoreni su i onda to dosta ruzno i lose izgleda. Umorni smo, bezvoljni, i to podhitno moramo promjeniti.
Ja vise vjerujem @panteliji koji kaze 10 sekundi nakon izmjene sta se desilo.
A ti budi slijep i vjeruj ovim doktorima u klubu

Upalis na moja tv snimak. Pojačaš ton. Poslušaj.
Ne izvofi de igrac 30 sec do kraja poluvremena tek tako a ni med tim i ekipa nece reci da je doslo do rasprave sigurno

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ne zna Vinko, niti njegovi pomoćnici. Znaju momci, koji žive na forumu. Namjerno izrotiraju igrače, da neko drugi osvoji titulu. U svakom sportu dođe do pada forme, tako i u nogometu. Volio bih vidjeti ekipu, koja može čitavo prvenstvo odigrati na visokom nivou.
Ne znam šta ste vi gledali, Tino nije mogao potrčati zadnjih 5 minuta prvog poluvremena, hodao lik i čekao izmjenu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa ne bi me cudilo da je neki od onih udaraca nad Susicem zavrsio gdje ne treba; pa se povrijedio. Bas su ga kao osice napadali i odmah 1 ili 2 igraca su bila tu kad ima loptu.
A nije da nije imao povredu i prije...
To da je dizelas, znali smo to i kad je dolazio; zato i nije nigdje mogao otici nego kod nas. A sad je inace on najveca opasnost po gol protivnika, i zato ga markiraju, a drugi to lose koriste.
A nije da nije imao povredu i prije...
To da je dizelas, znali smo to i kad je dolazio; zato i nije nigdje mogao otici nego kod nas. A sad je inace on najveca opasnost po gol protivnika, i zato ga markiraju, a drugi to lose koriste.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
A kad dobiju loptu isto isprepadani gledaju samo da se rijese lopte. Po meni Mesanovic trazi loptu ali nema rezultata i golova pa ga mnogi vec osudjuju. Susic jedini se ne boji lopte.Zip je napisao/la: ↑22 mar 2021, 19:54Susic je klasa.
Poenta je da citav tim igra slabo a ne pojedinci koje mi ovdje vrijedjamo i tjeramo.
Ali opet kazem treba ih podrzati i pokusati nekako ih trznuti ili stimulisati da izvuku maksimum iz sezone. Za nasu ligu su to solidni igraci koji bi imali mjesta u svakom premijerligasu. Mnogi nam nisu valjali pa kad odu u drugu sredinu oni proigraju. Znaci imaju oni kvalitet za ovu ligu ali nekad malo zakazu
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Apsolutno jedini problem koji mi imamo trenutno je taj sto su igraci staticni, stoje, ne krecu se. vjerujem da ce se to rijesiti sad na pauzi i da nastavljamo u dobrom ritmu.
PSPHM
TSS je klasa. Nema s kim igrati,ostatak tima su klocevi i poluigraci. Osim ponekih,oni su jos i nize od toga ! Treba u timu imati bar jos 5-6 igraca nivoa TSS-a pa da mozemo reci da smo simpaticna poluamaterska ekipa ! Ovaj tim koji sada Sarajevo ima je goli **** !!
-
- Kontakt:
Nije Tino igrac da kazes potpuno beskoristan. Da prima mnogo dobru lovu,tacno...
Da ne pokazuje koliko se ocekivalo i ocekuje, i da nije prevaga,i to je tacno.
Da je bio prevaga i okrenuo tekmu za moj pojam i mnoge druge,protiv Radnika,i to je tacno.
Da zna lopte,da moze puno vise dati od trenutnog,i to je tacno.
Ali,skupo nas kosta to cekanje.
I necemo sad valjda narednih ko zna koliko traziti njemu poziciju kao i Krsti sto je i dan danas trazimo a covjek pred penzijom!
Da ne pokazuje koliko se ocekivalo i ocekuje, i da nije prevaga,i to je tacno.
Da je bio prevaga i okrenuo tekmu za moj pojam i mnoge druge,protiv Radnika,i to je tacno.
Da zna lopte,da moze puno vise dati od trenutnog,i to je tacno.
Ali,skupo nas kosta to cekanje.
I necemo sad valjda narednih ko zna koliko traziti njemu poziciju kao i Krsti sto je i dan danas trazimo a covjek pred penzijom!
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Pa ako ti je voljeni klub kako ti govoris "goli qrac" i amaterska ekipa ti i tebi slicni nemojte ga ni pratiti molim vas...Antikloc je napisao/la: ↑22 mar 2021, 20:57TSS je klasa. Nema s kim igrati,ostatak tima su klocevi i poluigraci. Osim ponekih,oni su jos i nize od toga ! Treba u timu imati bar jos 5-6 igraca nivoa TSS-a pa da mozemo reci da smo simpaticna poluamaterska ekipa ! Ovaj tim koji sada Sarajevo ima je goli **** !!
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 22 mar 2021, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ma Susicu das loptu, i da mu pet igraca okruze lik nebi loptu izgubio.
E problem je kad krenu na tebe pet igraca, umjesto da imas potpuno otvoren put do gola, on nems kome dodsti jer su sakriveni.... I onda il bude fauliran, il pokusa da doda pa ona zavrsi u autu, il vrati golmanu.
Ja bih ubuduce igrao sa trokutom
Djokanovic Adukor Susic.
Djokanovic je trenutno najexplozivniji igrac i igrac koji trenutno jedini moze pretrcati igraca.
Pejovic sa klupe uvijek moze dobro doci.
Krila su nam trenutno problem.
Ni u kojem slucaju viseHebib ne smije na lijevo krilo. Ako se vec koristi, daj ga na desno krilo.
Kova
Oremus Mili Dupe Pidro
Adukor Djoka Susic
Mesanovic fanimo
Handzic
E problem je kad krenu na tebe pet igraca, umjesto da imas potpuno otvoren put do gola, on nems kome dodsti jer su sakriveni.... I onda il bude fauliran, il pokusa da doda pa ona zavrsi u autu, il vrati golmanu.
Djokanovic Adukor Susic.
Djokanovic je trenutno najexplozivniji igrac i igrac koji trenutno jedini moze pretrcati igraca.
Ni u kojem slucaju viseHebib ne smije na lijevo krilo. Ako se vec koristi, daj ga na desno krilo.
Kova
Oremus Mili Dupe Pidro
Adukor Djoka Susic
Mesanovic fanimo
Handzic
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Na Velezovoj temi se izborili za novog moderatora, vakat je i kod nas da se tako nesto desi 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Nema ko šta da prigovara Sušiću. On je za klasu bolji od svih igrača.
Momku ne mogu loptu bez faula uzeti. Pretrpi uvijek najvise faulova, a do izlaska ih je imao ako se ne varam 6.
Problem je i ostajem pri tome, da mi nismo spremni, i da je na ovom polju zakazao SŠ. Dokaz tome su i ucestale povrede, a one se i desavaju najvise zbog nespremnosti igraca.
Mi se jednostavno ne mozemo da krecemo, daleko od igraca stojimo u fazi odbrane, opet razlog nespremnosti. Previse prostora ostavljamo.
Sad dobro zasuci rukave otici na Igman i neka propisaju krv ako treba dok ne budu spremni.
Momku ne mogu loptu bez faula uzeti. Pretrpi uvijek najvise faulova, a do izlaska ih je imao ako se ne varam 6.
Problem je i ostajem pri tome, da mi nismo spremni, i da je na ovom polju zakazao SŠ. Dokaz tome su i ucestale povrede, a one se i desavaju najvise zbog nespremnosti igraca.
Mi se jednostavno ne mozemo da krecemo, daleko od igraca stojimo u fazi odbrane, opet razlog nespremnosti. Previse prostora ostavljamo.
Sad dobro zasuci rukave otici na Igman i neka propisaju krv ako treba dok ne budu spremni.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Protivnicka odbrana kad izadje na Tinu svjesno ga tjera na desnu nogu... Onda njemu treba tri sata da se okrene i namjesti na lijevu. Nisam vidio da je to iko dosad spomenuo.Zip je napisao/la: ↑22 mar 2021, 21:09Ma Susicu das loptu, i da mu pet igraca okruze lik nebi loptu izgubio.
Djokanovic Adukor Susic.
Kova
Oremus Mili Dupe Pidro
Adukor Djoka Susic
Mesanovic fanimo
Handzic
Tako da kada on navuce trojicu na sebe, iako ostane dovoljno prostora da ss naprijed otvori brzi napad, oni ga otjeraju na mnogo slabiju nogu i u 90% slucajeva mora da vrati loptu nazad odbrani ili golmanu. Ovim se ubije nasa igra, koja u trenutcima kada TSS igra izgleda jako sporo...
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- feniksptica
- Kontakt:
Ja glasam za Tobeta..da banuje sve koji su za HadzijuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 mar 2021, 21:33Na Velezovoj temi se izborili za novog moderatora, vakat je i kod nas da se tako nesto desi![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Set on weaker foot, tackling hard. Naši protivnici se igraju FMa, a Tinki ima čekiranu "Match Highest Earner Clause". 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Hahhahaha, ovo sam i ja govorio kad smo imali onaj slobodnjak. Pejovicu idi kod Kovacevica, hoce nesto da te pita

U novi boj ...
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, bhfanatic14, Bing [Bot], boki86, NeSamSafetee, Pantelija i 79 gostiju.