Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Cimirot ne valja samo onima koji ne prate šta radi na terenu. Čovjek je među školovanijim igračima u reprezentaciji, uvijek odigra sasvim korektno.
"We need to suffer. And we need to fight."
mi smo ovi crveniGoalgetter je napisao/la: ↑22 mar 2021, 18:31
Uvijek je dobro kad protivniku vec uslikas svoju taktiku![]()

Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Ova slika me odmah podsjetila na : Od danas vi i srbi zajednoGoalgetter je napisao/la: ↑22 mar 2021, 18:31

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Mi sa onim Srbimarishovski je napisao/la: ↑22 mar 2021, 19:25Ova slika me odmah podsjetila na : Od danas vi i srbi zajednoGoalgetter je napisao/la: ↑22 mar 2021, 18:31
![]()

mosa lošmi stićko tit-ula!
Nadas se zato sto je klupiran i da ce zbog toga imati motivaciju da Koemanu pokaze i dokaze da je 'nepravedno zapostavljen'. A nas Pjanke totalikus van forme i prvi medju jednakim kandidatima da namah utone u sivilo cim frtalj krene po zlu ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Trebamo dat podršku repki. Naš fudbal je dotakao dno i gore ne može. Zaboravili smo da je Begić predao PL mtelu, prenos predao bh novoj, stadioni potpuno neuslovni, haos u repki itd. Ovaj novi Savez kakav god da je ne može biti gori od prethodnog. Odlazak na SP u Brazilu je splet sretnih okolnosti. Sve ostalo je loše. Evo ostaje da vidimo za koji dan kuda ide ovaj brod.
-
- Kontakt:
Dobra taktika 4-1-4-1 Pjanic DLP duge lopte pa ako koja prođeGoalgetter je napisao/la: ↑22 mar 2021, 18:31
Dva lijeva krila - Menalo i Dulja stižu tek sutra. Valjda neće opet Gojak na krilo ili Krunić...
BHF
Dzeke nema na treningu dakle mogao bi Demirovic biti u prvih 11
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Niko ne igra u klubu redovno. Jedva docekali okupljanje da malo zaigraju, ali kad vidim kisele face sve mi je jasno kud to vodi. Nema energije i naboja koji su prvi preduslov za dobar rezultat. Samaranje mrtvog magarca se nastavlja.
Za nekoliko dana u Sarajevo pa malo po kafanama, onda ce pasti koji osmijeh. Petev i Musa motivatori
Za nekoliko dana u Sarajevo pa malo po kafanama, onda ce pasti koji osmijeh. Petev i Musa motivatori

Nisam znao da nam je Bajevic jos selektor
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Najveca mi je fora kad izgubimo, u roku nekoliko sati su svi po instagramima. To su auta, to je Dubrovnik, to su satovi,vecere, moda potrgane cehla i tako to. Libo njih neka stvar sto se narod sekira.
Kad smo ispali u zadnjem barazu, samo nekoliko sati kasnije se smiju kao da su na lotu dobili. Ovdje isto treba smjena generacija. Kad sam gledao futsalere kako ginu, jos mi se vise povracalo na ove balerine.
Kad smo ispali u zadnjem barazu, samo nekoliko sati kasnije se smiju kao da su na lotu dobili. Ovdje isto treba smjena generacija. Kad sam gledao futsalere kako ginu, jos mi se vise povracalo na ove balerine.
Vidiš da jeste, Begovića isto nema na golu.

A sta bi ti majke ti,da padnu u depresiju... Bili ti mogao biti syeban na osnovu utakmice a sedmicno ti padne 100.000 na racun kao nekim igracimaretromoos je napisao/la: ↑22 mar 2021, 21:13Najveca mi je fora kad izgubimo, u roku nekoliko sati su svi po instagramima. To su auta, to je Dubrovnik, to su satovi,vecere, moda potrgane cehla i tako to. Libo njih neka stvar sto se narod sekira.

U tome i jeste problem. Zato se makni da das priliku drugima koji zele izgarati za dres. Kad su otisli Teletovic, Kikanovic, Gordic, Djedovic, to je bila takva panika kao da je kraj i nema vise povratka, a sad?rishovski je napisao/la: ↑22 mar 2021, 21:26
A sta bi ti majke ti,da padnu u depresiju... Bili ti mogao biti syeban na osnovu utakmice a sedmicno ti padne 100.000 na racun kao nekim igracimaretromoos je napisao/la: ↑22 mar 2021, 21:13Najveca mi je fora kad izgubimo, u roku nekoliko sati su svi po instagramima. To su auta, to je Dubrovnik, to su satovi,vecere, moda potrgane cehla i tako to. Libo njih neka stvar sto se narod sekira.
Kad smo ispali u zadnjem barazu, samo nekoliko sati kasnije se smiju kao da su na lotu dobili. Ovdje isto treba smjena generacija. Kad sam gledao futsalere kako ginu, jos mi se vise povracalo na ove balerine.Njima repka dodje kao odmor... barem vecini... Njima se lopta zgadi... kao i svaki posao... I ti da imas milione i da te ne boli glava kako ces racune platit,bas bi se syebo zbog repke... jasta bi ...
Kad je Edin zadnji put odigrao dobru utakmicu u reprezentaciji? Prije 5 godina protiv Grcke? Ljudi nece da treniraju u Zenici haloooo
Ne odredjuju igraci gdje ce trenirati ni gdje ce tekmu igrat... to su lazi... Nego nas cijeli strucni stab vise voli Sarajevo,kafane,janjetinu,Ilidzu itd... brzo se dogovore...retromoos je napisao/la: ↑22 mar 2021, 21:31U tome i jeste problem. Zato se makni da das priliku drugima koji zele izgarati za dres. Kad su otisli Teletovic, Kikanovic, Gordic, Djedovic, to je bila takva panika kao da je kraj i nema vise povratka, a sad?rishovski je napisao/la: ↑22 mar 2021, 21:26
Kad smo ispali u zadnjem barazu, samo nekoliko sati kasnije se smiju kao da su na lotu dobili. Ovdje isto treba smjena generacija. Kad sam gledao futsalere kako ginu, jos mi se vise povracalo na ove balerine.Njima repka dodje kao odmor... barem vecini... Njima se lopta zgadi... kao i svaki posao... I ti da imas milione i da te ne boli glava kako ces racune platit,bas bi se syebo zbog repke... jasta bi ...
Kad je Edin zadnji put odigrao dobru utakmicu u reprezentaciji? Prije 5 godina protiv Grcke? Ljudi nece da treniraju u Zenici haloooo
Edin kolo vodi, a oni mu popustaju. To ti je jaro moj jedina istina.rishovski je napisao/la: ↑22 mar 2021, 21:33Ne odredjuju igraci gdje ce trenirati ni gdje ce tekmu igrat... to su lazi... Nego nas cijeli strucni stab vise voli Sarajevo,kafane,janjetinu,Ilidzu itd... brzo se dogovore...retromoos je napisao/la: ↑22 mar 2021, 21:31U tome i jeste problem. Zato se makni da das priliku drugima koji zele izgarati za dres. Kad su otisli Teletovic, Kikanovic, Gordic, Djedovic, to je bila takva panika kao da je kraj i nema vise povratka, a sad?rishovski je napisao/la: ↑22 mar 2021, 21:26![]()
A sta bi ti majke ti,da padnu u depresiju... Bili ti mogao biti syeban na osnovu utakmice a sedmicno ti padne 100.000 na racun kao nekim igracimaNjima repka dodje kao odmor... barem vecini... Njima se lopta zgadi... kao i svaki posao... I ti da imas milione i da te ne boli glava kako ces racune platit,bas bi se syebo zbog repke... jasta bi ...
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Jadna li nam majka sta ce nam Mbape i ostala francuska druzina uradit, silovanje i masakar u jednom paketu...nedao Bog nikome
mucno ce to biti gledati.

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.