NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Zeljovac_1921
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 09 jan 2011, 01:05

marseille_unique je napisao/la:
Zeljovac_1921 je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:Seatlle je na korak od velikog iznenađenja, blizu je izbacivanja branitelja naslova
Ma kakvi ima jos puno da se igra, Saints ce ovdje izaci kao pobjednici, barem se nadam.

Nego sad ce Colts jos sat vremena.

a coltsi ispadaju u overtimu od jetsa
Kakvi, sad kad se Manning raspuca, Coltsi idu dalje.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 09 jan 2011, 01:10

Touchdown Jones!!!
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 09 jan 2011, 01:10

Evo povratka u utakmicu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 jan 2011, 01:12

ovi su postgli TD i sad ce ovo uzeti kosto gledam..iskusni su i boolji su ebiga, tako da prepostavljam sta ce se desiti u nastavku uakmica...nadam se da grijesim :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 jan 2011, 01:15

SaltCityAttack je napisao/la:cuj mi nemamo pijma o NFL :)...zbog prognoze , a vidjeli smo kako su lose ovi igrali protiv STL..meni ovo godi pravo :)...jos ako bi Packersi dobili Philu eto nama Seattla u Chicago :)...nevjerujem da nas ovaj put mogu iznenaditi, kao u regularnom dijelu sezone
hajd molim te nemoj se i dalje provaljivati
? :) mali mali smiri dozivljaje
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 09 jan 2011, 01:16

Eo Brees-a, eo jos jednog TD i to je to.
Zadnja izmjena: Zeljovac_1921, dana/u 09 jan 2011, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 09 jan 2011, 01:17

Ted Mosby je napisao/la:Evo povratka u utakmicu
Ovisi o tome hoće li odbrana uraditi šta produktivno. Do sada su dodavanja prolazila ko da secondary ne igra. Osim INT-a u samom početku tekme nisu uspjeli ništa zaustaviti. Zaista su bili katastrofalni i CB-ovi i Safetyi. Ako uspiju odigrati do kraja tekme bar malo bolje vjerujem da Brees i napad i dalje mogu ovo izvući.
"Float like a butterfly, sting like a bee"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 jan 2011, 01:17

Ted Mosby je napisao/la:Seatlle je na korak od velikog iznenađenja, blizu je izbacivanja branitelja naslova

je li bogati a ssto to nisi prico prije utakmice j....m vam sve, sve neki pametnjakovici
kome ti ba sve psujes?...mali ba daj saberi se ....ima nas ozbiljnih ljudi od 30 i kusur godina kome se ne da citati ovakve gluposti...ti si naso nekome psovat nesto hmmm :? ...malo se smiri i opusti , jer mi se ovdje druzimo zezamo, i naravno od ebe ocekujemo isto...pokusaj da se i ti druzis ili ti zaista imas nekih problema u svom zivotu, cim se ovako ponasas kao balavac(prepostavljam da jesi kada tos i dokazao pjesmama fukara )
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 09 jan 2011, 01:25

30-34

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 jan 2011, 01:33

ebiga ja necu bas moci pratiti Jetse i Coltse,a znam da ce biti dobra tekma :(... razlog je jer igraju Chicago Bullsi protiv Celticsa i moram gledati kako Rose silije Ronda :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 09 jan 2011, 01:36

SaltCityAttack je napisao/la:ebiga ja necu bas moci pratiti Jetse i Coltse,a znam da ce biti dobra tekma :(... razlog je jer igraju Chicago Bullsi protiv Celticsa i moram gledati kako Rose silije Ronda :)
Ma dzaba to gledas, Celtics ce dobiti, poslje Miami-a, najjaci su tim u ligi. Nego 5 minuta do kraja Saints imaju loptu, sad ili nikad.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 09 jan 2011, 01:43

Svasta sta Saints dopustise, TD Seahawks i ovo je gotovo. Saints su ispali.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 09 jan 2011, 01:44

Bojim se da je ovo kraj, aktualni prvak ispada vrlo rano
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

the_packer
Kontakt:

Post Postao/la the_packer » 09 jan 2011, 01:45

i to je to. cestitam svakom navijacu seahawksa. najbolji td run koji sam ja ikad vidio. saintsi su uz bearse najprecijenjeniji tim NFL-u. jesam li ja jedini stavio da ce seahwksi proci?

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 jan 2011, 01:50

Zeljovac_1921 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:ebiga ja necu bas moci pratiti Jetse i Coltse,a znam da ce biti dobra tekma :(... razlog je jer igraju Chicago Bullsi protiv Celticsa i moram gledati kako Rose silije Ronda :)
Ma dzaba to gledas, Celtics ce dobiti, poslje Miami-a, najjaci su tim u ligi. Nego 5 minuta do kraja Saints imaju loptu, sad ili nikad.
cuj djaba gledam :)..zaboravio si kako smo ih patili 7 utakmica i kako su one otisle svaka pu ower time, pa cak i dva su bila...znac uvjek su to zanimljive utakmice, jer igraju dvije naj trofejnije ekipe istoka :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 09 jan 2011, 01:51

Žao mi je što Saintsi ispadaju, ali sa ovako loše odigranom odbranom nemoguće je pobijediti. Na ovom zadnjem TD-u je bilo 6-7 promašenih tacklinga i to je bio odraz cijele utakmice jer osim početnog INT-a nisu mogli uraditi skoro ništa više. Napad je bio donekle dobar, ali nedovoljno da nadoknadi propuste odbrane. Nije još skroz gotovo, ali sveukupno gledajući Seahawksi su zaslužili prolaz.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 09 jan 2011, 01:58

SaltCityAttack je napisao/la:
cuj djaba gledam :)..zaboravio si kako smo ih patili 7 utakmica i kako su one otisle svaka pu ower time, pa cak i dva su bila...znac uvjek su to zanimljive utakmice, jer igraju dvije naj trofejnije ekipe istoka :)
Celtics su ujedno i najtrofeniji tim lige, nego ti navijas za Chicago i normalno da ces i gledati, mada ja nebi prepustio Manning vs Sanchez za tu tekmu.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 09 jan 2011, 02:05

To je PO!!! Seahawksi me podsjecaju na Cardinalse od prije tri godine. Monstruozna partija Hasselbecka.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 09 jan 2011, 02:10

Hare_BvB je napisao/la:To je PO!!! Seahawksi me podsjecaju na Cardinalse od prije tri godine. Monstruozna partija Hasselbecka.
Ja sam mislio da će Saintsima pravo puno faliti njihovi vodeći RB-ovi ove sezone, Ivory i Thomas, međutim ispostavilo se da im je falila odbrana. Ko da ih nije bilo na terenu. To se pogotovo odnosi na secondary, a 4 TD-a Hasselbecka to više nego potvrđuju.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 09 jan 2011, 03:12

TouchDown COLTS!

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.