Like ! Najpametnija do sada o Tini !!!!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Milanovic nas je bio pokrenuo protiv Krupe koliko toliko.
Ima fin centarsut fakat, samo kad se vrati Jukic tesko ce on do minuta.
Mene vise brine Fanimo, izgubio je dribling sad zasad.
Ima fin centarsut fakat, samo kad se vrati Jukic tesko ce on do minuta.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Pa fino se čulo na tv-u prije izmjene kad neko govori ne može Tino
Isto se čulo kad mu je trener rekao brže a on odgovorio nemam kome da je dam.
Šta je po srijedi ne znam
nema potpisa
Oko koje minute je otprilike rekao da nema kome dati loptu
This time next year, we'll be millionaires!
-
- Kontakt:
Ima li neko sposoban i raspolazen da postavi klip "svadje" Marinovica i TSS. Pola minute prije izlaska i dok Tino ne izadje iz kadra.
Gledao sam to ponovo vise puta i vidio gdje mu Tino govori i drzi se za koljeno. Hvala lijepa.
Gledao sam to ponovo vise puta i vidio gdje mu Tino govori i drzi se za koljeno. Hvala lijepa.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ova nije ni losa. Svidja mi se. Samo Mesanovic i Fanimo zamjeniti strane.Zip je napisao/la: ↑22 mar 2021, 21:09Ma Susicu das loptu, i da mu pet igraca okruze lik nebi loptu izgubio.
E problem je kad krenu na tebe pet igraca, umjesto da imas potpuno otvoren put do gola, on nems kome dodsti jer su sakriveni.... I onda il bude fauliran, il pokusa da doda pa ona zavrsi u autu, il vrati golmanu.
Ja bih ubuduce igrao sa trokutom
Djokanovic Adukor Susic.
Djokanovic je trenutno najexplozivniji igrac i igrac koji trenutno jedini moze pretrcati igraca.
Pejovic sa klupe uvijek moze dobro doci.
Krila su nam trenutno problem.
Ni u kojem slucaju viseHebib ne smije na lijevo krilo. Ako se vec koristi, daj ga na desno krilo.
Kova
Oremus Mili Dupe Pidro
Adukor Djoka Susic
Mesanovic fanimo
Handzic
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ne sjećam se tačno al nije prije trideseteSaNa je napisao/la: ↑22 mar 2021, 22:15Oko koje minute je otprilike rekao da nema kome dati loptu
nema potpisa
[/quote]
Protivnici svjesno baziraju taktiku da je Fanimo zatvoren,udvojen i ne dozvoljavaju mu milimetar prostora, a Oremus nije taj koji ce mu otvorit prostor,zato nam se igra forsira preko lijeve strane jer protivnici desnu u postavci blokiraju isto je i sa Tinom udvajaju ga, a protiv Krupe su i trojica znala biti na njemu.
Jedina dva igraca koji donose prevagu oni zatvaraju, a mi vise nemamo raznolikost prema naprijed i s tim se moramo pomiriti i ako se ostali ne ukljuce I ne pokazu da vrijede mi smo u gadnim problemima jedini koji je do sad pokazao da moze biti prevaga je Mesanovic trudi se i izgara, jedva cekam da procepi automatski ce i ostalim biti lakse
[/quote]
Protivnici svjesno baziraju taktiku da je Fanimo zatvoren,udvojen i ne dozvoljavaju mu milimetar prostora, a Oremus nije taj koji ce mu otvorit prostor,zato nam se igra forsira preko lijeve strane jer protivnici desnu u postavci blokiraju isto je i sa Tinom udvajaju ga, a protiv Krupe su i trojica znala biti na njemu.
Jedina dva igraca koji donose prevagu oni zatvaraju, a mi vise nemamo raznolikost prema naprijed i s tim se moramo pomiriti i ako se ostali ne ukljuce I ne pokazu da vrijede mi smo u gadnim problemima jedini koji je do sad pokazao da moze biti prevaga je Mesanovic trudi se i izgara, jedva cekam da procepi automatski ce i ostalim biti lakse
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Onaj ko napiše da je Sušić promašaj ili loš igrač i da ne treba biti u prvih 11 pokazuje da o fudbalu zna kao jedna prosječna žena. Otprilike bi jedna žena kad gleda Tinu rekla, što je ovaj spor, što je ne nabije gore. Jedini igrač trenutno u ekipi nakon odlaska Rahmanovića i Tatara i jedan od rijetkih u ligi koji kad uzme loptu znaš da je neće napamet nabiti, da nece probati driblati trojicu i izgubiti loptu. Bukvalno ne izgubi nijednu loptu na utakmici a najčešće je kod njega, svaki pas koji pošalje je smislen, većinom prema naprijed, ali nije on kriv kad izbaci Hodzica samog na lijevoj strani sto on ne zna ubaciti, što Hebibovic kad mu doda 1 na 1 izgubi loptu za 2 sekunde. I kaze skup je 30 000 ga plaćamo, ko da iz vašeg djepa ide, umjesto da se kaže treba ga okružiti dobrim igračima koji će isto biti plaćeni 30 000 a ne hebibovicem hodzicem i velkoskim,kod nas je daj da otjeramo Tinu, daj nam nekog polovnjaka iz Srbije pa nek je zna nabiti 50 metara pa nema veze što je naciljao jednog igrača a poslao trećem, ko ce gledat normalan fudbal od noge do noge.
I ne očekujem da stručnjaci sa foruma shvate sta sam napisao
Jos nam je samo falila suspenzija za Đokanovica jedini konstantan
- NisamInSajder
- Kontakt:
Meni je najvise ostao urezan centarsut sa lijeve strane Susica.. Mesanovic prokliza i pade, a Fanimo se prepade Mesanovicevog pada i promasi loptumirzatele je napisao/la: ↑22 mar 2021, 22:36Onaj ko napiše da je Sušić promašaj ili loš igrač i da ne treba biti u prvih 11 pokazuje da o fudbalu zna kao jedna prosječna žena. Otprilike bi jedna žena kad gleda Tinu rekla, što je ovaj spor, što je ne nabije gore. Jedini igrač trenutno u ekipi nakon odlaska Rahmanovića i Tatara i jedan od rijetkih u ligi koji kad uzme loptu znaš da je neće napamet nabiti, da nece probati driblati trojicu i izgubiti loptu. Bukvalno ne izgubi nijednu loptu na utakmici a najčešće je kod njega, svaki pas koji pošalje je smislen, većinom prema naprijed, ali nije on kriv kad izbaci Hodzica samog na lijevoj strani sto on ne zna ubaciti, što Hebibovic kad mu doda 1 na 1 izgubi loptu za 2 sekunde. I kaze skup je 30 000 ga plaćamo, ko da iz vašeg djepa ide, umjesto da se kaže treba ga okružiti dobrim igračima koji će isto biti plaćeni 30 000 a ne hebibovicem hodzicem i velkoskim,kod nas je daj da otjeramo Tinu, daj nam nekog polovnjaka iz Srbije pa nek je zna nabiti 50 metara pa nema veze što je naciljao jednog igrača a poslao trećem, ko ce gledat normalan fudbal od noge do noge.

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
100% si u pravu.mirzatele je napisao/la: ↑22 mar 2021, 22:36Onaj ko napiše da je Sušić promašaj ili loš igrač i da ne treba biti u prvih 11 pokazuje da o fudbalu zna kao jedna prosječna žena. Otprilike bi jedna žena kad gleda Tinu rekla, što je ovaj spor, što je ne nabije gore. Jedini igrač trenutno u ekipi nakon odlaska Rahmanovića i Tatara i jedan od rijetkih u ligi koji kad uzme loptu znaš da je neće napamet nabiti, da nece probati driblati trojicu i izgubiti loptu. Bukvalno ne izgubi nijednu loptu na utakmici a najčešće je kod njega, svaki pas koji pošalje je smislen, većinom prema naprijed, ali nije on kriv kad izbaci Hodzica samog na lijevoj strani sto on ne zna ubaciti, što Hebibovic kad mu doda 1 na 1 izgubi loptu za 2 sekunde. I kaze skup je 30 000 ga plaćamo, ko da iz vašeg djepa ide, umjesto da se kaže treba ga okružiti dobrim igračima koji će isto biti plaćeni 30 000 a ne hebibovicem hodzicem i velkoskim,kod nas je daj da otjeramo Tinu, daj nam nekog polovnjaka iz Srbije pa nek je zna nabiti 50 metara pa nema veze što je naciljao jednog igrača a poslao trećem, ko ce gledat normalan fudbal od noge do noge.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ja mislim da nam bekovi nisu dovoljno pokretljivi, a stoperi ne zatvaraju dobro, a napadaci ne daju golove a vezni red statican. Ni golman nije nesto
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- f0rest1946
- Kontakt:
Pa onda to i za Marinovica vazi, znaci i on pojma nemamirzatele je napisao/la: ↑22 mar 2021, 22:36Onaj ko napiše da je Sušić promašaj ili loš igrač i da ne treba biti u prvih 11 pokazuje da o fudbalu zna kao jedna prosječna žena. Otprilike bi jedna žena kad gleda Tinu rekla, što je ovaj spor, što je ne nabije gore. Jedini igrač trenutno u ekipi nakon odlaska Rahmanovića i Tatara i jedan od rijetkih u ligi koji kad uzme loptu znaš da je neće napamet nabiti, da nece probati driblati trojicu i izgubiti loptu. Bukvalno ne izgubi nijednu loptu na utakmici a najčešće je kod njega, svaki pas koji pošalje je smislen, većinom prema naprijed, ali nije on kriv kad izbaci Hodzica samog na lijevoj strani sto on ne zna ubaciti, što Hebibovic kad mu doda 1 na 1 izgubi loptu za 2 sekunde. I kaze skup je 30 000 ga plaćamo, ko da iz vašeg djepa ide, umjesto da se kaže treba ga okružiti dobrim igračima koji će isto biti plaćeni 30 000 a ne hebibovicem hodzicem i velkoskim,kod nas je daj da otjeramo Tinu, daj nam nekog polovnjaka iz Srbije pa nek je zna nabiti 50 metara pa nema veze što je naciljao jednog igrača a poslao trećem, ko ce gledat normalan fudbal od noge do noge.

Niko nije napisao da je los igrac ali da je promašaj sad za sad jeste, ocekivalo se 10x vise od njeg.
Sta nam je donio kroz citavu sezonu?
Podigao neki kvalitet igre?
Sto je Rahmanovic bio strasan a skoro isti igraci su bili uz njeg?
Nije mogao ni igrati pored Rahmanovica i Pejovica al eto valjda proradi nekad ali nasa ekipa nista nema od njeg.
aBd da se probudi pa da da koju asistenciju i gol.
- feniksptica
- Kontakt:
Ma smijesno je da se protiv Susica tako prica..ne zaboravite da nejgove lopte na stranu idu HOdzicu Hebibovicu i Oremusu koji je realno los prema gore. Jos je tu Skoro najglasniji, covjek koji je pare dao na Borisa i njegove golove u ligi, a pljuje Susica.
Daj dva dobra beka koja mogu trcat gore dole i fino nabacit i krilo koje je skolovano toliko da zna otvorit prostor beku..i vidjet ces ko je Susic
Daj dva dobra beka koja mogu trcat gore dole i fino nabacit i krilo koje je skolovano toliko da zna otvorit prostor beku..i vidjet ces ko je Susic
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Apsolutnomirzatele je napisao/la: ↑22 mar 2021, 22:36Onaj ko napiše da je Sušić promašaj ili loš igrač i da ne treba biti u prvih 11 pokazuje da o fudbalu zna kao jedna prosječna žena. Otprilike bi jedna žena kad gleda Tinu rekla, što je ovaj spor, što je ne nabije gore. Jedini igrač trenutno u ekipi nakon odlaska Rahmanovića i Tatara i jedan od rijetkih u ligi koji kad uzme loptu znaš da je neće napamet nabiti, da nece probati driblati trojicu i izgubiti loptu. Bukvalno ne izgubi nijednu loptu na utakmici a najčešće je kod njega, svaki pas koji pošalje je smislen, većinom prema naprijed, ali nije on kriv kad izbaci Hodzica samog na lijevoj strani sto on ne zna ubaciti, što Hebibovic kad mu doda 1 na 1 izgubi loptu za 2 sekunde. I kaze skup je 30 000 ga plaćamo, ko da iz vašeg djepa ide, umjesto da se kaže treba ga okružiti dobrim igračima koji će isto biti plaćeni 30 000 a ne hebibovicem hodzicem i velkoskim,kod nas je daj da otjeramo Tinu, daj nam nekog polovnjaka iz Srbije pa nek je zna nabiti 50 metara pa nema veze što je naciljao jednog igrača a poslao trećem, ko ce gledat normalan fudbal od noge do noge.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Eto ti si primjer jednog sa početka mog posta.f0rest1946 je napisao/la: ↑22 mar 2021, 22:52Pa onda to i za Marinovica vazi, znaci i on pojma nemamirzatele je napisao/la: ↑22 mar 2021, 22:36Onaj ko napiše da je Sušić promašaj ili loš igrač i da ne treba biti u prvih 11 pokazuje da o fudbalu zna kao jedna prosječna žena. Otprilike bi jedna žena kad gleda Tinu rekla, što je ovaj spor, što je ne nabije gore. Jedini igrač trenutno u ekipi nakon odlaska Rahmanovića i Tatara i jedan od rijetkih u ligi koji kad uzme loptu znaš da je neće napamet nabiti, da nece probati driblati trojicu i izgubiti loptu. Bukvalno ne izgubi nijednu loptu na utakmici a najčešće je kod njega, svaki pas koji pošalje je smislen, većinom prema naprijed, ali nije on kriv kad izbaci Hodzica samog na lijevoj strani sto on ne zna ubaciti, što Hebibovic kad mu doda 1 na 1 izgubi loptu za 2 sekunde. I kaze skup je 30 000 ga plaćamo, ko da iz vašeg djepa ide, umjesto da se kaže treba ga okružiti dobrim igračima koji će isto biti plaćeni 30 000 a ne hebibovicem hodzicem i velkoskim,kod nas je daj da otjeramo Tinu, daj nam nekog polovnjaka iz Srbije pa nek je zna nabiti 50 metara pa nema veze što je naciljao jednog igrača a poslao trećem, ko ce gledat normalan fudbal od noge do noge.![]()
Niko nije napisao da je los igrac ali da je promašaj sad za sad jeste, ocekivalo se 10x vise od njeg.
Sta nam je donio kroz citavu sezonu?
Podigao neki kvalitet igre?
Sto je Rahmanovic bio strasan a skoro isti igraci su bili uz njeg?
Nije mogao ni igrati pored Rahmanovica i Pejovica al eto valjda proradi nekad ali nasa ekipa nista nema od njeg.
aBd da se probudi pa da da koju asistenciju i gol.
On pita jel podigao kvalitet igre i što ne daje golove

Dobro je pa su stoperi zaštićeni, jos samo njih treba početi ocjenjivati prema golovima pa da i Mili bude promašaj
- feniksptica
- Kontakt:
Ma ne znam, neku noc golman Seville dade gol. Ne vidim razlog sto Vladan ne bi mogo barem 1 po sezoni..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ko je kriv ili zasluzan za potpisivanje Tinkija ?
Prvi sam bio protiv dovdjenja TSS, zbog povrede i neigranja, a i radi šoldi.
Sad bi samo se zahvalio onom ko nam dovede Susica. Vise mi ne treba, odavno nisam gledao onako mekano primanje i predaje fudbala. Da je u TOP formi nikad ga ne bi angazovali. Ne volim ga kao Rahmanovica, ali mi je zadovoljstvo da sam ga bar 4 tekme gledao. 3 boda Radnik + 1 iz BL.
Neki za 1,5 god dali 2 gola, a dobar covjek, a ima ih jos. Milione su nam uzeli 6-ca kojima isticu ugovori,cast Ahmetovicu i Hebibu za onaj gol u Mostaru nas dovedose na +9.

Prvi sam bio protiv dovdjenja TSS, zbog povrede i neigranja, a i radi šoldi.
Sad bi samo se zahvalio onom ko nam dovede Susica. Vise mi ne treba, odavno nisam gledao onako mekano primanje i predaje fudbala. Da je u TOP formi nikad ga ne bi angazovali. Ne volim ga kao Rahmanovica, ali mi je zadovoljstvo da sam ga bar 4 tekme gledao. 3 boda Radnik + 1 iz BL.
Neki za 1,5 god dali 2 gola, a dobar covjek, a ima ih jos. Milione su nam uzeli 6-ca kojima isticu ugovori,cast Ahmetovicu i Hebibu za onaj gol u Mostaru nas dovedose na +9.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Dave, Google Adsense [Bot], Mahalac7, miguelramos, napoleon72, rimljanin90, skoJaa i 60 gostiju.